Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Petr Čech (2004-2015, 333 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 96,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo molim da se ne mesaju razni Alisoni, Edersoni i slicno.  Zna se ko je tata.    

• Bas sam gledo njegov intervju na Arenisport, o karijeri, kaze da je prvi angazman imao u nekom selu 140 stanovnika i iz njega presao u Spartu, spomenuo je i povredu i koliko je Mourinho imo uticaja da

• Jeste, i reko je da je poenta golmana da odbrani u ključnim momemntima i spasi ekipu, a ne da se njegova igra ceni po tome dal može da doda saigraču loptu....

Objavljene slike

jedno je da ti ispoštuješ nekog al da ga jebem,za sve postoji mera

https://twitter.com/draper_rob/status/610027939179200513

Arsenal ovde postupa kao neka fufica u pregovorima i to baš imaju nameru da nas prejebu,ej kad te Arsenal prejebe ,aj da nas prokleti Junajted zasipa parama pa i da razumem al ovo je staršno

sad treba Čeh da ide kod Romana na vrata i da moli za transfer,ne znam dal ima nešto jadnije od toga

pa čekaj,ako si legenda onda bar idi dostojanstveno,nek klub sam prihvati i izadje u susret a ne ovako da ti Voajer krade igrača

jebo ga London i Arsenalovih 10 milona

nisam očekivao ovakav rasplet situacije,ej da Čeh moli Romana da ga ovaj pusti u Arsenal 

mrš gospodine Venger

Za mene je Cech legenda isto kao i Lampard i to se nece promijeniti gdje god da ode, po meni je najbolja solucija da trazi klub van premiershipa i siguran sam da bi ga mnogi klubovi zeljeli. Ako on vec insistira da ne napusta Englesku i grad London onda neka ostane i bori se za svoje mjeso. Sezona je nepredvidiva igramo Premiership, Ligu prvaka,Capital cup,Fa cup i bilo bi utakmica u kojima bi on branio.

nema on šta da se bori za svoje mesto,nije u tome poenta,kad nema nikakve šanse pored Kurte

il je jedan il drugi ,nema dva,ovo je moglo jedne sezone i tolko

vide se da Kurta može da bude Top i tu nema više šta Čeh da traži

al ovo je prejadno da nas budjavi Arsenal koji ima ima ziherašku upravu prejebe,jer to jest,iskoristiće Čehovu želju da ostane u Londonu i meni ni to ne bi bio problem pa ni to da on predje u Arsenal al bar budite muškarci pa kupite igrača a ne da se sad forsira nešto preko Romana koji mora da pravi ustupak

pa čekaj,ko je taj Čeh da mora klub da pravi ustupak,kad bi nama Arsenal,Junajted,Siti tako izašli u susret,NIKAD pa ni tad 

lepo je Otac izjavio,nek nam daju igrača il nek se jebu 

Ne vidim koga bi mogli uzeti iz Arsenala, jedino mi se Wilshir svidja kao igrac uz to je igrac Engleske reprezentacije.

Pa ako mu se TOLIKO ide, neka ide. Šta sad, nije smak svijeta... Ne možeš očekivat da će ti jedan PETR ČECH GRIJATI KLUPU 2 SEZONE ZAREDOM!

A ako već 10 dina živi u Londonu, dom, žena, djeca... Valjda se i oni nešto pitaju. A pošto je on vrhunski golman, jedino mu Arsenal ostaje kao opcija, jer je Tottenham raspali klub a i imaju golmana dobrog

PSG have indicated they are ready to offer Chelsea goalkeeper Cech a £150,000-a-week five-year deal.

AJDE PSG, DOĆI ĆU VAM NA STADION AKO GA UZMETE

• Autor

PSG have indicated they are ready to offer Chelsea goalkeeper Cech a £150,000-a-week five-year deal.

AJDE PSG, DOĆI ĆU VAM NA STADION AKO GA UZMETE

Nažalost, PSG se tu ništa ne pita, ali evo ispita za Čecha, njegovu lojalnost našem klubu.

Arsenal mu, mislim, nudi manje od 100k sedmično. Ako odbije PSG-ovih 150k i pristane na toliko manju platu u Arsenalu, onda baš želi igrati za Arsenal ili mu u kući žena nosi pantalone pa ne smije pisnuti.

Ako ode u Arsenal nema ko sta da mu zameri covek gleda interese svoje porodice..

