30. septembar 2018.8 god. comment_283935 Pa to i govorim, individualne highlightse u ruke i gledaj, izgleda sto god uradi azpi u napadu to je lose, a ustvari je totalno drugacije. Prijavi
1. oktobar 2018.8 god. comment_283936 Pa covjek je nepostojan u napadu, ne znam o cemu ti.. Znaci svi ga obozavamo, ne radi se o tome, ali treba biti realan.. Prijavi
1. oktobar 2018.8 god. comment_283937 Ali ne razmisljate o drugoj strani price nikako, a ta je da je Sarri uputio Azpilicuetu da ne jurca u napad nego ostaje i obezbjedjuje stopere, pogotovo protiv Liverpoola. Zato je zadnja linija stajala usko jedan uz drugog i cim su se malo razdvojili nastao je prostor izmedju. U prvih 15 minuta je Salah imao 2 suta sa 16 metara neometan, kasnije i ubacivanje ispred Alonsa kad smo izbili s crte. Vidjeli smo u proslim mecevima da se ubacivao i centrirao, medjutim nema nikog u zavrsnici. A i teze je uz Williana igrati na boku kad ovaj udavi loptu, pegla je pola minute i onda uvali beka u govna. Mislim nije Dave sad nesto bajno odigrao, bilo je gresaka naravno, medjutim kritike su daleko pretjerane. Jucer citam na TalkChelsea jedan ga krivi sto se okliznuo kad je s njegove strane dosla lopta za Sacirijev promasaj. Valjda nas je navikao na toliko visok nivo da se i ovo smatra greskama. Ja sma govorio ljetos da je trebalo ici po Meuniera a Dave na stopera, al jbg Prijavi
1. oktobar 2018.8 god. comment_283938 Ovo sto skaro kaze, svi mi gotivimo Azpija, u odbrani je skoro pa neprelazan, ali je u napadu apsolutno los. Plus je u zadnje vrijeme i u odbrani odigrao ispod nivoa. Prijavi
4. decembar 2018.7 god. comment_284486 Nas kapiten produzio do 2022. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
4. decembar 2018.7 god. comment_284488 Dobro je da ne citaju forum :D Meni vala bas drago sto je potpisao novi ugovor. Prijavi
19. februar 2019.7 god. comment_284937 Svi se slazemo da je Azpi borbeni srcan igrac koji mnogo voli ovaj klub, ali on na beku je nesto sto ne moze i ne treba ovoj ekipi. Sva njegova igra se zasniva na ubacajima, nikad nista drugo nije pokusao. Pa makar probaj probiti nekad, napraviti visak, odigraj dupli pas, ali ne moze jer to ne zna. Njega treba na stopera vratiti jer je na beku los. Prijavi
24. februar 2019.7 god. comment_285152 Pu jebem ti mater i ko ti dade kapitensku traku ubleho, kaze nisam bio u toku sta se desavalo izmedju golmana i klupe, pa sto si kapiten debilu. Prijavi
24. februar 2019.7 god. comment_285157 Ma ovaj vise nije ni za sto. Niti fudbalske kvalitete za velike stvari, niti lidera u njemu. Sramota za klub da nakon Terrya, ovakvi nose traku. Prijavi
25. februar 2019.7 god. comment_285169 Zajebavao se Sterling s njim ceo mec. E moj Azpi nekad si takve rešavao ko od sale. Prijavi
26. februar 2019.7 god. comment_285211 Mnogo je Azpi pao u zadnjih par mjeseci,mnogo. Nikad nije bio nesto dobar prema naprijed ali je uvijek bio pozadi neprelazan, jedan od boljih u ligi u defanzivi, mnogo jak 1 v 1, fizicki jak, igracki inteligentan. Nekako mislim da se nije pronasao i da se i da se trazi u Sarrijevom sistemu. Ni kapitenski nije odreagovao u cijeloj onoj situaciji oko Kepe. Prijavi
26. februar 2019.7 god. comment_285213 Gdje je uopste on bio kod one situacije sa Kepom, pobogu Luiz otisao pricati sa Kepom, Luiz klovn tima, ponio se s vise autoriteta nego Azpi Bas me ovo iznenadilo kod Azpija Prijavi
26. februar 2019.7 god. comment_285216 Pa Azpi nema liderske sposobnosti, ne znam što vas to čudi. Mi u ovom timu uopće nemamo osobu koja je dostojna kapetanske vrpce po autoritetu i liderstvu. Klub nam je pun klauna. Prijavi
26. februar 2019.7 god. comment_285217 Azpi je zasluzeno kapiten od ovih igraca koje trenutno imamo. Nije i nikad nece biti kapiten u rangu Terrya i Wisea, ali je trenutno jedan od rijetkih koji istinski voli klub i gine za njega svaku utakmicu. Ozbiljan je i dobar primjer igraca cije ponasanje na terenu i van njega svi trebaju da slijede. Takve osobe zelite da budu i kapiten tima.Mene vise brine cinjenica da je u zadnje vrijeme malo izgubio na brzini, kao da se ponavlja situacija s Ivanovicem kad ga je Mourinho pregonio i isforsirao do Boga. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
