Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Petr Čech (2004-2015, 333 nastupa)

Istaknuti odgovori

Idealni klubovi za njega:

U Francuskoj: PSG

U Španjolskoj: Real Madrid / Atletico Madrid

U Italiji: Juventus

U Engleskoj: (samo Chelsea)

------------------------------------------------------------------

Tj. ako ode u PSG aj prezadovoljan.

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 96,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo molim da se ne mesaju razni Alisoni, Edersoni i slicno.  Zna se ko je tata.    

• Bas sam gledo njegov intervju na Arenisport, o karijeri, kaze da je prvi angazman imao u nekom selu 140 stanovnika i iz njega presao u Spartu, spomenuo je i povredu i koliko je Mourinho imo uticaja da

• Jeste, i reko je da je poenta golmana da odbrani u ključnim momemntima i spasi ekipu, a ne da se njegova igra ceni po tome dal može da doda saigraču loptu....

Objavljene slike

CDyCoyAWoAAWVdP.jpg

Čech u sebi: "Mou pičko, sad si naš'o da me staviš kad kiša pada!"

Pohvale našoj legendi, vrhunska obrana u prvom poluvremenu, nadam se da ostaje jer je predobar osjećaj imati ovakva 2 golmana u klubu, a i puno toga može Thibaut naučiti od njega :D

Ocjena sezone : 6.0

Ono malo sto je branio, branio je bez greske. Nadam se da ce i dogodine nositi plavi dres.

Slažem se sa i2, svaki sekund je odlično iskoristio i uliva veliko povjerenje. I ja se nadam njegovom ostanku, ali kolike su šanse za to - vidjećemo
  • 2 sedmice kasnije...
što se tiče Čeha..

Kolar explained "Petr, if separated from the team, does not want to go to a team in England... a decision will come soon,"

inače izjava njegovog agenta

a ovo što se tiče Bešiktaša(ne mogu da se setim dal smo postali o tome),tu ne treba ništa da vas čudi zato što Čelzi ima nekakvo partnerstvo sa njima/dogovor o posudbi "skupljih" igrača il tako nešto(ne sećam se više) ,setite se samo da je Ba na kraju tamo završio i oni nakon potpisivanja novog ugovora vezanog za TV prava imaju resurse da iskeširaju pristojne plate

inače,jedno vreme je PSG bio aktuelan,navodno bi da dovedu Čeha al imaju problema sa FFP pa pokušavaju da spuste cenu,dok Čelzi traži ok0 10-12 miliona funti i pitanje je dal bi im Čelzi izašo u susret

na kraju,ne kažem da nije nemoguće da ostane na ostrvu ali to je verovatno poslednja opcija,ako je uopšte i opcija iako je bilo i tih tekstova po kome bi klub dozvolio Čehu da sam izabere klub (gde je uskočilo odma ime Arsenala,Liverpula)mada čisto sumnjam

Cech je ljudska gromada i prava Chelseajeva legenda. Gdje god odeš sretno ti bilo, legendo! 

Objasnio sam ranije, ne bi mi smetalo ni u Arsenal da pređe. On je ove godine pokazao o kakvom se čovjeku radi.

Cech je ljudska gromada i prava Chelseajeva legenda. Gdje god odeš sretno ti bilo, legendo! 

Objasnio sam ranije, ne bi mi smetalo ni u Arsenal da pređe. On je ove godine pokazao o kakvom se čovjeku radi.

Pa sto ti smeta Lampardov odlazak u Manchester City, po meni najbolja opcija za Cecha je prelazak u Italijansku ligu.

Pa sto ti smeta Lampardov odlazak u Manchester City, po meni najbolja opcija za Cecha je prelazak u Italijansku ligu.

Zato sto je Lampard svoj odlazak u direktnog rivala maskirao odlaskom u Ameriku. To nije isto, da je rekao da ide direktno ne bi mi toliko smetalo, a ovako je...

Kakogod, obojica su legende i sta god da urade necu im zamjeriti, osim pisanja po klubu.

Zato sto je Lampard svoj odlazak u direktnog rivala maskirao odlaskom u Ameriku. To nije isto, da je rekao da ide direktno ne bi mi toliko smetalo, a ovako je...

Kakogod, obojica su legende i sta god da urade necu im zamjeriti, osim pisanja po klubu.

Ni jedan način odlaska u bilo koji klub koji je konkurentan u Engleskoj ga ne opravdava u potpunosti

isti kurac samo drugo pakovanje

jebem mu glavu glupu kako god, pussy

https://twitter.com/didierdrogba/status/600710883342450688

Legenda na današnji dan pre 3 godine. Odbrane ostale u senci Drogbinih golova.

Kako su mi sportske net prodale foru. 

Naslov

"Ceh u Arsenalu na godinu dana" 

Prebledeo sam, skenjao se... ulazim.. pise Rosicky produzio ugovor. Mamicu im je**m.

Ma samo se Murinjo pita oko Ceha, ako on zeli da Ceh ostane, Peter ce ostat. Tako je bilo i sa Lampardom i sa Terijem, Eslijem. Moze on nama posle da maze oci lazima, ali istina izadje na vidjelo, kao sto je izasla u slucaju Lampsa.

Sve u svemu nastavlja se odlazak legendi i izgleda da ce samo Terry okacit kopacke o klin u plavom dresu

Sta rec za ovog brata, hobotnica i jedan od najboljih golmana koje su moje oci gledale. Hvala mu za sve, al ne bih nikako volio da nas izda prelaskom u Arsic. Bice super jako pojacanje koja god ekipa ubode lutriju

Hvala i za zrtvu ove sezone, hvala za sve nevjerovatne odbrane koje si nam pruzao i hvala ti za Minhensku noc

Nemoj razocarat ko Frankie

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.