23. septembar 2017.9 god. comment_275237 Pa i biće, jer sumnjam da će Cahill dočekati drugu polusezonu u našem dresu. Lagano seli na klupu, a njegov ego to neće podnijeti. Prijavi
23. septembar 2017.9 god. comment_275244 Ja mislim da je to od ove utakmice sigurno da je Azpi novi stalni kapiten Chelsea. Prijavi
23. septembar 2017.9 god. comment_275246 Jedino sta cahilla moze zadrzat je to stae englez i stae sve osvojia :p Prijavi
23. septembar 2017.9 god. comment_275250 Jarane i Paulo Fereira se naosvajao svega pa je opet panj.Sumnjam ja da će Cahill igdje njemu je sjekira pala u med,ko bi ga htio,od njega ni Pulis ne bi mogao napraviti dobrog defanzivca.Otišao je na klupu za utakmicu protiv Atletika ja mislim ne vjerujem da će stalno biti na klupi. Prijavi
23. septembar 2017.9 god. comment_275251 Nit je Ferreira bio panj, niti je Cahill panj. Cahill ce itekako valjati ovoj ekipi ukoliko bude koristen na pravi nacin. Sto se Davea tice, u mojim je ocima on vec kapiten, istinski i pravi. Mislim da se to vidi bez obzira sto je oficijelno tek zamjenik. Al eto nadam se da ce ga klub jednom i tako sluzbeno nagraditi za sve sto je dao. Prijavi
24. septembar 2017.9 god. comment_275267 Ferreira bio panj???Panj je bio Bosingwa. Ferreira je bio igracina.Sent from my SM-G935F using Tapatalk Prijavi
24. septembar 2017.9 god. comment_275268 Lele, lupi covek i ostade ziv. Ne volim da dodajem na gomilu, ali tako potceniti Fereiru je pogrešno. Prijavi
27. septembar 2017.9 god. comment_275371 Aspi postavio sliku na fb iz sobe za doping kontrolu sa Alonsom 😂😂😂😂 Prijavi
19. decembar 2017.8 god. comment_277262 Jedan od nasih najboljih i najisplativijih transfera definitivno.. Pokriva nekoliko pozicija, i to dobro..a igra na cb u trojici iza mu ide manje vise odlicno a cini se da ima i tu kapetansku crtu pa se nadam da ce traku nositi na bridgeu jos dugo dugo.. Pametan je covjek, inteligentan, maltene poliglota i mogu reci pravi vođa ove mlade ekipe, pa se nadam da ce i cahilla maknuti a da cesar preuzme kormilo tutokompleto.. Prijavi
19. decembar 2017.8 god. comment_277271 A tek kad shvatiš da smo ga doveli za niti 10m eura... Prijavi
19. decembar 2017.8 god. comment_277274 A i asistencija dobrih ima, strasne ubacaje ima. A i asistencija dobrih ima, strasne ubacaje ima. Prijavi
20. decembar 2017.8 god. comment_277289 Nije on WC igrač. On je kasa recimo jednog Gary Nevillea ili Maicona. Znači solidna 4-oka. Ali ne i WC igrač tipa Roberto Carlos ili Ashley Cole. Znači nikako 5-ica. Prijavi
24. januar 2018.8 god. comment_278543 Danas imao brdo grešaka, ali dečko ima kredita da kad bi igrao ovako 2 mjeseca moralo bi mu se tolerisati. Svako može da ima los dan... aspiju isto treba dati nagradu za zivce sto igra sa pacijentima. Prijavi
25. januar 2018.8 god. comment_278564 Imao je on gresaka ali kad imas Rudigera, njegove greske se u odbrani i ne primijete jer su sve oci uprte u strijelca i asistenta.Sent from my SM-G935F using Tapatalk Prijavi
14. mart 2018.8 god. comment_280730 Saće doći Wisey i reći da je svjetska klasa a glavni krivac za treći gol. Prijavi
14. mart 2018.8 god. comment_280749 Saće doći Wisey i reći da je svjetska klasa a glavni krivac za treći gol. Slazem se, nije golmanu zasio haljine na poluvremenu, da ne primi 3 gola kroz noge od zadnja 4. Nemam mu šta reći za treci gol jer se svakome veoma lako moze desiti da ga Leo prođe i opet ona levatina prima gol kroz noge Prijavi
14. mart 2018.8 god. comment_280752 Normalno da ce reci, kako te bolan stid nije spominjati Azpija.. Covjek ostavio srce na terenu citav mec, pola je proveo na protivnickoj polovici, Suarezu nije dao disati kamoli da primi loptu. Gubimo 2:0, ostalo 20-ak minuta do kraja, naravno da ce se riskirati i bice gresaka u dodavanju kada ti je 7 igraca u napadu a kontre trci napad Barcelone i jedan Messi + naravno kad dodas legendu na golu i jebi ga. Azpija za nesto kriviti u ovom dvomecu moze samo neko ko misli da je fudbal igrica, sah i ko ga nikad nije igrao, pa niti na malo jacim terminima. Prijavi
14. mart 2018.8 god. comment_280759 Onaku loptu može dodavati samo budala kad imaš pored sebe Mesija koji može proci svakog obrambenog igrača. Azpilicueta je kriv za treći gol ne možes onako drhati kad primiš loptu i djeluješ ko amater umjesto da je nabije na protivnikovu polovinu on dodaje Mosesu koji je debil nevideni. Prijavi
14. mart 2018.8 god. comment_280761 Normalno da ce reci, kako te bolan stid nije spominjati Azpija.. Covjek ostavio srce na terenu citav mec, pola je proveo na protivnickoj polovici, Suarezu nije dao disati kamoli da primi loptu. Gubimo 2:0, ostalo 20-ak minuta do kraja, naravno da ce se riskirati i bice gresaka u dodavanju kada ti je 7 igraca u napadu a kontre trci napad Barcelone i jedan Messi + naravno kad dodas legendu na golu i jebi ga. Azpija za nesto kriviti u ovom dvomecu moze samo neko ko misli da je fudbal igrica, sah i ko ga nikad nije igrao, pa niti na malo jacim terminima. Hvala kume. Prijavi
14. mart 2018.8 god. comment_280788 Azpi je nešto ko Kuyt. Puno zuji malo meda daje. Jebo srčane igrače i radilice, daj nam majstore. Prijavi
15. mart 2018.8 god. comment_280803 Majstor nego sta, kakve covjek ima defanzivne kvalitete, malo ko ima trenutno na svijetu. Kakve ubacaje, kakve passove. Trebamo biti presretni sto imamo ovakvog igraca. Prijavi
15. mart 2018.8 god. comment_280807 Ne znam. Ne ostavlja mi dojam nekog WC beka kao što su bili A. Cole ili Ivanović ili Ferreira u svojim prime-time danima u Chelseaju. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.