27. februar 2025.1 god. comment_362963 5 hours ago, chiba said: Ja sad ne razumem ovu njegovu izjavu bože me sačuvaj, kao sačekaće da vidi da li će obezbediti top 4 pa će onda videti za Palmerovu sudbinu. Zašto jednostavno ne kaže, igrač nije na prodaju ili nešto da ih oduva Zato sto tripuje neku velicinu i misli da moze da odstrani Palmera iz ekipe ako ne bude zadovoljan time sto klub eventualno propusti LS, opet. Prijavi
27. februar 2025.1 god. comment_362964 8 hours ago, chiba said: Ja sad ne razumem ovu njegovu izjavu bože me sačuvaj, kao sačekaće da vidi da li će obezbediti top 4 pa će onda videti za Palmerovu sudbinu. Zašto jednostavno ne kaže, igrač nije na prodaju ili nešto da ih oduva Definitivno ovaj lik treba zaposliti nekog PR, portparola ili sta vec, jer mu izjave i generalno odnos s javnoscu nikako ne ide od ruke. I ne samo da ne ide, nego svojim nastupima nanosi stetu klubu, igracima i navijacima. Procitao sam tu izjavu za Palmera i "izneverovao". Prijavi
28. februar 2025.1 god. Popularna objava comment_362972 Ali ko kaže da je Palmer nezadovoljan, mislim izjava je totalno nepotrebna i trebala se "diplomatski" izbegnuti, pogotovo što Palmer ima dugogodišnji ugovor i oko njega treba graditi ekipu, a ako je on samo trener a ne menadzer onda nije ni njegovo to da komentariše.... samo se živciram što uopšte to i komentarišem, a pazi sad je prelomni deo sezone, pa nećeš valjda još više destabilizovati ekipu ovakvim izjavama????? Prijavi
28. februar 2025.1 god. comment_362977 45 minutes ago, chiba said: Ali ko kaže da je Palmer nezadovoljan, mislim izjava je totalno nepotrebna i trebala se "diplomatski" izbegnuti, pogotovo što Palmer ima dugogodišnji ugovor i oko njega treba graditi ekipu, a ako je on samo trener a ne menadzer onda nije ni njegovo to da komentariše.... samo se živciram što uopšte to i komentarišem, a pazi sad je prelomni deo sezone, pa nećeš valjda još više destabilizovati ekipu ovakvim izjavama????? Mareska je jedan jako glup covek. I svaki put kad otvori usta ispada sve gluplji. Svojim biserima na pres konferencijama samo od Nove godine na 'vamo je potpuno izblamirao sebe i unazadio ekipu. Zabraniti mu da govori za medije do daljnjeg. Prijavi
8. mart 2025.1 god. comment_363085 Da l je realnno da je celavi idiot ovo izjavio ? Krv ti jebem nesposobnu. Prijavi
9. mart 2025.1 god. comment_363096 Ne mogu vjerovati da je vratio imbecila na gol nakon svega. I danas je naravno imao kiks u svom stilu, zaplivao u zeleno. Samo nas je sreca spasila da Lester ne povede. Prijavi
10. mart 2025.1 god. comment_363110 I kao nemamo prvog i drugog golmana, sto znaci da ce idiot opet staviti Sancheza. Prijavi
16. mart 2025.1 god. comment_363212 Kad vidim da ga uprava podržava Messenger_creation_1371841247326113.mp4 Prijavi
16. mart 2025.1 god. comment_363231 Nije svjestan koliko ne zna. Siguran sam da i kad bi doveli neke vrhunske igrace da bi nastavio sa forsiranjem Sacheza, Maduekea i kompanije. Kad se uvalio u onu rezultatsku krizu idealno je bilo da ga se rijesimo. Prijavi
13. april 2025.1 god. comment_363541 Pa gledaju li ovi vlasnici uopste utakmice? Mislel sta uopste s njim? Pa ovo je mučno vise gledati 5 mjeseci. Prijavi
13. april 2025.1 god. comment_363545 Sve oko njega je jasno još od prošle utakmice sa Ipswichem. O kojem procesu pričamo ako ekipa iz mjeseca u mjesec sve gore izgleda? Prijavi
13. april 2025.1 god. comment_363563 Quote In terms of I think we lost confidence because we conceded because of the environment. Our goalkeeper plays short and then he goes long for the second goal because of the environment [the fans]. dal je ovaj normalan Prijavi
14. april 2025.1 god. comment_363568 Ja i dalje pored opravdane kritike na racun Mareske za mnoge stvari , vidim mnogo vecu kruvicu uprave i naspram njih Mareska je nevinasce. Prvo stanje na tabeli otprilike odgovara kvalitetu igrackog kadra koji imamo. 1 mesto gore dole. Mogli jesmo ds budemo mnogo konkurentniji da je neko u upravi imao malo mozga. Ja inace smatram da jeste bila greska sto jee Poketino oteran jer je ekipa mogla kontinualno da napreduje i trebao je da ostane do trenutka dok tim ne nadmasi njega samog a to je 3 4 godine rada. Ovo sa Mareskom je koncept da on sam raste kako tim raste sto jeste greska al opet on kao takav radi 5 puta bolji posao nego sto radi uprava. Znam da 90% vas nece da se slozi samnom al za mene je svaki trener Chelsea koji god da bude mala maca po greskama naspram ove zlocinacke uprave!!! A nama su treneri uvek prva meta. Prijavi
