Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Petr Čech (2004-2015, 333 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 96,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo molim da se ne mesaju razni Alisoni, Edersoni i slicno.  Zna se ko je tata.    

• Bas sam gledo njegov intervju na Arenisport, o karijeri, kaze da je prvi angazman imao u nekom selu 140 stanovnika i iz njega presao u Spartu, spomenuo je i povredu i koliko je Mourinho imo uticaja da

• Jeste, i reko je da je poenta golmana da odbrani u ključnim momemntima i spasi ekipu, a ne da se njegova igra ceni po tome dal može da doda saigraču loptu....

Objavljene slike

Mirror pise da je Adidas greskom ili namerno poslao Cehove narucene rukavice kod nas umesto u Arsenal... i to bas pred medjusobni duel.

Da ti odmah kažem, jer imam insajderske informacije od prijateljevog rođaka čiji prijatelj radi u Adidasu: Nije to bilo slučajno, to je rat koji se vodi između Arsenala i Chelseaja, zla i dobra, Pume i Adidasa, borba između crvene i plave, borba između sjevera i zapada, borba između luzera i pobjednika, epska borba između Sotone i Boga. I da, još jednom - ništa nije slučajno (teorija determinizma).

Petr nas je posjetio jučer upravo radi rukavica i usput malo popričao s Guusom Hiddinkom. Pošto je navratio predvečer, nije zatekao puno ljudi ondje pa tako ni bivše suigrače

Ako Arsenal osvoji kojim slucajem titulu, budimo svesni da smo im mi poklonili istu prodajom ove igracine.

Upravo to sa našom krasnom politikom prodaje zadnjih godina...

• 3 sedmice kasnije...

Koliko negativan i los potez prelazak u Arsenal... Za svaku kritiku, sve ostalo na stranu!!!

Slucajno mi izbaci neku stranicu ars na fb i u toku je razmatranje Cecha kao kapitena od slj. sezone... Ne mogu jebeno da vjerujem XD

• 2 mjeseca kasnije...
  • 2 mjeseca kasnije...
  • 3 mjeseca kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

Previse voli ovaj klub, dokaz da je dodao igracu u plavom dresu, sigurno je pogrijesio da je jos na nasem golu.

• 3 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

iskreno, ne opterećujem se sa tim što ga neki tamo navijači Arsenala pljuju, NJEGOV PROBLEM

naše, odnosno Romanovo je bilo šta će i kako će rešiti njegovu situaciju, znamo svi kako se to završilo i kolko je Otac bio protiv toga

baš mi ni momenta nije bilo žao, čuj jbt ostao zbog porodice u Londonu, mislim to je tolko jadno opravdanje(ovo pišem strogo subjektivno) i nema potrebe da puštam onu, mogu da ga razumem, vala baš suprotno

Romanu za taj ustupak ne može niko da pljune pod prozor, pa ko joÅ¡ prodaje golmana u najboljim godinama direktnom rivalu 

• 11 mjesec kasnije...
Cech ljudina. Nakon povrede Mejsona, Cech se našao kada je bilo najteže.

“Šta god da kažem, neću moći dovoljno lepo da govorim o njemu. Odmah je kontaktirao moju porodicu, moju verenicu i dao im sigurnost, rekao im da je normalno i očekivano sve kroz šta prolazimo – to što nisam mogao da govorim, što sam se mučio sa svetlošću i slično. Čim sam dobio malo više snage, bio sam željan da ga vidim jer mi je rekao: ‘Kada budeš spreman, voleo bih da svratim da porazgovaramo‘. Bio sam malo zabrinut jer do tada nisam ni sa kim govorio duže od deset minuta“, kaže Mejson i nastavlja:

“Ušao je, seo na kauč i rekao: ‘Zavali se, ništa ne govori, samo slušaj‘. Govorio je oko sat i po vremena. Ja nisam ništa rekao, a on je govorio i bio je briljantan. To nas je sve uverilo da je sve kroz šta sam prolazio samo deo oporavka. Od tada smo u kontaktu. Fantastičan je, postavio je standarde šta znači biti pravi čovek, džentlmen“.

Na kraju, Mejson je poručio da ga je Čeh inspirisao.

“Nadam se da niko neće doživeti sličnu povredu u sportu, ali ako se nekome to ipak desi, biću tu za tog nekog kao što je Petr bio za mene“, zaključio je Mejson.
  • 5 mjeseci kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.