27. februar 2019.7 god. comment_285226 Meni je cudno Wisey kako ti selektivno biras igrace koje ces pljuvati a koje hvaliti odnosno nista ne napisati kada igraju lose. Ali dobro, da ne bude da nesto lose mislim, volio bih cuti argumentovano zasto je Azpi uvijek postedjen kritike s tvoje strane kada je jasno kao dan da nam treba u potpunosti bolji igrac na poziciji desnog beka. Prijavi
27. februar 2019.7 god. comment_285228 Najbolji primjer ovog sto pricam kada je ofanziva u pitanju jeste primjer Emersona protiv Citya neki dan. Jednostavno, ono sto Azpi a pogotovo Alonso ne znaju i ne mogu implementirati: https://twitter.com/coIkett/status/1100027561650913280?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1100027561650913280&ref_url=http%3A%2F%2Fforum.talkchelsea.net%2Findex.php%3Fapp%3Dcore%26module%3Dsystem%26controller%3Dembed%26url%3Dhttps%3A%2F%2Ftwitter.com%2FcoIkett%2Fstatus%2F1100027561650913280 Odigras takvu akciju i na kraju se brkati potrcko spetlja ðŸ˜ðŸ˜“ Prijavi
27. februar 2019.7 god. comment_285229 Cudi me Zemo nisi napisao da je bio na klupi u reprezentaciji 😂 Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkPa i to se podrazumijeva. Navedi ti meni jedan razlog zasto bi ga postedio kritike, da imamo pravog trenera i prave ljude u upravi odmah posle Citya su mu trebali oduzeti kapitensku traku kad je izjavio da nije znao sta se desava na terenu. Prijavi
27. februar 2019.7 god. comment_285232 Mi jednostavno nemamo lidera u ekipi. Azpilicueta nema nikakve liderske sposobnosti na terenu a sumnjam i van terena da nosi kapotensku traku. Ustvari ima samo jednu karakteristiku a to je da uvijek daje maksimum. Ja bih uvijek stavio Hazarda za kapitena iako ni on nema liderske sposobnosti. Previše je blag. Prijavi
27. februar 2019.7 god. comment_285240 I pored asistencije pokazao da je izuzetno limitiran igrač. Nažalost. Prijavi
27. februar 2019.7 god. comment_285249 Pokazao upravo ono sto smo svi i znali: limitiran jeste, u napadu ga nema (pisao sam vec da ga je Higuain bukvalno zvao dva puta da krene naprijed), u odbrani nije neprelazan... ali ostavit ce dio tijela na terenu ako treba, srcanost i borbenost mu je najveca prednost.Hudnjak na kraju nije imao snage da se suprostavi Sisoku u klincu od silnih grceva. Prijavi
27. februar 2019.7 god. comment_285250 Ma samo neznalice mogu hejtati ovog covjeka. Kakva emocija poslije prvog gola, mislim da nije kamen, nego da se odlomio komad planine i pao mu sa srca. Protiv Sitija 120 minuta gore dole, zabio penal u raslje i danas opet na visini. A to koliko gine za ovaj klub suvisno je i reci.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
27. februar 2019.7 god. comment_285253 Jarane ginuo bih i ja za ovaj tim, ali džaba kad sam operisan od fudbala. Prijavi
27. februar 2019.7 god. comment_285257 Argumenata ima da je defanzivno izgubio malo na brzini i svjezini, sto je potpuno normalno s obzirom na kolicinu odigranih minuta. Cudi me cak da je i ovoliko izdrzao na nenormalnom nivou. Sve drugo prepustam vama da nastavite. Samo cu reci hamco nisi ovo procitao kad sam napisao gore, ili si procitao a pravis se da nisi. Prijavi
27. februar 2019.7 god. comment_285263 Wisey, brate, citam tvoje komentare i svaka cast na objektivnosti, strucnosti i analizama, ali, uz duzno postovanje, slazem se sa hamcom kad je Azpi i njegova limitiranost u pitanju. Azpi je odlican igrac, ali za sadasnji Celsi. Bio je odlican i za Celsi koji je s njim osvojio 2 PL. Medjutim, za Celsi koji bi ponovo jurisao na LS i PL, za njega ne bi imalo mesta. Prijavi
27. februar 2019.7 god. comment_285267 Njegova limitiranost u napadu je katastrofalna i tu nema napretka, on je već u godinama u kojim je trebao naučiti neke osnove, očito kako ne može. Nevjerojatne mogućnosti se pružaju po toj desnoj strani koju protivnici očito svjesno ostavljaju otvoreno, ali on je konstantno off pozicije, ne razumije igru u napadu. Koliko samo situacija bude kada mu ljudi prebace na stranu a on stoji predaleko... Doduše možda i bolje da stoji predaleko jer mu je umijeće sa loptom krajnje upitna Prijavi