Ako postoji igrac od kojeg se Celzi kao klub ogresio to je Ceh,fenomenaln covek istinska legenda kluba,a Kurtoa je trebao biti prodan Ceh moze jos 4 sezone sigurno da odradi TOP,vidimo kakav Bufon ima tretman u Juventusu...Neka prica ko sta hoce ja sam ubedjen da Kurtoa nikada nece u svojoj karijeri dostici Cehov nivo kao golamn.

• Autor

Kakva bolan porodica, ideš gdje ti je bolje, gdje ćeš više zaraditi. Jebala ga porodica, avionom je iz Pariza u Londonu za sat vremena, ako treba može svaki dan od kuće na treninge ići. Šuplja priča jednostavno, lik hoće da igra za Arsenal, hoće da piša po navijačima i klubu, hoće da dokaže da smo ga šutnuli bez razloga, hoće titulu da osvoji s Arsenalom da urinira po nama. To je moje viđenje situacije.

Ne mogu nikako da dokucim razmisljanje da nije izdaja preci iz Che u Ars. Iz Atl u Real, iz Par u Czv... 

Sve je to isti kurac, nebitno kolko je zaduzio klub, navijace i sve picke materine. I kolko nam znaci i kolko ga volimo i kolko on nas voli

Al hajd normala ce bit sljedecu sezonu gledat Cecha kako brani za Ars u derbiju protiv nas. Predobro

Kakva bolan porodica, ideš gdje ti je bolje, gdje ćeš više zaraditi. Jebala ga porodica, avionom je iz Pariza u Londonu za sat vremena, ako treba može svaki dan od kuće na treninge ići. Šuplja priča jednostavno, lik hoće da igra za Arsenal, hoće da piša po navijačima i klubu, hoće da dokaže da smo ga šutnuli bez razloga, hoće titulu da osvoji s Arsenalom da urinira po nama. To je moje viđenje situacije.

#IZDAJA #KRV #STRELJANJE #JEBESPORODICU_UZMIPARE #UBIJ_ZAKOLJI_DA_CEH_NE_POSTOJI #BALKAN

Muka mi je od nekih postova o Lampsu i Cehu na ovom forumu.

Gomile gluposti na koje je nemoguce argumentovano odgovoriti a ne uvaliti sebe u beskonacnu diskusiju i na kraju u govna.

Majko moja nije ni tebi lahko nikako ;)

pripalo mi je muka od ovih navijača Arsenala u poslednjih 10 dana,čast izuzecima,ne generalizujem

ali stvarno mi je smešno sad kako se pljuje Ospina od strane nekih njihovih navijača a Čeh diže nebesa

https://twitter.com/DeanLDN22/status/610185995796017152

i ajd sve,nego oni nikad njega ne bi doveli da Čeh sam ne želi tamo da predje,mrtvi Venger ne može poštenog golmana da kupi 10 godina,sad mu se ukazala prilika i to ni manje ni više nego nas da prejebe

Junajted je bar došo i otvorio se za Matu a ovi prokleti ganeri mi se busaju kako smo mi jadni i treba da pustimo čoveka i poštujemo njegove želje,jbt dodje mi da plačem  :D  ono normalno da je zajebancija al Venger nikad nije oteo nekog igrača,možda Sančeza sad koji je izabrao pre njih nego Liverpul

sad pišaju uveliko po nama i biće podjebavanja kako su nas sjebali i šta ti ja znam 

vidim da su na sky sport javili da ovi iz uprave nemaju nameru da ga puste bez trampe i takav stav u potpunosti podržavam jer sam i sam o tome pisao pre par dana

uopšte mi ne smeta da predje kod Vengera,baš naprotiv,ne smeta mi ni da ostane u Londonu,poštujem sve to ali klub je na prvom mestu i ništa nije ispred toga i svakako to nije opravdanje da nas jedan Venger jebe na finjaka,al jbg može mu se kad Čeh želi baš kod njih

Kazu nije ista situacija Lamparda i Cecha.Slazem se.Sa Cechom je gora posto je Arsenal bar 43x veci rival od City-a.Ja bih rekao OK za igraca koji je tu mozda 2-3 godine,pa ne znam koliko da je dobar.Ali legenda kluba,koji je tu minimalno 10 godina da ode u gradskog rivala ciji navijaci zive i prate fudbal samo da budu bolji od nas je po meni van svake pameti.
Ako ode u Arsenal nema oprosta!

ne traba žurit njegovom prodajom da ne bi courtois pobiga u real pa mi ostali bez golmana...

