Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Cesar Azpilicueta (2012-2023, 508 nastupa)

Istaknuti odgovori

Sacekaj, znas li da je dave ustvari desni bek, a ne lijevi? Da je u svom bivsem klubu bio cak i ofanzivni desni bek ? Mourinho ga je htio usrati sa stavljanjem na lijevog, ali srecom nije pokleknuo Azpi.

pa nisam ja nigdje napisao na kojoj poziciji igrao, samo sam rekao da je dobro da je i dalje igrao kod murinja bez obzira koja je pozicija, bolje i to nego da ga je recimo prodao, ili slagao da se ne trudi dovoljno na treningu

bas tada je i azpi i pokazao klasu

• Odgovori 1,4 hilj.
  • Pregledi 93,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kakav oproštaj, kakva legenda čovječe. Ove riječi postaviti negdje u svlačionici da bude primjer igračima kakav pristup trebaju imati i šta znači igrati za Chelsea. Hvala ti Dave, legendo plavog

• Zbogom kapitenu drugog najboljeg tima u istoriji kluba. Predivnih 11 godina, dozivelo se sve sto cini sport i zivot, usponi, padovi i kao vrhunac podizanje ovog trofeja u Portu za upis u almanahe i be

• Živ je doktor

Objavljene slike

Azpi je ofanzivno prosjecan bek. Moze pricati ko sta hoce, ali to je tako.

Medjutim, defanzivno je skoro pa savrsen. Ima nisko teziste, sasvim dovoljno brz da parira svakom igracu, i ono sto je najbitnije, fudbalski IQ mu je izuzetno velik. Takojder u ovom sistemu sa 3 pozadi, uklapa se idealno. Cak i za "build up play" od pozadi je veoma dobar. Zato smatram i mislim da je Conte uradio pravu stvar sa njegovim pomjeranjem sa beka na stopera, upravo zbog tih ofanzivnih nedostataka odnosno defanzivnih kvaliteta. 

Azpi je takodjer rodjeni borac, ratnik i ima po meni sasvim izgledne sanse da jednog dana ponese i kapitensku traku. Igrac kojeg prosto ne mozes da ne volis.

• 1 mjesec kasnije...

2+6 je 8, što je avgust kao osmi mesec, jer je tada rođen, a u Španiji nosi 24, a 26 je tačno na sredini imzeđu 24 i 28.

Što nije bilo rečeno da će se 26 umirovit u čast Terryu? Makar nemam ništa protiv, ako itko zaslužuje Terryev broj Azpi ga zaslužuje, nadam se da je on naš budući kapetan.

pa ne znam dal u fudbalu postoji ta praksa kao u NBA da se broj više ne koristi....

Postoji, neki klubovi su to uradili, čak i Chelsea je na neki način to uradio jer od Zole niko nije nosio 25.

Postoji, neki klubovi su to uradili, čak i Chelsea je na neki način to uradio jer od Zole niko nije nosio 25.

chelsea nije sigurno, nego nikoga očito nije taj broj privlačio...da je netko htio logično je da bi mogao imati 25, i imao bi..

baš ko da chelsea drži to tako nekih stvari vezanih za legende, pa masa naših legendi nije imala ni dostojnu oproštajnu utakmicu a kamoli da im se brojevi umirovljuju.. ajde majke ti

chelsea nije sigurno, nego nikoga očito nije taj broj privlačio...da je netko htio logično je da bi mogao imati 25, i imao bi..

baš ko da chelsea drži to tako nekih stvari vezanih za legende, pa masa naših legendi nije imala ni dostojnu oproštajnu utakmicu a kamoli da im se brojevi umirovljuju.. ajde majke ti

Šta je "dostojna oproštajna utakmica"?

Mada je meni ta praksa sa penzionisanjem brojeva preterana i besmislena, pogotovo ako su to brojevi koji su, da kažem, česti.

Šta je "dostojna oproštajna utakmica"?

Mada je meni ta praksa sa penzionisanjem brojeva preterana i besmislena, pogotovo ako su to brojevi koji su, da kažem, česti.

znaš šta. pa ono što nije većina velikih naših igrača imala..,,,znači da nisu imali priliku pozdraviti se sa navijačima na svom stadionu, a samo neki od njih su imali koju godinu kasnije prilikom posjeta bridgeu pozdraviti navijače i oprostiti se na donekle prikladan i od navijača željen i cijenjen način.. e sad ako treba pisati koji su to, onda stvarno

uglavnom bit priče je da 100% razlog za ne uzimanje broja 25 nije taj što ga je chelsea kao umirovio, jer chelsea to nikada nije radio niti će..sad kome je to ok ili ne, nebitno..

znaš šta. pa ono što nije većina velikih naših igrača imala..,,,znači da nisu imali priliku pozdraviti se sa navijačima na svom stadionu, a samo neki od njih su imali koju godinu kasnije prilikom posjeta bridgeu pozdraviti navijače i oprostiti se na donekle prikladan i od navijača željen i cijenjen način.. e sad ako treba pisati koji su to, onda stvarno

Drogba je dobio čak dva oproštaja, oba puta trofejima npr. Teri se isto dosta emotivno oprostio titulom na Bridgeu, pa i Cech. Lampard i Cole su mogli bolje da prođu, mada sa njima do samog kraja nije bilo sigurno šta će se desiti, al čini mi se da je Cole bio kapiten u poslednjoj utakmici protiv Cardiffa.

26 nije, ali zašto sad niko ne bi trebalo da nosi taj broj? Ili jedanaesticu, ili osmicu? Više mi se sviđa ideja da se nastavi neka tradicija, nego da ne daš priliku nikome drugom da nosi taj teret na leđima.

• 4 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...

pa ne znam dal u fudbalu postoji ta praksa kao u NBA da se broj više ne koristi....

U Bayern Minhenu igrac ne moze imati broj 12

Jer kao navijači su 12. igrač

• 3 sedmice kasnije...
Odlicni centarsutevi, ali i puno lakse mu je ubaciti loptu iz one pozicije u koju dodje kad se ubaci sa stopera, nego sa pozicije wing-backa. Ovo je idealno za njega.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• 2 sedmice kasnije...
https://twitter.com/Squawka/status/911624785217642497

Bogotac,da je Englez ne bi mu ni jedan defanzivac bio ravan koliko bi ga hvalili.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.