20. maj 2017.9 god. comment_271017 Sacekaj, znas li da je dave ustvari desni bek, a ne lijevi? Da je u svom bivsem klubu bio cak i ofanzivni desni bek ? Mourinho ga je htio usrati sa stavljanjem na lijevog, ali srecom nije pokleknuo Azpi. pa nisam ja nigdje napisao na kojoj poziciji igrao, samo sam rekao da je dobro da je i dalje igrao kod murinja bez obzira koja je pozicija, bolje i to nego da ga je recimo prodao, ili slagao da se ne trudi dovoljno na treningu bas tada je i azpi i pokazao klasu Prijavi
20. maj 2017.9 god. comment_271042 Azpi je ispao debil realno, jer se prilagodjavao debilu, ali morao je tako, i eto ispao klasa. Evo radi isto sa Darmianom, samo sto to je igrac koji je dobar desni bek, ali klasa nije. Prijavi
21. maj 2017.9 god. comment_271048 Azpi je ofanzivno prosjecan bek. Moze pricati ko sta hoce, ali to je tako. Medjutim, defanzivno je skoro pa savrsen. Ima nisko teziste, sasvim dovoljno brz da parira svakom igracu, i ono sto je najbitnije, fudbalski IQ mu je izuzetno velik. Takojder u ovom sistemu sa 3 pozadi, uklapa se idealno. Cak i za "build up play" od pozadi je veoma dobar. Zato smatram i mislim da je Conte uradio pravu stvar sa njegovim pomjeranjem sa beka na stopera, upravo zbog tih ofanzivnih nedostataka odnosno defanzivnih kvaliteta. Azpi je takodjer rodjeni borac, ratnik i ima po meni sasvim izgledne sanse da jednog dana ponese i kapitensku traku. Igrac kojeg prosto ne mozes da ne volis. Prijavi
21. maj 2017.9 god. comment_271091 Da je tako ne bi imao statistiku takvu da skoro svaki put kada je odigrao na desnom beku imao asistenciju. Prijavi
29. juni 2017.9 god. comment_272311 2+6 je 8, što je avgust kao osmi mesec, jer je tada rođen, a u Španiji nosi 24, a 26 je tačno na sredini imzeđu 24 i 28. Prijavi
29. juni 2017.9 god. comment_272312 Što nije bilo rečeno da će se 26 umirovit u čast Terryu? Makar nemam ništa protiv, ako itko zaslužuje Terryev broj Azpi ga zaslužuje, nadam se da je on naš budući kapetan. Prijavi
29. juni 2017.9 god. comment_272316 pa ne znam dal u fudbalu postoji ta praksa kao u NBA da se broj više ne koristi.... Prijavi
29. juni 2017.9 god. comment_272317 pa ne znam dal u fudbalu postoji ta praksa kao u NBA da se broj više ne koristi.... Postoji, neki klubovi su to uradili, čak i Chelsea je na neki način to uradio jer od Zole niko nije nosio 25. Prijavi
29. juni 2017.9 god. comment_272319 Postoji, neki klubovi su to uradili, čak i Chelsea je na neki način to uradio jer od Zole niko nije nosio 25. chelsea nije sigurno, nego nikoga očito nije taj broj privlačio...da je netko htio logično je da bi mogao imati 25, i imao bi.. baš ko da chelsea drži to tako nekih stvari vezanih za legende, pa masa naših legendi nije imala ni dostojnu oproštajnu utakmicu a kamoli da im se brojevi umirovljuju.. ajde majke ti Prijavi
29. juni 2017.9 god. comment_272321 Cuo sam da je Juventus desetku umirovio jer je nosio Delpiero sad ne znam jel tacno. Prijavi
29. juni 2017.9 god. comment_272325 chelsea nije sigurno, nego nikoga očito nije taj broj privlačio...da je netko htio logično je da bi mogao imati 25, i imao bi.. baš ko da chelsea drži to tako nekih stvari vezanih za legende, pa masa naših legendi nije imala ni dostojnu oproštajnu utakmicu a kamoli da im se brojevi umirovljuju.. ajde majke ti Šta je "dostojna oproštajna utakmica"? Mada je meni ta praksa sa penzionisanjem brojeva preterana i besmislena, pogotovo ako su to brojevi koji su, da kažem, česti. Prijavi