što se tiće cechove destinacije, bilo bi ljepo da ne ode u arsenal ali ako je to njegova želja (zbog ostanka u londonu) nemam mu što zamjerit, kao i lampard bez obzira na sve on će uvjek ostat legenda ovog kluba!

Kazu nije ista situacija Lamparda i Cecha.Slazem se.Sa Cechom je gora posto je Arsenal bar 43x veci rival od City-a.Ja bih rekao OK za igraca koji je tu mozda 2-3 godine,pa ne znam koliko da je dobar.Ali legenda kluba,koji je tu minimalno 10 godina da ode u gradskog rivala ciji navijaci zive i prate fudbal samo da budu bolji od nas je po meni van svake pameti.
Ako ode u Arsenal nema oprosta!

Ceh je dobio sraman tretman od strane Murinja i Celzija greje klupu slabijem golmanu,pritom ima jos 4-5 sezona sigurno...Prosto je nelogicno da covek koji je legenda kluba i bolji golman sedi na klupi.SRAMOTA...

Treba da ide u Arsenal ja ga podrzavm neka gleda svoj interes i svoje prodice,trebao je da bude Celzijev Bufon odstranjen je u drugi plan kao govno...A koliko ce nam faliti videcemo sledece sezone kad Kurtoa kiksne izgubimo par bodova ponovo zbog njega.

I mi kupimo Llorisa i jos se uplusamo :D

Lloris da ne brani u onom smecu od kluba bio bi cjenjeniji od 99,965% golmana na svijetu.

Nije to baš tako. Svake sedmice po 2 utakmice, praktički nisi kući nikako. Šuplja priča je Lampardovo 'održavanje forme' u Cityu, ovo je potpuno razuman i pošten razlog. Nisi ti u njegovoj poziciji, niti imaš porodicu da znaš kako je to. Cech ima sasvim dovoljno novaca, njemu plata od 30-40 hiljada više u Parizu ne znači nešto bitno, kad ovamo može ostati i biti sa svojima. 

Realno gledano, ja da igram za neki klub ne bih imao nikakvih problema uraditi tako nešto. Shvatite da on nije odrastao kao Chelseajev navijač kao svi mi. I baš radi ovakvih situacija se navija da klub gura lokalne momke u ekipu, da se dovode mladići koji imaju kvalitet i uz to navijaju za Chelsea (a ne da ih puštamo mrtvom Unitedu). Nekad nije sve u platama i parama.

Vjerovatno sada neće imati kultni status kao što je imao, i to je opravdano. Ali nazivati ga nekim tu imenima je bezobrazno, Petr Cech će uvijek biti Chelseajeva legenda, taman postao i Arsenalova.

Ja mislim da bi najbolje bilo da ga mi prodamo Arsenalu,  a onda ga Arsenal proslijedi na pozajmicu Partizanu, zena i djeca ostanu u Londonu, on odradjuje posao u Beogradu i svi srecni i zadovoljni.

Wisey ja se slažem sa tobom za Čecha ali me samo nervira što prozivaš Lamparda, a istu stvar rade, tj Lampard je i blažu uradio jer je pred penzijom, igralo mu se još sezonu jebat ga.. 

Ne mogu mrziti nikad ni Lamparda ni Čech, legende ostaju legende zauvijek, toliko toga su dali klubu počev od tolikih PL, pa FA Cups, EL, CL itd.. Toliko radosti sa njima i sad da ga mrzim jer mu se igra fudbal .. jbg

Zbog Lamparda sam počeo da navijam za Chelsea, i ne mogu ga mrziti da ne znam šta uradi, tako i tebi preporučujem

2 velike legende ovog kluba, koliko samo trenutaka su bili zajedno na terenu i borili se za ovaj dres i klub, koliko samo su se borili u dvomeču sa Barcelonom 2012, šta je vadio Čech, šta je radio Lamps sa 35 godina, kakve 2 lopte Ramiresu... I sad da ga ja pljujem..nikad.

Frank+Lampard+Aston+Villa+v+Chelsea+Ry7r

0102681193939600.jpg
Frank+Lampard+Liverpool+v+Chelsea+UEFA+C

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.