Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Cesar Azpilicueta (2012-2023, 508 nastupa)

Istaknuti odgovori

Pošto se u zadnje vrijeme pri�a o dolasku Césara Azpilicuete u Chelsea, evo da otvorimo novi topic za raspravu o ovom igra�u. Mislim da bi nam ovaj igra� dobro došao i bio sasvim solidan back - up Banetu.

http://www.transferm...eler_57500.html

CHELSEA PRIPREMA 16 MILIONA ZA AZPILICUETU

Londonski Chelsea je spreman ponuditi 16 miliona eura za Cesara Azpilicuetu, prenose engleski mediji.

22-godišnji desni bek Marseillea je dobrim partijama ove sezone privukao pažnju Plavaca, koji su navodno spremni poslati ponudu francuskom klubu i dovesti maldog Španca u svoje redove.

Azpilicueta je u Marseille došao 2010. godine iz Osasune, a ove sezone, u svim takmi�enjima, upisao je 19 nastupa za francuski klub.

• Odgovori 1,4 hilj.
  • Pregledi 93,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kakav oproštaj, kakva legenda čovječe. Ove riječi postaviti negdje u svlačionici da bude primjer igračima kakav pristup trebaju imati i šta znači igrati za Chelsea. Hvala ti Dave, legendo plavog

• Zbogom kapitenu drugog najboljeg tima u istoriji kluba. Predivnih 11 godina, dozivelo se sve sto cini sport i zivot, usponi, padovi i kao vrhunac podizanje ovog trofeja u Portu za upis u almanahe i be

• Živ je doktor

Objavljene slike

[quote name='dubrovcanin' timestamp='1325936737' post='15137']
Protiv njegovog dolaska sam, radije nek guramo Sama, Billyja ili Kanea od kojih su sva trojica u Chelseaju od najmanjih nogu i svi imaju pregršt talenta, pogotovo Kane.
[/quote]
To te bosingwa potaknuo, nemogu biti losi od njeg :D
Slazem se s vama, al posto je u nasem klubu bolje potrosit 15-20 miliona za nekog prosjeka nego 'gurat' svoje igrace i s njima pravit buducnost onda bolje i njeg da dovedu a ne nekog jos gored od njeg, kao sto je to bilo u prethodnim slucajevima..
Ja sam svakako za dolazak ovog igraca.. kao sto sam rekao jedan od najtalentovanijih desnih bekova, odlican potez bi bilo njegovo dovodenje :)
Ja prvi put čujem za ovog da vam iskreno kažem. TakoÄ‘er dijelim mišljenje s Dubrovčaninom da nema smisla toliko ulagati u Cobhamsku akademiju, a u isto vrijeme dovoditi "talente". Ili jedno ili drugo ili ćemo propasti.
  • 2 sedmice kasnije...
http://www.football365.com/chelsea/7438330/Cesar-hints-at-Chelsea-interest

Preodlicna zamjene za Ivanovica, s tim da debil Bosingwa ide iz kluba..on nije ni za vodonose..:D
Ovaj bi nas mogao pojačati. Opasno se šuška. Dobar igrač, naročito ofanzivno, ali jak i defanzivno. O pasovima i potezima da ne pričam, španac je to. ;)

Ako dođe, nebi me iznenadilo da odma bude u prvoj.
Poslije Baneta..
  • Autor
[b]Marseille defender open to Chelsea move[/b]
[url="http://www.mirrorfootball.co.uk/transfer-news/Marseille-defender-Cesar-Azpilicueta-open-to-Chelsea-move-article855261.html"]http://www.mirrorfoo...icle855261.html[/url]
Odlicna zamjena za Ivanovica na beku..
  • 2 sedmice kasnije...
  • 4 sedmice kasnije...
Ovog momka sam pratio sinoc. Veoma je borben, ima prodor i kvalitetan centarsut. Mlad je (22 godine) i mislim da bi bio odlican posao dovesti ga, jer ce nam trebati na duge staze. Bane je napunio 28 godina, tako da bi bilo fino imati ovog momka u timu pa da mu se polako pocnu davati sanse. Treba ga svakako dovesti ako vec ne mozemo Van der Wiela.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.