21. juni 2019.7 god. comment_287630 Dobrodosao i sretno. Nezz kakvo znanje ima za ovo, ali eto valjda bolje nego da nemamo sportskog direktora Nije sportski direktor, vec tehnicki nekakav. Prijavi
21. juni 2019.7 god. comment_287631 Nije sportski direktor, vec tehnicki nekakav. A eto, neki fikus je, kako god Prijavi
21. juni 2019.7 god. comment_287645 Ma šta će raditi, službeni auto, topli obrok, osiguran, igra pasijans po cijeli dan i prohoda par puta da mu se muda ne bi zalijepila za stolicu Prijavi
9. maj 2020.6 god. comment_294261 Petr ÄŒech (o zanimljivim poÄecima u klubu): "Kada je Chelsea pokazao interes za mene, htio sam otići jer sam u njima vidio klub s velikim potencijalom i ambicijama. Pogurao sam malo taj transfer, a Chelsea je htio da potpiÅ¡em za njih odmah u januaru. Ipak, Pinault (vlasnik Rennesa) to nije dopustio, bio je spreman pustiti me jedino na ljeto." "Imao sam pet mjeseci ispred sebe znajući da odlazim i smatram da je to bila moja prednost. Osjećao sam da se tako mogu bolje pripremiti, nauÄiti poneÅ¡to engleskog jezika i pratiti utakmice Chelseaja te se tako upoznati s naÄinom njihove igre i budućim suigraÄima." "Tako da kada sam doÅ¡ao prvog dana u klub (ljeto 2004.), znao sam Å¡to me Äeka. Bio sam fiziÄki pripremljen i spreman za nove izazove. To je bila velika prednost za mene." "Na pripremama u Americi sam doznao kako ću startati prvu ligaÅ¡ku utakmicu protiv Manchester Uniteda, i to taman prije nego Å¡to smo trebali letjeti za London. Steve Clarke (pomoćni trener) mi je priÅ¡ao i rekao kako ću zapoÄeti prvu utakmicu ako nastavim pokazivati iste rezultate." "Prije toga, igrali smo utakmicu u Äast Gianfranca Zole i znao sam da ako odradim dobar posao, imam zagarantirano mjesto protiv Uniteda. Bio sam jako prilagodljiv i uvijek spreman na razliÄite izazove. Znao sam da mi je to bila odliÄna prilika da se probijem." "Kada smo igrali spomenutu utakmicu protiv Zaragoze, Äim smo izaÅ¡li na teren mogli su se Äuti uzvici navijaÄa ‘Carlo! Carlo!’. Isto se dogodilo na poÄetku utakmice protiv Manchester Uniteda kada smo izaÅ¡li na teren pripremiti se za utakmicu. Svi su oÄekivali da će on braniti." "Kada su izaÅ¡le poÄetne postave i kada su navijaÄi shvatili da Carlo ne zapoÄinje utakmicu, poÄeli su joÅ¡ glasnije uzvikivati njegovo ime. Vidio sam zabrinutost na licu Silvina (trener golmana), ali sam mu rekao da je sve u redu, iako sam osjećao pritisak. Znao sam da loÅ¡ nastup znaÄi odlazak na klupu. Upravo me taj pritisak gurao kroz cijelu sezonu." Petr ÄŒech je u toj utakmici protiv Manchester Uniteda ostvario clean sheet, a Chelsea je slavio 1-0. Da stvar bude bolja, te sezone je Chelsea po prvi puta osvojio Premier Ligu, a u 35 nastupa ÄŒech je nevjerojatnih 24 puta uspio zadržati mrežu netaknutom primivÅ¡i rekordnih 15 golova tijekom cijele sezone. Velik si, Petre! 💙 Prijavi
28. juni 2020.6 god. comment_295142 Nije sportski direktor, vec tehnicki nekakav. triba proveriti ali gotovo sam siguran da je svojevremeno pored velikog Emenala il kako se već zvao pisalo isto https://youtu.be/w_joHaLd7Ks inaÄe, meni je omiljena ova odbrana pod br.2 ali pogledajte samo ludog Ivanovića, Å¡ta je Äovek uradio kod br.1 kako bi pokuÅ¡ao da odbije loptu Prijavi
28. juni 2020.6 god. comment_295145 triba proveriti ali gotovo sam siguran da je svojevremeno pored velikog Emenala il kako se već zvao pisalo isto https://youtu.be/w_joHaLd7Ks inaÄe, meni je omiljena ova odbrana pod br.2 ali pogledajte samo ludog Ivanovića, Å¡ta je Äovek uradio kod br.1 kako bi pokuÅ¡ao da odbije loptu Bane isao i glavom i nogom na loptu istovremeno :D A ono Å¡to Ceh je skinuo Ernandezu je stvarno vrhunska odbrana. Prijavi
20. oktobar 2020.5 god. comment_304533 https://twitter.com/liam_twomey/status/1318612638939664385 :D Prijavi
23. oktobar 2020.5 god. comment_304689 Mlađi je od Caballera HAHAHHAAHAHAHHAHA i bolji :D Kako bi preludo bilo da Cech zaigra neku tekmu Prijavi
23. oktobar 2020.5 god. comment_304701 HAHAHHAAHAHAHHAHA i bolji :D Kako bi preludo bilo da Cech zaigra neku tekmuAko se Mendy povrijedi, hoce 100%. Ma zna frajer da su mu oba golmana retarda. Prijavi
23. oktobar 2020.5 god. comment_304703 I cech je bio qrcina u arsenalu. Nista bolji nije od one dvojice Prijavi
23. oktobar 2020.5 god. comment_304705 U Arsenalu, ljudi ne znaju za pristojnu organizaciju odbrane od 2005... I opet je bolji od Kepe i Caballera.. Prijavi
13. decembar 2020.5 god. comment_306479 https://twitter.com/liam_twomey/status/1338046501440770048?s=19 Treba ga prebaciti u temu uprava i struÄni Å¡tab, ili možda prvi tim haha Prijavi
14. decembar 2020.5 god. comment_306520 Kako je i Mendy krenuo zadnje dvije tekme skontao Lamps sta mu je ciniti Prijavi
9. juni 2022.4 god. comment_329195 Nije ovaj covek normalan. Lukaku spreman na sve samo da pobegne iz kluba, a ovi nasi mu kao daju podrsku neku... Luda kuca. Prijavi
9. juni 2022.4 god. comment_329197 Baš smo vidjeli 1 gol zabio i za to se sad kao hvatamo, jadno... Prijavi
9. juni 2022.4 god. Autor comment_329203 17 minutes ago, Whisper said: Nije ovaj covek normalan. Lukaku spreman na sve samo da pobegne iz kluba, a ovi nasi mu kao daju podrsku neku... Luda kuca. Taktika "izvuci što više para". "U planovima nam je i ne želimo ga se odreći" donosi pare, kakogod to zvučalo. Prijavi
9. juni 2022.4 god. comment_329206 1 minute ago, reLo said: Taktika "izvuci što više para". "U planovima nam je i ne želimo ga se odreći" donosi pare, kakogod to zvučalo. Od Sitija, PSZa, Reala, Njukasla(😁) Inter nema ni za pozajmicu dovoljno... A niko ga drugi nece. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.