27. februar 2019.7 god. comment_285268 Jasta, ovdje ako imas jedini key passes na utakmici, imas asistenciju, sta god uradio, sve je lose. Svaka vam cast, ja ne znam sta zelite vise. Covjek se trudi, ima najvise stvorenih sansi na utakmici, ima asistenciju, nevazno, los je izvini ofanzivno, los je defanzivno iako nije kriv za nijedan gol. Pokazujete neke klipove, Azpi se sjebao najvise, oni fol Eden je kapiten pravi. Budite ozbiljni, ne retardirani. Prijavi
27. februar 2019.7 god. comment_285269 Jasta, ovdje ako imas jedini key passes na utakmici, imas asistenciju, sta god uradio, sve je lose. Svaka vam cast, ja ne znam sta zelite vise. Covjek se trudi, ima najvise stvorenih sansi na utakmici, ima asistenciju, nevazno, los je izvini ofanzivno, los je defanzivno iako nije kriv za nijedan gol. Pokazujete neke klipove, Azpi se sjebao najvise, oni fol Eden je kapiten pravi. Budite ozbiljni, ne retardirani. Pokaži mi neki klip sa njegovim famoznim prodorima, neki highlight nesto Prijavi
27. februar 2019.7 god. comment_285270 Wisey, brate, citam tvoje komentare i svaka cast na objektivnosti, strucnosti i analizama, ali, uz duzno postovanje, slazem se sa hamcom kad je Azpi i njegova limitiranost u pitanju. Azpi je odlican igrac, ali za sadasnji Celsi. Bio je odlican i za Celsi koji je s njim osvojio 2 PL. Medjutim, za Celsi koji bi ponovo jurisao na LS i PL, za njega ne bi imalo mesta.Moguce da si tu u pravu drug, ali mi ni ne pricamo o ekipi koja jurisa na titulu PL, a kamoli LS. I ja kazem kamo puste srece da nam je Azpilicueta taj najveci problem u ekipi, daleko bismo mi onda bili. A ti ovdje imas ljudi sto jedva cekaju popljuvat. Vidis kako omalovazaju i za prethodnih 5-6 godina. Nije hamco jedan od njih, i on je u pravu za ofanzivu, al to nije nista novo jer se od Marseilla zna. Ivanovic je ofanzivno bio mnogo bolji bek od Azpija. Sto se ove sezone tice, na pocetku sam ukazivao da se dijelom radi i o taktickim uputama, odnosno da jedan bek ostaje nazad kad drugi krene u napad sto ces vidjeti cesto. E sad ti imas lijevo Alonsa koji vazda visi u napadu, nerijetko sebi uzme za pravo i da ode ispred Hazarda, pa cak na centarfora ulazi. Drugi je problem sto Jorginho kao defanzivni vezni ne moze nista zatvoriti zivo jer je fizicki preslab. I onda nastaju ovakve situacije ali ljudi to ne gledaju jer povrsno analiziraju, odnosno gleda na ekranu samo dje lopta kad je ko primi i to ti je. Na kraju da ti kazem, svi bekovi su limitirani. Neki manje ,neki vise ali vecinom svi. Niko ko pocne da trenira i bavi se fudbalom, ko dijete, ne zeli da igra beka. Zato obicno tu zavrse najnetalentiraniji igraci, igraci koji nisu bili dovoljno dobri za neku drugu poziciju, pretezno stoper ili krilo. Jednostavno bek izraste sam kroz svoju karijeru i utakmice. Moguce da bi od Azpilicuete nesto i bilo u ofanzivi da vecinu karijere nije provodio s uputama da ne prelazi centar (sjeti se kad je igrao na lijevoj strani kod Mourinha). Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
28. februar 2019.7 god. comment_285271 Cuj svi bekovi su limitirani, po cemu covjece Alves sa 36 godina jede malu djecu, Zaneti sa 41 godinom osvojio ligu sampiona i bio u tomu godine, a ovaj nas prdonja ima 30 godina a ko puz se povlaci. Prijavi
28. februar 2019.7 god. comment_285275 Procito sam Wisey nego nema se tu puno sta reci. Moras shvatiti da njemu niko ne spori njegovu srcanost i pozrtvovanost, tu je bez premca u ovoj ekipi. Ja sam naglasio i njegovu defanzivu, da je i sad jedan od najboljih defanzivnih bekova, ne samo u Premiershipu nego i dalje. Problem je njegova ofanziva, nesto sto nije i nikad nece imati kao drugi vrhusnki bekovi na njegovoj poziciji. Nije sve u centarsutevima, mislim valjda toliko fudbal poznajes da znas da nije sve u tome. I ja se slazem da je Azpi najmanji problem ove ekipe, skoro je Whisper pisao o nekoj svojoj idealnoj postavi i stavio je bas Azpia tu, jer je on duh ove ekipe, uprava zbog te svoje srcanosti i pozrtvovanosti je potreban. Konkretno juce, samo da je par put bio u napadu na svojoj strani, mi bi stvorili dodatno 3-4 nove dobre sanse, medjutim on je ostao nazad iz samo njemu poznatih razloga. Eto to je samo jedan primjer njegovog ofanzivnog arsenala koji, pazi sad ovo, nema apsolutno nikakve veze sa tehnickim kvalitetima samog igraca. Prijavi
