Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Petr Čech (2004-2015, 333 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 96,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo molim da se ne mesaju razni Alisoni, Edersoni i slicno.  Zna se ko je tata.    

• Bas sam gledo njegov intervju na Arenisport, o karijeri, kaze da je prvi angazman imao u nekom selu 140 stanovnika i iz njega presao u Spartu, spomenuo je i povredu i koliko je Mourinho imo uticaja da

• Jeste, i reko je da je poenta golmana da odbrani u ključnim momemntima i spasi ekipu, a ne da se njegova igra ceni po tome dal može da doda saigraču loptu....

Objavljene slike

Ma šta će raditi, službeni auto, topli obrok, osiguran, igra pasijans po cijeli dan i prohoda par puta da mu se muda ne bi zalijepila za stolicu

• 10 mjeseci kasnije...
Petr Čech (o zanimljivim počecima u klubu):
"Kada je Chelsea pokazao interes za mene, htio sam otići jer sam u njima vidio klub s velikim potencijalom i ambicijama. Pogurao sam malo taj transfer, a Chelsea je htio da potpišem za njih odmah u januaru. Ipak, Pinault (vlasnik Rennesa) to nije dopustio, bio je spreman pustiti me jedino na ljeto."

"Imao sam pet mjeseci ispred sebe znajući da odlazim i smatram da je to bila moja prednost. Osjećao sam da se tako mogu bolje pripremiti, naučiti ponešto engleskog jezika i pratiti utakmice Chelseaja te se tako upoznati s načinom njihove igre i budućim suigračima."

"Tako da kada sam došao prvog dana u klub (ljeto 2004.), znao sam što me čeka. Bio sam fizički pripremljen i spreman za nove izazove. To je bila velika prednost za mene."

"Na pripremama u Americi sam doznao kako ću startati prvu ligašku utakmicu protiv Manchester Uniteda, i to taman prije nego što smo trebali letjeti za London. Steve Clarke (pomoćni trener) mi je prišao i rekao kako ću započeti prvu utakmicu ako nastavim pokazivati iste rezultate."

"Prije toga, igrali smo utakmicu u čast Gianfranca Zole i znao sam da ako odradim dobar posao, imam zagarantirano mjesto protiv Uniteda. Bio sam jako prilagodljiv i uvijek spreman na različite izazove. Znao sam da mi je to bila odlična prilika da se probijem."

"Kada smo igrali spomenutu utakmicu protiv Zaragoze, čim smo izašli na teren mogli su se čuti uzvici navijača ‘Carlo! Carlo!’. Isto se dogodilo na početku utakmice protiv Manchester Uniteda kada smo izašli na teren pripremiti se za utakmicu. Svi su očekivali da će on braniti."

"Kada su izašle početne postave i kada su navijači shvatili da Carlo ne započinje utakmicu, počeli su još glasnije uzvikivati njegovo ime. Vidio sam zabrinutost na licu Silvina (trener golmana), ali sam mu rekao da je sve u redu, iako sam osjećao pritisak. Znao sam da loš nastup znači odlazak na klupu. Upravo me taj pritisak gurao kroz cijelu sezonu."

Petr Čech je u toj utakmici protiv Manchester Uniteda ostvario clean sheet, a Chelsea je slavio 1-0. Da stvar bude bolja, te sezone je Chelsea po prvi puta osvojio Premier Ligu, a u 35 nastupa Čech je nevjerojatnih 24 puta uspio zadržati mrežu netaknutom primivši rekordnih 15 golova tijekom cijele sezone. Velik si, Petre! 💙
  • 1 mjesec kasnije...

Nije sportski direktor, vec tehnicki nekakav.

triba proveriti ali gotovo sam siguran da je svojevremeno pored velikog Emenala il kako se već zvao pisalo isto

https://youtu.be/w_joHaLd7Ks

inače, meni je omiljena ova odbrana pod br.2 

ali pogledajte samo ludog Ivanovića, šta je čovek uradio kod br.1 kako bi pokušao da odbije loptu

triba proveriti ali gotovo sam siguran da je svojevremeno pored velikog Emenala il kako se već zvao pisalo isto

https://youtu.be/w_joHaLd7Ks

inače, meni je omiljena ova odbrana pod br.2 
ali pogledajte samo ludog Ivanovića, šta je čovek uradio kod br.1 kako bi pokušao da odbije loptu

Bane isao i glavom i nogom na loptu istovremeno :D
A ono što Ceh je skinuo Ernandezu je stvarno vrhunska odbrana.
  • 3 mjeseca kasnije...

HAHAHHAAHAHAHHAHA i bolji :D

Kako bi preludo bilo da Cech zaigra neku tekmu

Ako se Mendy povrijedi, hoce 100%. Ma zna frajer da su mu oba golmana retarda.
  • 1 mjesec kasnije...
https://twitter.com/liam_twomey/status/1338046501440770048?s=19
Treba ga prebaciti u temu uprava i stručni štab, ili možda prvi tim haha
  • 10 mjeseci kasnije...
  • Whisper mijenja naslov u Petr Cech (tehnicki savetnik)
  • 7 mjeseci kasnije...
1 minute ago, reLo said:

Taktika "izvuci što više para".

"U planovima nam je i ne želimo ga se odreći" donosi pare, kakogod to zvučalo.

Od Sitija, PSZa, Reala, Njukasla(😁)

Inter nema ni za pozajmicu dovoljno...

A niko ga drugi nece.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.