9. februar 2025.1 god. comment_362605 Nije dzaba Roman davao otkaze nakon 3 lose utakmice, upravo da ne bismo ovakve izjave slusali. Prijavi
9. februar 2025.1 god. comment_362611 Roman da je tu ovaj bi davno bio bivsi, ne bi on ni bio trener uopce jer je Roman uvijek isao za zvucnim imenima Mourinho, Anceloti, Scolari, Conte. Ovom je championship mjera. Marseca out. Prijavi
9. februar 2025.1 god. comment_362617 Ja sam misljenja da Chelsea kao klub ide u pogresnom pravcu, jednostavno je sve pogresno, od kako je dosla nova vlasnicka ekipa na celo kluba mi smo polako poceli izlaziti sa autoputa na neki makadam, u međuvremenu smo se navikli na makadam i to je to. Gospoda iz uprave uopste ne mogu doziviti sta je Chelsea predstavljao u svijetu fudbala. Moje misljenje je da smo mi u istom kanalu kao i United, prosto ko god dođe na klupu, nista se mijenja, imena vise nisu bitna. Restart koji je imao Liverpool sa Klopom je vjerovatno potreban i nama i Unitedu, samo je problem sto takve elitne trenere ni mi ni United vise ne mozemo privuci niti neko od njih misli da vrijedi zrtvovati par godina trenerske karijere da bi se neko od ta dva diva izveo na pravi put, ono najvaznije nemas zdravo okruzenje da bi to napravio. Ja takođe uopste nisam zadovoljan sa Marescom ali sta i da ga otpustimo, doci ce opet neko ime xy i tesko da ce to znaciti nase ozdravljenje, dok se ispuni taj najvazniji kriterijum a to je da pristajes da budes upravina kujica automatski otpadaju sva ozbiljna trenerska imena i ljudi koji bi mogli nesto napraviti. Postalo je mucno konstantno mijenjati imena na klupi a ne dobijati nista, ocigledno je problem puno dublje. Prijavi
9. februar 2025.1 god. comment_362618 Ma nisu to igraci gori od ovih Brightonovih, Villinih i kojekakvih vec timova, vec je problem u treneru, nije mu falio niko toliko ove sezone da se mogu opravdati losi rezultati zadnjih 2, 3 mjeseca. Tu je trener kriv, a ne igracka garnitura koju je uprava dovela. Normalno je da padnu u formi igraci, ali ne mozes kao mulac istog tog igraca gurati i u sljedecih 10 meceva i ocekivati da ce se samo popraviti. Prijavi
9. februar 2025.1 god. comment_362619 5 hours ago, reLo said: Mater jebo ovo sve i da mislis ne smijes ni u ludilu javno reci. Kakav autogol. Bog zna sta ovaj prica igracima u svlacionici, jer mislim da, sto se tice odnosa i izjava u javnosti, tu je daleko najgori trener Celzija ikad. Cak ni gore spomenuti Potter nije baljezgao ovakve gluposti. Bukvalno je igracima porucio da i njega boli qrac. Trebali su predati ovo kad je tako, ili poslati juniore. Prijavi
11. februar 2025.1 god. comment_362643 On 2/9/2025 at 9:29 AM, ker said: Enzo Maresca: "If there is something good after a defeat, it is that we can be focused on the Premier League and the Conference League." Našao sam negdje da je ovo izjavio poslije meča. Trebalo je da dobije otkaz na pola rečenice. Nije tu ni godinu dana, a možeš napraviti skriptu od glupih izjava. Čovjek je glup. Već nam je sjebao Premier Ligu a sto se tiče ove nižerazredne Conference Lige, bolje da je tu ispao nego iz kupa. Ja bih volio da to uopšte ne osvojimo jer je za mene sramota da Chelsea osvaja takva takmičenja. Prijavi
12. februar 2025.1 god. comment_362647 7 hours ago, Walter said: Čovjek je glup. Već nam je sjebao Premier Ligu a sto se tiče ove nižerazredne Conference Lige, bolje da je tu ispao nego iz kupa. Ja bih volio da to uopšte ne osvojimo jer je za mene sramota da Chelsea osvaja takva takmičenja. Pa veća sramota bi bila ne osvojiti nego osvojiti, zar ne? Prijavi
