21. januar 2016.10 god. comment_247736 Mirror pise da je Adidas greskom ili namerno poslao Cehove narucene rukavice kod nas umesto u Arsenal... i to bas pred medjusobni duel. Prijavi
21. januar 2016.10 god. comment_247769 Da ti odmah kažem, jer imam insajderske informacije od prijateljevog roÄ‘aka Äiji prijatelj radi u Adidasu: Nije to bilo sluÄajno, to je rat koji se vodi izmeÄ‘u Arsenala i Chelseaja, zla i dobra, Pume i Adidasa, borba izmeÄ‘u crvene i plave, borba izmeÄ‘u sjevera i zapada, borba izmeÄ‘u luzera i pobjednika, epska borba izmeÄ‘u Sotone i Boga. I da, joÅ¡ jednom - niÅ¡ta nije sluÄajno (teorija determinizma). Prijavi
22. januar 2016.10 god. comment_247862 Petr nas je posjetio juÄer upravo radi rukavica i usput malo popriÄao s Guusom Hiddinkom. PoÅ¡to je navratio predveÄer, nije zatekao puno ljudi ondje pa tako ni bivÅ¡e suigraÄe Prijavi
30. januar 2016.10 god. comment_248757 Ako Arsenal osvoji kojim slucajem titulu, budimo svesni da smo im mi poklonili istu prodajom ove igracine. Upravo to sa našom krasnom politikom prodaje zadnjih godina... Prijavi
19. februar 2016.10 god. comment_251355 Koliko negativan i los potez prelazak u Arsenal... Za svaku kritiku, sve ostalo na stranu!!! Slucajno mi izbaci neku stranicu ars na fb i u toku je razmatranje Cecha kao kapitena od slj. sezone... Ne mogu jebeno da vjerujem XD Prijavi
19. februar 2016.10 god. comment_251368 Pa njima je Arteta kapiten, tako da te ne treba cuditi :D Prijavi
14. decembar 2016.9 god. comment_263938 https://twitter.com/truzyllo/status/808833052768092160 Instinkt. :D Prijavi
4. februar 2017.9 god. comment_267493 Previse voli ovaj klub, dokaz da je dodao igracu u plavom dresu, sigurno je pogrijesio da je jos na nasem golu. Prijavi
4. februar 2017.9 god. comment_267571 Ne može se protiv srca i duÅ¡e, jednostavno ga je ponijelo i dodao je naÅ¡em igraÄu. Prijavi
6. mart 2017.9 god. comment_268927 Realno kada se sve sagleda, niÅ¡ta nije dobio prelaskom u gradskog rivala, Äak je viÅ¡e izgubio. Njihovi navijaÄi ga već pljuju. Prijavi
6. mart 2017.9 god. comment_268928 iskreno, ne opterećujem se sa tim Å¡to ga neki tamo navijaÄi Arsenala pljuju, NJEGOV PROBLEM naÅ¡e, odnosno Romanovo je bilo Å¡ta će i kako će reÅ¡iti njegovu situaciju, znamo svi kako se to zavrÅ¡ilo i kolko je Otac bio protiv toga baÅ¡ mi ni momenta nije bilo žao, Äuj jbt ostao zbog porodice u Londonu, mislim to je tolko jadno opravdanje(ovo piÅ¡em strogo subjektivno) i nema potrebe da puÅ¡tam onu, mogu da ga razumem, vala baÅ¡ suprotno Romanu za taj ustupak ne može niko da pljune pod prozor, pa ko joÅ¡ prodaje golmana u najboljim godinama direktnom rivalu Prijavi
15. februar 2018.8 god. comment_279570 Cech ljudina. Nakon povrede Mejsona, Cech se naÅ¡ao kada je bilo najteže. “Šta god da kažem, neću moći dovoljno lepo da govorim o njemu. Odmah je kontaktirao moju porodicu, moju verenicu i dao im sigurnost, rekao im da je normalno i oÄekivano sve kroz Å¡ta prolazimo – to Å¡to nisam mogao da govorim, Å¡to sam se muÄio sa svetlošću i sliÄno. ÄŒim sam dobio malo viÅ¡e snage, bio sam željan da ga vidim jer mi je rekao: ‘Kada budeÅ¡ spreman, voleo bih da svratim da porazgovaramo‘. Bio sam malo zabrinut jer do tada nisam ni sa kim govorio duže od deset minuta“, kaže Mejson i nastavlja: “UÅ¡ao je, seo na kauÄ i rekao: ‘Zavali se, niÅ¡ta ne govori, samo sluÅ¡aj‘. Govorio je oko sat i po vremena. Ja nisam niÅ¡ta rekao, a on je govorio i bio je briljantan. To nas je sve uverilo da je sve kroz Å¡ta sam prolazio samo deo oporavka. Od tada smo u kontaktu. FantastiÄan je, postavio je standarde Å¡ta znaÄi biti pravi Äovek, džentlmen“. Na kraju, Mejson je poruÄio da ga je ÄŒeh inspirisao. “Nadam se da niko neće doživeti sliÄnu povredu u sportu, ali ako se nekome to ipak desi, biću tu za tog nekog kao Å¡to je Petr bio za mene“, zakljuÄio je Mejson. Prijavi
17. juli 2018.8 god. comment_282565 Mislim da ne bi bilo straÅ¡no toliko da ga dovedemo jednu sezonu.Bolje nego da nas izmuzu za nekog prosjeÄnog golmana. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.