Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Petr Čech (2004-2015, 333 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 96,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo molim da se ne mesaju razni Alisoni, Edersoni i slicno.  Zna se ko je tata.    

• Bas sam gledo njegov intervju na Arenisport, o karijeri, kaze da je prvi angazman imao u nekom selu 140 stanovnika i iz njega presao u Spartu, spomenuo je i povredu i koliko je Mourinho imo uticaja da

• Jeste, i reko je da je poenta golmana da odbrani u ključnim momemntima i spasi ekipu, a ne da se njegova igra ceni po tome dal može da doda saigraču loptu....

Objavljene slike

Pa pod Wengerom svaki golman je ispodprosječan,ne može Čeh popraviti ono što zadnja linija Arsenala zasere.Nije on toliko loš,bolje nego uzeti Šmajhela na kojeg bi se gledalo kao dugoročno rješenje,a on je prosjek golman.
Chech je ostario, propao igrač. Ako već ne možemo dovest ni jednog golmana onda bi bio ok opcija kao neko prjelazno rješenje ipak je legenda kluba. Ali naravno da bi bilo idealno ako uspijemo dovest odmah kvalitetnog golmana.
Ja gledam i ne vjerujem. Ljudi za nekada najboljeg golmana na planeti govore da je loš golman. Možete reći da je ostarao, ali da je loš nije.
Niko da spomene da Ceh nema vise taj kvalitet koji je nama potreban.
On jeste ziva legenda Celsija, to stoji ali budimo realni, daleko je on od golmana koji nas je napustio onomad.

Niko da spomene da Ceh nema vise taj kvalitet koji je nama potreban.
On jeste ziva legenda Celsija, to stoji ali budimo realni, daleko je on od golmana koji nas je napustio onomad.

Čak mi u Arsenalu nije bio nešto dobar.

• 3 sedmice kasnije...

U nedelju ga gledamo sa kapitenskom trakom Arsenala.

• 8 mjeseci kasnije...
Realno,golman nam je najmanji problem, ja cak vjerujem kako ce biti super. Vidi se potencijal i talent, a nogom mi igra jos najbolje od svih. Primio je koji gol koji se moze obraniti, ali i DDG kojeg uzdizu je ove sezone primio x takvih, ederson isto nista bolje
  • 2 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

Sta god da znaci ova pozicija, ali eto, dobrodosao nazad.

Ovaj Chelsea postao kao Zagreb i Bandic. Ako ne postoji radno mjesto izmislit ce ga samo da uhljebe svoje...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.