Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Petr Čech (2004-2015, 333 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 96,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo molim da se ne mesaju razni Alisoni, Edersoni i slicno.  Zna se ko je tata.    

• Bas sam gledo njegov intervju na Arenisport, o karijeri, kaze da je prvi angazman imao u nekom selu 140 stanovnika i iz njega presao u Spartu, spomenuo je i povredu i koliko je Mourinho imo uticaja da

• Jeste, i reko je da je poenta golmana da odbrani u ključnim momemntima i spasi ekipu, a ne da se njegova igra ceni po tome dal može da doda saigraču loptu....

Objavljene slike

ne kontam sad jednu stvar,telegraf i još neki bolji izvori prenose da čeh forsira sad transfer i to da Čelzi prihvati bilo kakav dogovor,tj. samo novac 

ovo mi je baš preterano,ajd što bi se napravio izuzetak da se pusti da predje kod rivala nego sad i pod uslovima koji najviše odgovaraju arsenalu,jer njima tih 10 miliona ništa ne znači kao ni nama a dobili bi top golmana

sva sreća pa Murinjo noćima ne bi mogo da spava ako bi ga Venger prejebao  :D

ta cena nikako nije razumna kad je u pitanju Arsenal,jedno je da ga ti pusti PSG samo za novac al ovo bi bio poklon

Mourinho se sam doveo u ovu situaciju, šta je on mislio da će Cech njemu udovoljavati.. Nemoj me nasmijavati. Čak ne isključujem i da Cech želi da ućera Mourinhu ovim prelaskom, ne bi me čudilo.

• Autor

Pa evo Daily Mail piše sad da Mourinho svim silama odbija da ga proda... Mislim, svjestan je on da ga mora pustit, al' zagorčava žiovot Wengeru i želi ga natjerat da mu da nekog svog igrača. Nešto čisto sumnjam da će mu Mourinho ostat dužan, ići će neka jebozovna ponuda za nekog igrača Arsenala siguran sam, u slučaju da mu profa odmah ne dadne igrača za golmana.

I ovo što je Falkaa doveo to je payback time za ono što su mu Matu 'uzeli' a Rooneya nisu dali... Hoće sad da od njega napravi opet golgetera i da se piša u facu Unitedu, pa i cijeloj Premier ligi vala.

pa čekaj šta je trebao Mou da uradi,pa pusti Kurcu i ostavi čeha

još je Čeh imao fenomenalan status za drugog golmana

može se Otac kritikovati za milion stvari ove sezone al ovde je sve ispravno 

a Roman vala ako skida gaće zbog Čeha samo onda nek se tera u kurac,nek ide u jebani Arsenal ako mu se baš tolko ide al samo pod našim uslovima

Ako MOu pusti Ceha, ne smatram ga vise covjekom.

Kakav je status imao? Branio je i bolje od Kurtona u nekim utakmicama pa je opet sljedeću sjedio na klupi. Nije imao nikakvu priliku da se pošteno nametne i izgura ga iz sastava. Da golman njegovog kvaliteta brani protiv buranije u ranim fazama kupa je ponižavajuće.

Cak je i mnoge meceve sa "boranijom" proveo na klupi. Pa ni kad je prvenstvo bilo rijeseno nije dobijao sansu da brani(osim zadnje kolo). A par meceva koje je branio ove sezone odradio je sjajno, a posle toga mu je kao nagrada cesto dolazila klupa.

sad se wisey hvataš za slamku,van svake pameti bi bilo da se igrač takvog kalibra proda ispod tezge gradskom rivalu

prodali smo mi i Matu al smo ga vala prodali za debele pare a ovo ako naprave i skinu gaće pred Arsenalom što se mene tiće biće drugi najsramotniji potez kluba posle forsiranaj Toresa

daj da ja to doživim da nama koji rival izlazi u susret ,kako smo da ispušili za Runija,Modrića,Dzerarda  a mi bi lepo nakon toga pušili Vengeru 

Da l' je iko mislio da će Čeh zaista moći da izbaci Kurtou? Branio je mnogo više od nekih drugih golmana prethodnih sezona, čak je i u finalu Liga kupa branio, kao i u većini tekmi u LŠ.

meni ne smeta,nek ide u Arsenal,nikad ni reč ne bih rekao ,bilo bi "srećno i hvala" i biće tako i ako ovo prodje al ovo nema veze sa Čehom nego jednostavno sa interesima kluba

mi smo gospoda jer nismo pravili problem Mati da predje u Junajted 

da dodje sutra Venger sa fer ponudom na ledjima bi ga nosio al neće i još molim te niko drugo nego NAŠ trener golmana daje izjave kako Čeh preferira Arsenala

ej naš trener golmana daje izjave u korist arsenala i ubija mu cenu,pa sutra bi mi leteo na ulicu 

• Autor

Pa evo Daily Mail piše sad da Mourinho svim silama odbija da ga proda... Mislim, svjestan je on da ga mora pustit, al' zagorčava žiovot Wengeru i želi ga natjerat da mu da nekog svog igrača. Nešto čisto sumnjam da će mu Mourinho ostat dužan, ići će neka jebozovna ponuda za nekog igrača Arsenala siguran sam, u slučaju da mu profa odmah ne dadne igrača za golmana.

