Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Cesar Azpilicueta (2012-2023, 508 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,4 hilj.
  • Pregledi 93,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kakav oproštaj, kakva legenda čovječe. Ove riječi postaviti negdje u svlačionici da bude primjer igračima kakav pristup trebaju imati i šta znači igrati za Chelsea. Hvala ti Dave, legendo plavog

• Zbogom kapitenu drugog najboljeg tima u istoriji kluba. Predivnih 11 godina, dozivelo se sve sto cini sport i zivot, usponi, padovi i kao vrhunac podizanje ovog trofeja u Portu za upis u almanahe i be

• Živ je doktor

Objavljene slike

• 2 mjeseca kasnije...
  • 2 mjeseca kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Danas je odigrao 90 minuta, bio je na terenu, trčao je, zalagao se, dodavao, branio se kad je trebalo, meni dosta.

• 4 sedmice kasnije...
Kapiten, mozda i legenda strasan defender, ali odgovorno tvrdim da nije za Sarrijevu ekipu. Niti on, niti Alonso.

Ne bih se iznenadio da sljedece ljeto Sarri dovede novog desnog beka.

Nije za ekipu,, nego on nije za beka. Prošla su vremena kada ti je od beka trebalo biti ovo dovoljno, totalno limitiran sto se tice igre sa loptom, imam osjecaj da se boji lopte 

Pa nije najveci, ali da smo limitirani u napadu od njegove strane, svakako da jesmo.. Ne pridonosi nista napadu, nece imati niti jedan prodor cijele sezone, boji se gurnut loptu u for i trcati. Defenzivno naravno dobar, ali prosla su ta vremena takvih bekova

Ne znam sta se desava sa ovim likom u zadnje vrijeme. Znamo da je u napadu taraba ali u zadnje vrijeme je poceo los biti i u defanzivi.

Ne znam fakat kako moze biti ovoliko los ofanzivno, tehnicki je limitiran i to se odrazava na njegovu igru u ovom Sarrijevom sistemu.

Covjeku prirodna pozicija desni bek, ofanzivni desni bek, i onda kaze nije nikad znao naprijed. Kontali ljudi da ga na krilo pocnu stavljati koliko je ofanzivno dobar bio.

Citam i neverujem. Cuj na krilo ga htjeli stavljati jer je previse bio ofanzivan. Ma hajte molim vas...

Nekad se pljuvali Baneta, a ovaj kepec vam je bio svjetska klasa :D 

Citam i neverujem. Cuj na krilo ga htjeli stavljati jer je previse bio ofanzivan. Ma hajte molim vas...

Pogledaj momka i barem nekoliko tekmi Marseillea. Azpi je ofanzivni desni bek sa strasnim ubacajem, dokazao je to i uz Contea. Samo mu se treba pruziti sansa, jbg, limitirali su ga dosad treneri, evo sad je slobodniji, pa dok nadodje.

Ima on dobar centarsut ali sa pozicije 3. stopera kada ima dovoljno vremena da ga uputi, sa beka je druga prica. Da bi ubacio sa beka trebas pretrcati nekog ili se ubaciti u prostor, sto od njega nazalost necemo vidjeti.

Ima on dobar centarsut ali sa pozicije 3. stopera kada ima dovoljno vremena da ga uputi, sa beka je druga prica. Da bi ubacio sa beka trebas pretrcati nekog ili se ubaciti u prostor, sto od njega nazalost necemo vidjeti.

Opet ti to pogledaj bolje, individualne highlights i lagano gledaj.

Opet ti to pogledaj bolje, individualne highlights i lagano gledaj.

Pogledaj bilo koju utakmicu ove sezone

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.