Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Cesar Azpilicueta (2012-2023, 508 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,4 hilj.
  • Pregledi 93,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kakav oproštaj, kakva legenda čovječe. Ove riječi postaviti negdje u svlačionici da bude primjer igračima kakav pristup trebaju imati i šta znači igrati za Chelsea. Hvala ti Dave, legendo plavog

• Zbogom kapitenu drugog najboljeg tima u istoriji kluba. Predivnih 11 godina, dozivelo se sve sto cini sport i zivot, usponi, padovi i kao vrhunac podizanje ovog trofeja u Portu za upis u almanahe i be

• Živ je doktor

Objavljene slike

Sto se ne pomiris da je trenutno i Bellerin bolji od njega? Slazem se donekle s Hamcom, samo mislim da malo pretjeruje. Azpi je definitivno ogranicen u napadu, antitalenat jebiga xD moze odigrat, ali nije to to. Ali u odbrani svi znamo kakav moze bit, svjetska klasa...samo je sad daleko od prave forme i sve to potvrdjuje sto ne racunaju na njega u repki...

Pa ja sam uvijek govorio da je lik u defanzivi odlican. Medjutim savremeni, moderni bekovi, oni najbolji moraju biti dobri u oba pravca, a od ovog je u napadu bolji i Vrsajevic.

Ma na ljeto treba kupiti Colemana i rijesiti pitanje desnog beka, Azpilicueta osim borbenosti nema sta ponuditi, bljesne po neku utakmicu, nista posebno.

Frajer nije spojio 5 utakmica na desnom beku i vi komentarisite nesto. Mada ne bi me cudilo da se u pocetku ne snadje na toj poziciji s obzirom koliko ga je izjebo Mourinho i ucinio od njega Gallasa.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Stavljo ga Murinjo, stavljo ga Hidink i sad ga stavlja Conte na lijevog beka. Pa sto li ga nisu stavili desno ako je toliko dobar. Ja njega cijenim kao igraca i osobu koja se toliko trudi i gine za ovaj klub. Medjutim lik je antitalenat za napad htjeli vi to priznati ili ne ali to je cinjenica. Pa jebeni Milner na poziciji lijevog beka je licno Roberto Carlos za njega.

Poprilično dobro se danas snašao na ovoj poziciji. Ako Conte nastavi sa ovom formacijom, stopere će vjerovatno igrati Zouma - Terry - Luiz, i baš me interesuje tada ko će igrati desnog wing beka, on ili Moses  :-?

• 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Azpi nije Dave on je Maldini. Vrhunski odigrao, mada to je za njega normalno, bas mu je legla pozicija za sad.

U poslednjih 4-5 godina mozda i najbolji nas igrac uz Azara, najkonstantniji ubedljivo.

• 4 sedmice kasnije...

"Azpi is a fantastic player. Because he can play different roles. But I think the role that he's playing now is perfect for him."

"He's playing very well, because he's fast, he has good technique, good positioning. He's a clever player. He can play in different roles, but this role I think is perfect for him."

-Antonio Conte; source: Guardian

• 4 sedmice kasnije...

Ovaj covjek treba da zaduzi kapitensku traku poslije odlaska Terrya. Veliki Cesar Azpilicueta - Dave. Jos puno ti nama utakmica u plavom dresu odigrao.

Slažem se sa Spahom. Hazard je naš najjači brand. Plus treba ga zadržati što duže u klubu jer on je alfa i omega Chelseaja. I mislim da mu treba dati tu traku. Azpi je požrtvovan igrač, ali mu fali one sportske karizme za kapetana. Ista karizma fali i Cahillu (stoga se ne slažem se s činjenicom što je on kapetan, ali to je vjerojatno zato što je Englez). 

Azar je los izbor za kapitena. Pre bih Kosti dao traku nego njemu. Covek je ladovina, ne vidim kako on moze biti vodja ekipe.
Da se razumemo ja kapitensku traku smatram nekom visom vrednoscu, a ne ukrasom za brend sto rece Kae.
Azpi ili Matic.
Ojjjj visom vrijednoscu, ispade da Azpilicueta ili Matic su brend na terenu u odnosu na Hazarda, veci uticaj bi kod sudaca imao Hazard nego Azpilicueta ili Matic. Prica ti nema vezu s vezom.

Ojjjj visom vrijednoscu, ispade da Azpilicueta ili Matic su brend na terenu u odnosu na Hazarda, veci uticaj bi kod sudaca imao Hazard nego Azpilicueta ili Matic. Prica ti nema vezu s vezom.

Da, uticaj kod sudja je presudan faktor... Godinama vec kapiteni menjaju sudijske odluke svojim uticajem. Priznaju ponistene golove, samo pogledom vracaju kartone sudijama u dzepove, direktno uticu na ishode utakmica, ma da ne nabrajam vise.
Lepo i jasno sam ja napisao fa kapiten treba da bude vodja ekipe na terenu, u svlacionici, da bude produzena ruka trenera tokom utakmice.
Azar nema liderske sposobnosti, niti potreban nivo ozbiljnosti, njemu je fudbal zabava.
Ako ne umes da protumacis to sto pisem nemoj da me citiras koristeci teze koje nisam izneo.
Azpilicurta i Matic mogu biti produzena ruka treneru i biti vodja ekipe a Hazard koji je najbolji igrac ne moze, svasta, to se samo na ovom forumu moze procitati. Uvijek su lideri ekipa bili najbolji igraci.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.