I ovo što je Falkaa doveo to je payback time za ono što su mu Matu 'uzeli' a Rooneya nisu dali... Hoće sad da od njega napravi opet golgetera i da se piša u facu Unitedu, pa i cijeloj Premier ligi vala.

:D http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/chelsea/11679931/Chelsea-transfer-news-and-rumours-Jose-Mourinho-eyes-Arsenals-20m-midfielder-Alex-Oxlade-Chamberlain.html

Čekaj, Cech je pod ugovorom sa Chelseajem, jel piše negdje da se mora prihvatiti ponuda Arsenala ili da se mora ispuniti želja konkretno Cecha?

Znači Chelsea vlada situacijom, treba ići na to da se dođe do što veće koristi, a želje čestitke i pozdrave ostaviti za neku drugu priliku.

Čekaj, Cech je pod ugovorom sa Chelseajem, jel piše negdje da se mora prihvatiti ponuda Arsenala ili da se mora ispuniti želja konkretno Cecha?

Znači Chelsea vlada situacijom, treba ići na to da se dođe do što veće koristi, a želje čestitke i pozdrave ostaviti za neku drugu priliku.

Druze vlada Roma Abramovic,a Roman je jako dobar sa Cehom verovatno hoce da mu izadje u susret ovaj ne zeli da napusta London zbog porodice...

Druze vlada Roma Abramovic,a Roman je jako dobar sa Cehom verovatno hoce da mu izadje u susret ovaj ne zeli da napusta London zbog porodice...

To "jako dobar" je davno isparilo iz fudbala, tako treba da bude i sada, zašto da Chelsea radi na svoju štetu, za to nema razloga, na kraju krajeva Arsenal nije jedini londnoski klub pored Chelseaja.

• Autor

To "jako dobar" je davno isparilo iz fudbala, tako treba da bude i sada, zašto da Chelsea radi na svoju štetu, za to nema razloga, na kraju krajeva Arsenal nije jedini londnoski klub pored Chelseaja.

Jebiga Abramovič nije Mourinho, čovjek poštuje riječ, a vjerovatno mu je rekao da će moći birati klub ovog ljeta ako ostane u klubu do sada.

Mourinho to da mu je obećao sad bi Čech igrao il u PSG-u ili za rezervni tim :D

Jebiga Abramovič nije Mourinho, čovjek poštuje riječ, a vjerovatno mu je rekao da će moći birati klub ovog ljeta ako ostane u klubu do sada.

Mourinho to da mu je obećao sad bi Čech igrao il u PSG-u ili za rezervni tim :D

Možda mu je kao što kažeš to i obećao, ali vjerovatno je od strane Abramovicha bila namjera da se "ogradi" i da "prebaci loptu" na Cechovu stranu, sada je Cechova odanost prema Chelseaju kao klubu u kojem je stekao ime i navijačima Chelseaja na ispitu, jer siguran sam da Abramovichu nije u interesu da ga pusti u Arsenal.

Takođe to "obećanje" mi je malo glupo posebno u fudbalu, valjda je klub iznad svakog igrača i klub kao klub bi trebao odlučivati kome će prodati igrača, a ne to kao igrač će izabrati klub, treba izvalačiti korist iz svega i Chelsea treba da radi ono što je za nas najbolje.

Ceh je dobio sraman tretman od strane Murinja i Celzija greje klupu slabijem golmanu,pritom ima jos 4-5 sezona sigurno...Prosto je nelogicno da covek koji je legenda kluba i bolji golman sedi na klupi.SRAMOTA...

Treba da ide u Arsenal ja ga podrzavm neka gleda svoj interes i svoje prodice,trebao je da bude Celzijev Bufon odstranjen je u drugi plan kao govno...A koliko ce nam faliti videcemo sledece sezone kad Kurtoa kiksne izgubimo par bodova ponovo zbog njega.

Kakve bolan legende. Nema tu legende kada se radi o klubu. Bolji igrač će uvijek biti ispred lošijeg i to ti je tako.

U ovom trenutku Belgijanac je bolji od Čeha i kraj priče. O kakvom ti nepoštenom tretmanu pričaš? Možda je i Costa trebao grijati klupu legendi Drogbi a Matić legendi Obi Mikelu?

Jedini problem u ovoj priči je što je Cech dobar golman koji ne želi da bude klupa te se javno popišao na Chelsea i navijače izrazivši želju da pređe u Arsenal.

Petre ko Boga te molim ne idi u usmrdjeli Arsenal.Toliko te navijaci vole da je prosto nevjerovatno da te gledamo u njihovom dresu.Ne cini nam to.Budi legenda veca od Lamparda,tj. budi veci covjek od njega jer ste vi svakako legende ovog kluba.Ne idi u Arsenal ko Boga te molim!!!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.