14. april 2025.1 god. comment_363569 17 hours ago, chiba said: dal je ovaj normalan Maresca je imao dosta loših izjava, ali kritike na račun navijač su opravdane, "posao" navijača je bodriti i vuč ekipu pogotovo u ovakvim vremenima. Atmosfera na Stanford Bridgeu je u zadnje vrijeme očajna, dođi ovde na forum pa seri, al na stadionu budi podrška. Prijavi
15. april 2025.1 god. comment_363573 Najlakše je tražiti krivca negdje drugo. Pa on uzima milione kao trener, ne radi besplatno. Navijači plaćaju da ih gledaju a dobiju kurčinu. Možda da prihvati činjenicu da je karina od trenera u svakom smislu i da je in najveći krivac u svemu ovome. Tu smo gdje jesmo, ne zaslužujemo bolje. Već do januara smo shvatili gdje smo najtanji i opet smo nastavili bez da smo uradili nešto bitno u napadu i u odbrani. Prijavi
15. april 2025.1 god. comment_363576 Čudi me da se neko iz Italije žali i kuka na publiku, nije da baš u njegove vreme, dok je igrao, nije imao prilike da se susretne sa bilo kakvim "fanaticima" ako mu je negativa navijača problem, možda da dodje u Srbiju, evo mi mu obećavamo da će ga reditelj programa podržati, mutirati navijače, i čuće se samo komentatori Prijavi
15. april 2025.1 god. comment_363577 Vjerovali vi meni ili ne, ja ovaj put mijenjam plocu i idem malo kontra igraca. To ne znaci da smatram da je Maresca neduzan, itekako je kriv i on ali kad pomislim kakve golove primamo, kakve sanse masimo iz utakmice u utakmicu, popizdim na te igrace da bi ih momentalno otjero. Ponavljam, sto se tice taktike, fizicke spremen, medija, odnosa sa navijacima, tvrdoglavnosti, selekcije igraca tu je itekako velika krivica trenera ali i dalje ne mogu da se otmem utisku da nas jebu igraci s osnovama fudbala, primjera radi Colwill nece da postavi nogu prilikom blokiranja suta kod prvog gola ili je totalno izgubio kompas i nasao se na nicijoj zemlji prilikom centarsuta kod drugog gola, ili sto Jackson ne moze da pogodi gol sa 5m (ko zna koji put), ili sto Enzo kada suta sa 16m jaci sut ima moj 6-godisnji sin. Za neke stvari ti ne treba taktika, trebaju ti odvaznost, zelja, borba a to je nesto valjda sto bi trebalo biti neupitno, da se podrazumjeva. Da ne pricam o tome da nas igraci nekad svojim bravurama spase, da izmisle gol kada taktika ne ide, kada je trener zakazo i slicno. Pa Liverpul je ove godine u svakoj 3 utakmici bio bara - bara sa protivnikom ali su izasli kao pobjednici jer ih je npr. Salah izvlacio svojim golovima iz nicega, dakle nije cak ni neka posebno velika sansa ali su pobjedili jer je on nasao nacin. Nazalost, Maresca nema taj lukzus. Zato kazem, vrijeme je fakat i da igraci pocnu odgovarati za svoju igru. Nemam nista protiv da Maresca dobije otkaz ali bih zelio i da otjeramo barem jos 4-5 primadona koji zaradjuju ogromne pare a kurcem nece da mrdnu. Prijavi
15. april 2025.1 god. comment_363579 Taman me podseti Hamco, evo to što si pomenuo Kolvila, baš sam čitao izjavu da je isti taj Kolvil izjavio kako uživa trenirajući pod Mareskom i da je oduševljen njime samo što ovde ispada da doslovno uživa haha Quote ‘I’ve enjoyed playing under him and I know everyone in the changing room does too,' said the England international. 'And over time you’ll see us getting better and better because of him. I’m always going to back the coach because I love how he wants us to play football. I love the ideas he has. I think he’s amazing.' Prijavi
17. april 2025.1 god. comment_363605 Ja mislim da gore ne može, pa da smo i bez trenera. Iako je skoro kraj sezone meni bi najdraže bilo da ovog ponizno otjeramo ili će on nastaviti da ponižava klub. Svakako nije zaslužio niti pokazao neko znanje da nas vodi i sljedeće sezone.. Kod Romana, ovakvim igrama, formom, ne bi dočekao kraj sezone. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.