29. juni 2017.9 god. comment_272329 Cuo sam da je Juventus desetku umirovio jer je nosio Delpiero sad ne znam jel tacno. Nije dozvolio del piero da se umirovi broj. Tako da je uvijek u opticaju, igralo je nekolicina igraca pod tim brojem u djubrentusu.P.S Igi, 26 broj sigurno nije cest broj :D Prijavi
29. juni 2017.9 god. comment_272330 Šta je "dostojna oproštajna utakmica"? Mada je meni ta praksa sa penzionisanjem brojeva preterana i besmislena, pogotovo ako su to brojevi koji su, da kažem, česti. znaš šta. pa ono što nije većina velikih naših igrača imala..,,,znači da nisu imali priliku pozdraviti se sa navijačima na svom stadionu, a samo neki od njih su imali koju godinu kasnije prilikom posjeta bridgeu pozdraviti navijače i oprostiti se na donekle prikladan i od navijača željen i cijenjen način.. e sad ako treba pisati koji su to, onda stvarno uglavnom bit priče je da 100% razlog za ne uzimanje broja 25 nije taj što ga je chelsea kao umirovio, jer chelsea to nikada nije radio niti će..sad kome je to ok ili ne, nebitno.. Prijavi
29. juni 2017.9 god. comment_272331 znaš šta. pa ono što nije većina velikih naših igrača imala..,,,znači da nisu imali priliku pozdraviti se sa navijačima na svom stadionu, a samo neki od njih su imali koju godinu kasnije prilikom posjeta bridgeu pozdraviti navijače i oprostiti se na donekle prikladan i od navijača željen i cijenjen način.. e sad ako treba pisati koji su to, onda stvarno Drogba je dobio čak dva oproštaja, oba puta trofejima npr. Teri se isto dosta emotivno oprostio titulom na Bridgeu, pa i Cech. Lampard i Cole su mogli bolje da prođu, mada sa njima do samog kraja nije bilo sigurno šta će se desiti, al čini mi se da je Cole bio kapiten u poslednjoj utakmici protiv Cardiffa. 26 nije, ali zašto sad niko ne bi trebalo da nosi taj broj? Ili jedanaesticu, ili osmicu? Više mi se sviđa ideja da se nastavi neka tradicija, nego da ne daš priliku nikome drugom da nosi taj teret na leđima. Prijavi
23. juli 2017.9 god. comment_273226 Šteta sto nije kapiten. Ipak i ove sezone prvi izbor Cahill Prijavi
24. august 2017.9 god. comment_274365 https://www.footballfancast.com/opinion-2/analysis/cesar-azpilicueta-the-best-7m-chelsea-ever-spent Nije na odmet pročitati. Dobar tekst. Prijavi
25. august 2017.9 god. comment_274375 pa ne znam dal u fudbalu postoji ta praksa kao u NBA da se broj više ne koristi.... U Bayern Minhenu igrac ne moze imati broj 12 Jer kao navijači su 12. igrač Prijavi
10. septembar 2017.9 god. comment_274909 Odlicni centarsutevi, ali i puno lakse mu je ubaciti loptu iz one pozicije u koju dodje kad se ubaci sa stopera, nego sa pozicije wing-backa. Ovo je idealno za njega.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
10. septembar 2017.9 god. comment_274918 Nema sta, dobri centarsutevi. Ipak neka njega na ovoj poziciji, tu mi je mnogo bolji nego da igra po strani. Prijavi
10. septembar 2017.9 god. comment_274924 Moze on sasvim dobar biti i na beku, ali sada kako je dosao zappa, nema vise potrebe. Prijavi
23. septembar 2017.9 god. comment_275211 https://twitter.com/Squawka/status/911624785217642497 Bogotac,da je Englez ne bi mu ni jedan defanzivac bio ravan koliko bi ga hvalili. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.