Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Petr Čech (2004-2015, 333 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 96,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo molim da se ne mesaju razni Alisoni, Edersoni i slicno.  Zna se ko je tata.    

• Bas sam gledo njegov intervju na Arenisport, o karijeri, kaze da je prvi angazman imao u nekom selu 140 stanovnika i iz njega presao u Spartu, spomenuo je i povredu i koliko je Mourinho imo uticaja da

• Jeste, i reko je da je poenta golmana da odbrani u ključnim momemntima i spasi ekipu, a ne da se njegova igra ceni po tome dal može da doda saigraču loptu....

Objavljene slike

Logicno da necu, jebo te legenda koja ce preci u rivala, veca ce robben biti legenda.

Pusti Wiseya, okomio se na Lamparda, a svejedno mu ako Cech ode u Arsenal. I jedan i drugi su legende i bas me briga gdje ce preci, ja njihov doprinos ne zaboravljam.

Pusti Wiseya, okomio se na Lamparda, a svejedno mu ako Cech ode u Arsenal. I jedan i drugi su legende i bas me briga gdje ce preci, ja njihov doprinos ne zaboravljam.

Moj Zemo kakav je to post, napadati Wiseya bez ikave argumentacije je glupo. Nije tio to trebalo bajo moj,

Bilo bi mnogo glupo da ode u Arsenal, ali ako vec ne zeli da ide iz Londona postujem njegovu zelju, jer Arsenal je posle nas najjaci klub iz Londona i igrace u LS. Smesno bi bilo da takva klasa od golmana brani u Vest Hemu, Totenhemu, Palasu....

Moj Zemo kakav je to post, napadati Wiseya bez ikave argumentacije je glupo. Nije tio to trebalo bajo moj,

Svaki moguci potez Lamparda je ismijao i osporio, a podrzava prelazak Cecha u Arsenal. To je razlog.

Svaki moguci potez Lamparda je ismijao i osporio, a podrzava prelazak Cecha u Arsenal. To je razlog.

Brate mili jel teško skontati iz milijardu postova?

Ne podržavam niti će mi biti jednostavno ako pređe tamo da gledam Cecha kod onih smradova ufuranih, ali lično mu ne mogu zamjeriti. 

Legenda  je i to će ostati, zahvaliti mu se na svemu što je naparavio za klub i nek mu je sa srećom gdje god otišao. Moje mišljenje da takva svjetska klasa od golman u odličnim golmanskim godinama nema nikako pravo grijati klupu, to nije pošteno.

Normalno da će biti izdajica :D
Ako su Fabregas i Cole izdajice Arsenalovim navijačima,

Fabregas i Cole nisu ni upola karijeru imali u Arsenalu kao što je Cech imao kod nas. Normalno da će imati dovoljno vremena, ali to je Chelseajeva odluka i znali su s čim se susreću. Jedino čime može uništiti svoj status kod mene je ako počne ružno pričati o klubu i navijačima.

Sretno legendo!

BzQ4wFHIUAAiqOa.jpg

Covek verovato po zavrsetku karijer ce ostati da zivi u Londonu,stoga ne zeli da napusta Englesku..

Ono sto mi smeta sto je ovaj Ceh divan covek,sramota sto je dobio bukvalno nogu zbog Kurto koji po meni koliko ga god svi velicali nece biti ni blizu Ceha.

Mislim da će ovo biti puno lošije po nas u odnosu na Lampardov odlazak. Lamps je otišao nekako indirektno i samo na 1 sezonu, a i nije se nešto naigrao. Dok Čech ako ode u Arsenal može bez problema braniti 4-5 godina, ako ne i više pa samim time i naškoditi nama.

jest zadužio klub al rival je ipak rival,ništa nam ne znači tih 11 miliona funti od Arsenala 

il nek nam daju nekog igrača il mogu da ga duvaju što se mene tiče pa i sam Čeh kolko god zadužio klub

razumem da treba ispoštovati čoveka al ovo bi bila kradja da ga damo rivalu za pišljivih 11 miliona

100% sam uz Oca ovde

nema trampe,nema transfera,pa nek sedi do kraja ugovora i predje posle kao slobodan igrač

#pravdazaČeizi

Trampa Theo Walcott <--> Petr Čech bi me zadovoljila. Walcott je igračina koji će kad napusti baksuzni Arsenal prestati da se ozljeđuje. Proljetni dio sezone je bio u pravo dobroj formi. A i desno je krilo.

Normalno da će biti izdajica :D
Ako su Fabregas i Cole izdajice Arsenalovim navijačima, normalno da će i Čech biti izdajica nama. Klupska legenda, ali i izdajica. Imaće dovoljno vremena da postane i legenda Arsenala, nešto slično kao Greaves.

picard_facepalm.jpg

Koji god igrac predje u Arsenal ili nekog tako velikog rivala je izdajica. Mozete pjevati partizanske slobodno, ali to je tako. 

KLUB JE VECI OD SVAKOG IGRACA.

City i Arsenal se ne mogu porediti. Bez obzira što je City posljednjih godina financijski močniji od Arsenala te zbog toga i uspješniji, londoski klub je za mene veći rival od manchesterskog. Cech je vrhunski golman a Arsenal nema takvog golmana. Cech bi za njih bio veliko pojačanje i znatno bi nam otežao borbu za titulu jer je Arsenal sada jači nego prije 3,4,5 i više godina. Fabregasu je vlastiti interes bio uvijek znatno veći i bitniji od navijača i kluba za koje je igrao. Zato je i prešao u Barcu, zato je prešao i u Chelsea. Boli njega cuka za topdžije i katalonce. Kod fodbalera više nema ljubavi i poštovanja prema klubovima i navijačima. To nam je Lampard pokazao. Lični ciljevi su bitniji, novac je bitniji. Možda je igračima to sada sasvim normalno. Ako Cech želi da ostane u Londonu neka pređe u WestHam. Ali tu nema para, tu nema trofeja, tu nema lige prvaka. Mislim da ta želja za boravkom u Londonu i nije najbolji izgovor za prelazak u Arsenal.
Ako zeli da ostane u Londonu nek ostane u Chelseau i bori se sa kurtom. Ako nece neka ide negdje van. Preci u gradskog rivala = izdaja ukratko receno.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.