26. februar 2019.7 god. comment_285218 Slazem se da je najbolji izbor za kapitena. Bas sam danas razmisljao i stvarno mi u ekipi nemamo nekog vodju kome bi dali traku. Hazard jeste najbolji nas igrac ali nije kapiten, ne ponasa se tako (iako je kapiten reprezentacije), Luiz dvorska luda , Rudiger trapavi noj a i nije dugo u klubu, Kante je veliki borac ali previse je povucen i sramezljiv, Frello bi bio da se Sarrija pita, Giroud,Willian,Pedro ni ne dolaze u obzir. Zaista nemamo ozbiljnog kandidata za kapitena. Terry,Lampard,Ivanovic,Drogba pa i Cech, ih kako bi sada jedan valjao ako nista zbog 'liderstva'. Prijavi
26. februar 2019.7 god. comment_285219 Azpi definitivno najbolji i nazalost jedini pravi izbor za kapitena.PSent from my Nokia 7 plus using Tapatalk Prijavi
27. februar 2019.7 god. comment_285222 Budimo realno Azpija ljudi vole jer je borben i ima timski duh. Da li je to dovoljno da bude kapiten? Pa ne možeš biti kapiten ako nemaš liderske sposobnosti, sposobnosti da izgladiš situaciju, da povučeš tim, da smiriš saigrače ili nešto slično. Čak je i potpuno jednosmjeran igrač, svako malo se pojavi krilo koje pravi budalu od njega i u odbrani pa je onda beskoristan i u odbrani i u napadu. Njegova sreća je što je nedostatak karaktera u timu pa eto on ispliva kao moguće rješenje za kapitena, ali da je slučajno u onoj ekipi prije 8 godina, ne bi bio ni 10. izbor za kapitena. Sumnjam da bi uopšte vidio prve postave. Ovako se npr. ponaša jedan kapiten: https://twitter.com/elevenbe_fr/status/1100366009066770432?s=21 Prijavi
27. februar 2019.7 god. comment_285223 Azpi nam je svima drag igrac jer je borben i srcan, ali njemu fali dosta toga da bi bio vrhunski igrac. Necu da ulazim u to da li zasluzuje biti kapiten ili ne, mene vise zanima njegova igra na terenu. Samo kada je Premiership u pitanju od njega ima boljih barem 12-13 desnih bekova, da ne pricam u Evropi. Njegova ofanziva je totalno limitirana u svakom apsektu. Igra na prvi dodir ne postoji, obratite paznju da prije svakog pasa prvo primi loptu i doda tek nakon toga. Sto je jos gore, vecina tih pasova je unazad. Dalje, kada se nadje u zadnjoj trecini terena, sve se svodi na centarsut ili opet lopta nazad. Nikada, ama bas nikada ne pokusava igrati 1 na 1, pretrcati igraca, ili sto bi englezi rekli, napraviti overload na toj strani. Znaci ofanzivno je zaista zaista los igrac. U odbrani je to mnogo bolje, tu je zaista jedan od boljih igraca i treba se dobro pomuciti da ga se prodje. Lijepo i cita igru, cvrst je i stamen. Jest doduse malo oslabio i u tom pravcu, ali je i dalje jedan od najboljih defanzivaca u Premiershipu, pogotovo u situacijama 1 na 1. Meni iskreno on nije za beka, idealan je u sistemu sa 3 stopera kao sto je igrao kod Contea, sto onda znaci da sa 4 pozadi on bi u bilo kojoj ozbiljnoj ekipi u Evropi bio na klupi. Nemoj da se lazemo, ali to je velika istina. Najbolji primjer ovog sto pricam kada je ofanziva u pitanju jeste primjer Emersona protiv Citya neki dan. Jednostavno, ono sto Azpi a pogotovo Alonso ne znaju i ne mogu implementirati: https://twitter.com/coIkett/status/1100027561650913280?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1100027561650913280&ref_url=http%3A%2F%2Fforum.talkchelsea.net%2Findex.php%3Fapp%3Dcore%26module%3Dsystem%26controller%3Dembed%26url%3Dhttps%3A%2F%2Ftwitter.com%2FcoIkett%2Fstatus%2F1100027561650913280 Prijavi
27. februar 2019.7 god. comment_285224 Ma kakav Azpilicueta, zali boze uprave koja mu ne produzila ugovor inace bi komotno mogo otici iz kluba. Nema on ni kvalitete za beka. On odigra dobro kad odigra cijela ekipa. Prijavi
27. februar 2019.7 god. comment_285225 Cudi me Zemo nisi napisao da je bio na klupi u reprezentaciji 😂Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.