17. mart 2019.7 god. comment_285609 Idi u Gimnastic jebem ti mater idiotsku. Pa jbt koji klosar svaki centar sut u igraca, zbog njega i Alonsa su prestat gledat fudbal. Prijavi
17. mart 2019.7 god. comment_285617 Ja ovog ne mogu gledati očima, pa jebo mater čovjek je takav prosjek da je to neviđeno, u napadu Pedru treba dati medalju s obzirom da na njegovoj strani igra ovaj panj koji je potpuno beskoristan. Kad je u napadu postoje dvije solucije, prva je da će probati centaršut tako što će nabiti u prvog igrača ispred sebe ili druga da će vratiti loptu nazad. I onda mi neko napiše "bori se, igra srcem, bla bla bla", može voljeti klub više nego mater svoju to ne mijenja činjenicu da je obična bukva. Prijavi
17. mart 2019.7 god. comment_285621 Imali smo bekova Fereira,Bosingwa,Ivanovic ali ovaj je najveci idiot koji je igro. Prijavi
17. mart 2019.7 god. comment_285622 Kako te nije sramota porediti Baneta sa ovom bukvom? Pa Bane je medju 10 igraca koji su obiljezili ovaj klub. Prijavi
17. mart 2019.7 god. comment_285624 Jos i kapiten, o moj Boze. Nije cudno sto smo katastrofalni. Ovaj glupan i glupan na drugoj strani takmice se u svakoj utakmici ko ce ispast smjesniji i jadniji. Prijavi
17. mart 2019.7 god. comment_285625 Cahilla je zakucao za klupu a ovaj panj nam igra.Sve dok nam igrači budu standardni samo zbog stare slave, nećemo naprijed.Sent from my SM-G920F using Tapatalk Prijavi
17. mart 2019.7 god. comment_285628 Kako te nije sramota porediti Baneta sa ovom bukvom? Pa Bane je medju 10 igraca koji su obiljezili ovaj klub.Samo sam ga nabrojao kao bekove nista lose nisam mislio. Prijavi
17. mart 2019.7 god. comment_285629 Cahilla je zakucao za klupu a ovaj panj nam igra. Sve dok nam igrači budu standardni samo zbog stare slave, nećemo naprijed. Sent from my SM-G920F using Tapatalk Po Cahillu se dok je igra redovito pljucalo, a sad najedanput je problem što ne igra... Prijavi
17. mart 2019.7 god. comment_285631 Nije problem što on ne igra, nego što igraju igrači njegovog ranga.Sent from my SM-G920F using Tapatalk Prijavi
17. mart 2019.7 god. comment_285637 Odavno je nas par tvrdilo da kod ovog nema kvalitete za beka, medutim tada nas se razapinjalo. Nista novo, mislim sve kao i prije, lisen bilo kakvog nogometnog umijeca i nogometne tehnike Prijavi
22. april 2019.7 god. comment_286022 Nama je najlosiji igrac u klubu kapiten. Divim se Pedru i Odoiu kakav idiot igra na njihvoj strani, glavni krivac za drugi gol, samo da se izvuko na vrijeme bio bi ofsajd. Osnovne stvari o fudbalu ne zna. Prijavi
28. april 2019.7 god. comment_286104 Ona živina ga na tribine katapultirala https://www.instagram.com/goal/p/BwzkZdhHdHb/?****=ig_share_sheet&igshid=1obmofkw4d1qo Prijavi
28. april 2019.7 god. comment_286106 Čist faul.Engleske sudije su definitivno najgore u Europi. Nažalost, sumnjam da će im i VAR išta pomoći.Sent from my SM-G920F using Tapatalk Prijavi
28. april 2019.7 god. comment_286108 Hahah, na kraju videa, tamo di se Azpi zabija izgleda ko da je uz zid lokva krvi. Na prvu sam misli da je ubia lika dok nisam skužia da je to obična lokva crvena jer je pod crven, hahaha... Prijavi
28. april 2019.7 god. comment_286109 Ma nema on pojma kako treba biti kapiten, Tery bi razbio nos Lukaku da ga je ovako gurnuo, prvi gol isto kriv otrese ga na liniji Lukaku ko da ga nema. Prijavi
28. april 2019.7 god. comment_286111 Ne bi nijedan kapiten, a ni igrac. To mozda emir spahic, jer je malouman. Lukaku ga odgurnuo korektno, rame od rame i to je sve sto ima tu. Prijavi
29. april 2019.7 god. comment_286119 Cega na liniji? Znas li kako su nam zabili gol? Pogledaj ti ponovo to nesto, nista se nije desilo poslije tog guranja, a kamoli gol. Azpi je odigrao top, da ne moze vise top odigrati niko. Prijavi
29. april 2019.7 god. comment_286120 Jebote ja nezz sta ja gledam, meni je opet katastrofa odigrao. Impact na igru mu je jednak 0, i bas pratim koliko protivnici svjesno ostavljaju prostor njemu i dupliraju druge igrace, jer znaju da od ovog nema meda Prijavi
29. april 2019.7 god. comment_286125 Jbg, tesko je priznati, 5 pokusaja oduzimanja lopte, 4 uspjesna. 92% tacnih passova, 1 osvojen zracni duel. Isto kao sto je nekome tesko priznati da je Alonso odlican bio. Prijavi
30. april 2019.7 god. comment_286126 92 posto tačnih pasova koji su prvom igraču do sebe i to samo ako se nalazi u krugu od 5 metara. Oduzimanja lopte mu neću oduzeti, neka mu, ali to je to. Po hiljaditi put, lik je limitiran i ako će ovo biti reprezentativan igrač koji igra za ovaj klub, onda nemojte ni srati kad tim završi 5. ili 6. na tabeli. On je prosto igrač za takve klubove. Pa da igra par godina unazad on bi bio treća opcija nakon Baneta i Bosingwe, ne daj bože dalje da idem. Prijavi
30. april 2019.7 god. comment_286127 Ako mislis baneta i bosingwu u zadnje 2 sezone, bolji je zappacosta, a ne azpi. Imao je azpi losih utakmica, samo ova protiv uniteda to nije bila, kao ni za Alonsa. Prijavi
30. april 2019.7 god. comment_286128 Ne da je imao losih utakmica, vec drugih nije ni bilo. Svaka odigrana je takva da je zasluzio da ga se lansira ne u drugi klub vec na mars.. On i Alonso kao da se takmice ko ce gore igrati. Smio bih ruku u vatru dati da su nasi bekovi mozda i najgori u ligi, narocito ako se gledaju kao par, pa to je da i Bog zaplace, jadni jadni jadni. Oni su za klub koji je negdje za sredinu tabele i to je to, za Alonsa cak ni to ne vazi. Bolton majka. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.