28. februar 2019.7 god. comment_285281 Pokaži mi neki klip sa njegovim famoznim prodorima, neki highlight nesto Mislim da nije zanimljiv igrac za youtubea. Kao sto vjerovatno ne mozes naci ni prodore nekog drugog beka osim mozda Alvesa koji je fakticki krilo. Prijavi
28. februar 2019.7 god. comment_285287 Mislim da nije zanimljiv igrac za youtubea. Kao sto vjerovatno ne mozes naci ni prodore nekog drugog beka osim mozda Alvesa koji je fakticki krilo. A ne znam, mislim kako cemo se svi sloziti vise manje da nije on materijal za top klubove, barem ne u ovom sistemu.. Ali kao sto je vec netko napisao, kamo srece da nam je on najveci problem, ima tu i vecih skartova u pocetnih 11 kojih se prvo treba rjesiti Prijavi
28. februar 2019.7 god. comment_285289 Slazem se, a i imamo nasljednika Azpija, a to je Reece James, tako da tu nema zime. Prijavi
28. februar 2019.7 god. comment_285291 [quote name="Zemo" post="285271" timestamp="1551319807"] Cuj svi bekovi su limitirani, po cemu covjece Alves sa 36 godina jede malu djecu, Zaneti sa 41 godinom osvojio ligu sampiona i bio u tomu godine, a ovaj nas prdonja ima 30 godina a ko puz se povlaci.[/quote]Jede al u gujsci. Alves je operisan od defanzive kroz citavu karijeru a bek. Zato ga i guraju sada na krilo. Limitirani su vecinom u jednom pravcu igre, vrlo rijetko se nadje igrac koji ima slifa za oba smjera na toj poziciji. Kao sto rekoh, to se razvije kroz karijeru eventualno. Ne vrijedi tebi objasnjavati te stvari, jer si navro ko sivonja i od pocetka pises isto. Hamco A zasto ignorises ovo sto sam napisao vezano za instrukcije trenera? Ili mislis da ne postoji uputa da kad jedan ide, drugi ostaje pozadi? Nama sto ce trebati u buducnosti je malo atleticniji igrac na toj poziciji. Pogotovo jer treneri izgleda planiraju totalno pregaziti Azpija minutazom na terenu, moguce da ce sagoriti vec dogodine ako se ovako nastavi. Zagovarao sam ljetos dovodjenje Meuniera, mnogo mi se dopada taj igrac. Prijavi
28. februar 2019.7 god. comment_285294 Hamco A zasto ignorises ovo sto sam napisao vezano za instrukcije trenera? Ili mislis da ne postoji uputa da kad jedan ide, drugi ostaje pozadi? Moze biti, ali ne moze biti da Alonso sparta 90 % utakmice gore dole a Azpi samo 10%. Fali mu tah njuh, pa juce je nekoliku puta bilo prostora za to, prosto citav balans je bio na lijevoj strani a kad bi se lopta prebacila na desnu stranu, falio je Azpi tu, a samim njegovim prisustvom tu bi ih dodatno razvukli i vjerovatno stvorili jos nekoliko dobrih prilika za postizanje gola. Slazem se da nam treba atleticniji igrac, na obje strane. Prijavi
28. februar 2019.7 god. comment_285295 Jede al u gujsci. Alves je operisan od defanzive kroz citavu karijeru a bek. Zato ga i guraju sada na krilo. Limitirani su vecinom u jednom pravcu igre, vrlo rijetko se nadje igrac koji ima slifa za oba smjera na toj poziciji. Kao sto rekoh, to se razvije kroz karijeru eventualno.Ne vrijedi tebi objasnjavati te stvari, jer si navro ko sivonja i od pocetka pises isto. HamcoA zasto ignorises ovo sto sam napisao vezano za instrukcije trenera? Ili mislis da ne postoji uputa da kad jedan ide, drugi ostaje pozadi? Nama sto ce trebati u buducnosti je malo atleticniji igrac na toj poziciji. Pogotovo jer treneri izgleda planiraju totalno pregaziti Azpija minutazom na terenu, moguce da ce sagoriti vec dogodine ako se ovako nastavi. Zagovarao sam ljetos dovodjenje Meuniera, mnogo mi se dopada taj igrac. Da je tako za Alvesa ne bi ga kupio PSG i imo redovno mjesto u ekipi. On je samo jedan primjer mogo sam navesti i A.Cola bas me interesuje sta bi njemu bila mana, zapeo si za Azpilicuetu ko da je najbolji na svijetu a nije ni u top 20. Prijavi
10. mart 2019.7 god. comment_285503 Brate ja ne znam sta on igra, al to nije bek. Po nicemu on ne igra beka, ne znam koliko su to instrukcije sarrija, ali sumnjam jer zappacosta igra skroz drugacije tu rolu. Pozicioniranje mu je katastrofalno, da ne govorim o umijecu sa loptom Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.