12. februar 2025.1 god. Popularna objava comment_362652 3 hours ago, Adi said: Pa veća sramota bi bila ne osvojiti nego osvojiti, zar ne? Šredingerova mačka Ako osvojiš ispade da si jadan jer ti je stalno do takvog takmičenja, a ako ne osvojiš i time pokažeš da ti nije stalo može se protumačiti da si loš (opet si jadan). Prijavi
12. februar 2025.1 god. comment_362655 Naravno da nam treba biti prioritet da se ovo osvoji. Da upotpunimo vitrinu jos jednim uefinim takmicenjem i da se mozemo kurciti i traziti super ligu jer smo sve uefine kupove osvjili. Prijavi
12. februar 2025.1 god. comment_362657 Ako to ne osvoji otkaz bih mu dao na utakmici u kojoj ispadne iz takmičenja. Prijavi
13. februar 2025.1 god. comment_362668 Zamolio bih administraciju da se uozbilji i ispravi naziv teme Spoiler Ovo se ni debelom konobaru nije radilo Prijavi
13. februar 2025.1 god. comment_362688 Jel to part 1 kompilacija trenerskih izjava. Dajte nam sad od Lamparda, on je isto imao dobar neki moto. Prijavi
14. februar 2025.1 god. Popularna objava comment_362690 Tuchel jeste ziheraš i tad kad ga je dobio otkaz dobio ga je sa razlogom, međutim kada su izjave i odnosi sa javnošću u pitanju nijedan trener mu nije blizu (od ovih koji su vodili Chelsea). Sa druge strane Maresca je vjerovatno najgori kada je to u pitanju. I dalje smatram da treba dati šansu i ako bude u top 4, eventualno top 5 sa naznakama poboljšanja u kvalitetu igre ostaviti ga još jednu sezonu. Mada ove izjave su ravne lobotomiji. Tuchela ne bih više ni spominjao, šta je bilo bilo je. Prijavi
14. februar 2025.1 god. comment_362696 12 hours ago, Spaha said: Jel to part 1 kompilacija trenerskih izjava. Dajte nam sad od Lamparda, on je isto imao dobar neki moto. Nema veze sa kompilacijama vec sa jebenim mentalitetom. Prijavi
14. februar 2025.1 god. comment_362703 Definitivno sam od veceras Maresca out. Stavise, prije utakmice ga je trebalo potjerati zbog ponizavajucih izjava i diletantizma. Ali obavezno da povede i dvojicu direktora zajedno s njihovim "projektom". Prijavi
14. februar 2025.1 god. comment_362706 I od mene Maresca out. Totalno tvrdoglav i samo jednu taktiku ima na koju sad treneri vec imaju odgovor ako u prvom dijelu sezone nisu imali. Na sve to izjave koje daje i ponizava igrace i cijeli klub, sramota kakvog smo trenera doveli. Covjek je toliko naivan i tvrdoglav i siguran sam da ce zbog ovog jalovog posjeda lopte i dalje misliti kako smo dobro igrali. Mi mozda nemamo ekipu za titulu ali i dalje je ovo respektabilan sastav u kojem te ne smiju nadigravati prosjecne ekipe a kamoli neki Ipswichi i Palaci. MARESCA OUT! Prijavi
14. februar 2025.1 god. Autor comment_362707 Maresca out, a preventivno zadaviti svakog ko se kod nas nešto pita i ko samo i pomisli dovesti trenera koji će igrati bez bekova. Prijavi
14. februar 2025.1 god. comment_362711 Maresca marš u pičku maternu. Amaterizam i nista vise od toga. Prijavi
14. februar 2025.1 god. comment_362712 11 minutes ago, Wisey said: Definitivno sam od veceras Maresca out. Stavise, prije utakmice ga je trebalo potjerati zbog ponizavajucih izjava i diletantizma. Ali obavezno da povede i dvojicu direktora zajedno s njihovim "projektom". Odlazak Mareske nista ne znaci ukoliko uprava nema jasne niti visoke ciljeve za ovaj klub. Prije svega su doveli covjeka iz druge lige, a i sam je priznao da mu je uprava rekla da cilj nije top 4. I ja sam za odlazak Mareske, ali realnost je takva, a niti nemamo pravu zamjenu na trzistu trenutno. Prijavi
14. februar 2025.1 god. Autor comment_362714 Nije kasno da se izvadimo iz govana ALI ISKLJUČIVO ako nakon ove utakmice dobije otkaz. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.