Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Cesar Azpilicueta (2012-2023, 508 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,4 hilj.
  • Pregledi 93,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kakav oproštaj, kakva legenda čovječe. Ove riječi postaviti negdje u svlačionici da bude primjer igračima kakav pristup trebaju imati i šta znači igrati za Chelsea. Hvala ti Dave, legendo plavog

• Zbogom kapitenu drugog najboljeg tima u istoriji kluba. Predivnih 11 godina, dozivelo se sve sto cini sport i zivot, usponi, padovi i kao vrhunac podizanje ovog trofeja u Portu za upis u almanahe i be

• Živ je doktor

Objavljene slike

Jarane i Paulo Fereira se naosvajao svega pa je opet panj.Sumnjam ja da će Cahill igdje njemu je sjekira pala u med,ko bi ga htio,od njega ni Pulis ne bi mogao napraviti dobrog defanzivca.Otišao je na klupu za utakmicu protiv Atletika ja mislim ne vjerujem da će stalno biti na klupi.
Nit je Ferreira bio panj, niti je Cahill panj. Cahill ce itekako valjati ovoj ekipi ukoliko bude koristen na pravi nacin. Sto se Davea tice, u mojim je ocima on vec kapiten, istinski i pravi. Mislim da se to vidi bez obzira sto je oficijelno tek zamjenik. Al eto nadam se da ce ga klub jednom i tako sluzbeno nagraditi za sve sto je dao.
  • 1 mjesec kasnije...
  • 4 sedmice kasnije...
Jedan od nasih najboljih i najisplativijih transfera definitivno..
Pokriva nekoliko pozicija, i to dobro..a igra na cb u trojici iza mu ide manje vise odlicno a cini se da ima i tu kapetansku crtu pa se nadam da ce traku nositi na bridgeu jos dugo dugo..
Pametan je covjek, inteligentan, maltene poliglota i mogu reci pravi vođa ove mlade ekipe, pa se nadam da ce i cahilla maknuti a da cesar preuzme kormilo tutokompleto..
  • 1 mjesec kasnije...
Danas imao brdo grešaka, ali dečko ima kredita da kad bi igrao ovako 2 mjeseca moralo bi mu se tolerisati.

Svako može da ima los dan... aspiju isto treba dati nagradu za zivce sto igra sa pacijentima.
  • 1 mjesec kasnije...

Saće doći Wisey i reći da je svjetska klasa a glavni krivac za treći gol.

Slazem se, nije golmanu zasio haljine na poluvremenu, da ne primi 3 gola kroz noge od zadnja 4.

Nemam mu šta reći za treci gol jer se svakome veoma lako moze desiti da ga Leo prođe i opet ona levatina prima gol kroz noge

Normalno da ce reci, kako te bolan stid nije spominjati Azpija.. Covjek ostavio srce na terenu citav mec, pola je proveo na protivnickoj polovici, Suarezu nije dao disati kamoli da primi loptu. Gubimo 2:0, ostalo 20-ak minuta do kraja, naravno da ce se riskirati i bice gresaka u dodavanju kada ti je 7 igraca u napadu a kontre trci napad Barcelone i jedan Messi + naravno kad dodas legendu na golu i jebi ga. Azpija za nesto kriviti u ovom dvomecu moze samo neko ko misli da je fudbal igrica, sah i ko ga nikad nije igrao, pa niti na malo jacim terminima.
Onaku loptu može dodavati samo budala kad imaš pored sebe Mesija koji može proci svakog obrambenog igrača. Azpilicueta je kriv za treći gol ne možes onako drhati kad primiš loptu i djeluješ ko amater umjesto da je nabije na protivnikovu polovinu on dodaje Mosesu koji je debil nevideni.

Normalno da ce reci, kako te bolan stid nije spominjati Azpija.. Covjek ostavio srce na terenu citav mec, pola je proveo na protivnickoj polovici, Suarezu nije dao disati kamoli da primi loptu. Gubimo 2:0, ostalo 20-ak minuta do kraja, naravno da ce se riskirati i bice gresaka u dodavanju kada ti je 7 igraca u napadu a kontre trci napad Barcelone i jedan Messi + naravno kad dodas legendu na golu i jebi ga. Azpija za nesto kriviti u ovom dvomecu moze samo neko ko misli da je fudbal igrica, sah i ko ga nikad nije igrao, pa niti na malo jacim terminima.

Hvala kume.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.