20. april 2015.11 god. comment_214128 Idealni klubovi za njega: U Francuskoj: PSG U Španjolskoj: Real Madrid / Atletico Madrid U Italiji: Juventus U Engleskoj: (samo Chelsea) ------------------------------------------------------------------ Tj. ako ode u PSG aj prezadovoljan. Prijavi
23. april 2015.11 god. comment_214443 jbeš mu sve ali teško će mi to pasti kad ode iako ne volim te fore "da se emotivno vežem za igrača" sad objetkivno gledano,van der Sar je bio dve godine stariji od Čeha kad je prešo u Junajted iz Fulama a nakon toga je osvjiio praktično sve sa djavolima Prijavi
29. april 2015.11 god. comment_215472 Čech u sebi: "Mou pičko, sad si naš'o da me staviš kad kiša pada!" Pohvale našoj legendi, vrhunska obrana u prvom poluvremenu, nadam se da ostaje jer je predobar osjećaj imati ovakva 2 golmana u klubu, a i puno toga može Thibaut naučiti od njega :D Prijavi
29. april 2015.11 god. comment_215535 Jos jednom pokazao ko je i sta je. Neko ce na lutriji dobit na ljeto :D Prijavi
1. maj 2015.11 god. comment_215756 Ocjena sezone : 6.0 Ono malo sto je branio, branio je bez greske. Nadam se da ce i dogodine nositi plavi dres. Prijavi
1. maj 2015.11 god. comment_215785 Slažem se sa i2, svaki sekund je odlično iskoristio i uliva veliko povjerenje. I ja se nadam njegovom ostanku, ali kolike su šanse za to - vidjećemo Prijavi
13. maj 2015.11 god. comment_217310 što se tiče Čeha.. Kolar explained "Petr, if separated from the team, does not want to go to a team in England... a decision will come soon," inače izjava njegovog agenta a ovo što se tiče Bešiktaša(ne mogu da se setim dal smo postali o tome),tu ne treba ništa da vas čudi zato što Čelzi ima nekakvo partnerstvo sa njima/dogovor o posudbi "skupljih" igrača il tako nešto(ne sećam se više) ,setite se samo da je Ba na kraju tamo završio i oni nakon potpisivanja novog ugovora vezanog za TV prava imaju resurse da iskeširaju pristojne plate inače,jedno vreme je PSG bio aktuelan,navodno bi da dovedu Čeha al imaju problema sa FFP pa pokušavaju da spuste cenu,dok Čelzi traži ok0 10-12 miliona funti i pitanje je dal bi im Čelzi izašo u susret na kraju,ne kažem da nije nemoguće da ostane na ostrvu ali to je verovatno poslednja opcija,ako je uopšte i opcija iako je bilo i tih tekstova po kome bi klub dozvolio Čehu da sam izabere klub (gde je uskočilo odma ime Arsenala,Liverpula)mada čisto sumnjam Prijavi
13. maj 2015.11 god. comment_217331 Cech je ljudska gromada i prava Chelseajeva legenda. Gdje god odeš sretno ti bilo, legendo! Objasnio sam ranije, ne bi mi smetalo ni u Arsenal da pređe. On je ove godine pokazao o kakvom se čovjeku radi. Prijavi
13. maj 2015.11 god. comment_217350 Kakva su ovo sranja da ide u Tursku jebo te, pa nije glup ba bolje mu je ostati kod nas u svakom smislu nego tamo da idePoslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk Prijavi
13. maj 2015.11 god. comment_217360 Cech je ljudska gromada i prava Chelseajeva legenda. Gdje god odeš sretno ti bilo, legendo! Objasnio sam ranije, ne bi mi smetalo ni u Arsenal da pređe. On je ove godine pokazao o kakvom se čovjeku radi. Pa sto ti smeta Lampardov odlazak u Manchester City, po meni najbolja opcija za Cecha je prelazak u Italijansku ligu. Prijavi
13. maj 2015.11 god. comment_217361 Pa sto ti smeta Lampardov odlazak u Manchester City, po meni najbolja opcija za Cecha je prelazak u Italijansku ligu. Zato sto je Lampard svoj odlazak u direktnog rivala maskirao odlaskom u Ameriku. To nije isto, da je rekao da ide direktno ne bi mi toliko smetalo, a ovako je... Kakogod, obojica su legende i sta god da urade necu im zamjeriti, osim pisanja po klubu. Prijavi
13. maj 2015.11 god. comment_217369 Zato sto je Lampard svoj odlazak u direktnog rivala maskirao odlaskom u Ameriku. To nije isto, da je rekao da ide direktno ne bi mi toliko smetalo, a ovako je... Kakogod, obojica su legende i sta god da urade necu im zamjeriti, osim pisanja po klubu. Ni jedan način odlaska u bilo koji klub koji je konkurentan u Engleskoj ga ne opravdava u potpunosti Prijavi
13. maj 2015.11 god. comment_217399 Zato sto je Lampard svoj odlazak u direktnog rivala maskirao odlaskom u Ameriku. To nije isto, da je rekao da ide direktno ne bi mi toliko smetalo, a ovako je... Kakogod, obojica su legende i sta god da urade necu im zamjeriti, osim pisanja po klubu. isti kurac samo drugo pakovanje jebem mu glavu glupu kako god, pussy Prijavi
19. maj 2015.11 god. comment_217851 Nadam se da će mu Mourinho ukazati priliku da se časno oprosti od Stamford Bridgea. Ne treba ni govoriti koliko je to zaslužio. Prijavi
19. maj 2015.11 god. comment_217861 https://twitter.com/didierdrogba/status/600710883342450688 Legenda na današnji dan pre 3 godine. Odbrane ostale u senci Drogbinih golova. Prijavi
20. maj 2015.11 god. comment_217966 https://twitter.com/JeremyClarkson/status/600968191003754496 Prijavi
22. maj 2015.11 god. comment_218162 Kako su mi sportske net prodale foru. Naslov "Ceh u Arsenalu na godinu dana" Prebledeo sam, skenjao se... ulazim.. pise Rosicky produzio ugovor. Mamicu im je**m. Prijavi
22. maj 2015.11 god. comment_218164 Ma samo se Murinjo pita oko Ceha, ako on zeli da Ceh ostane, Peter ce ostat. Tako je bilo i sa Lampardom i sa Terijem, Eslijem. Moze on nama posle da maze oci lazima, ali istina izadje na vidjelo, kao sto je izasla u slucaju Lampsa. Prijavi
22. maj 2015.11 god. comment_218189 Sve u svemu nastavlja se odlazak legendi i izgleda da ce samo Terry okacit kopacke o klin u plavom dresu Sta rec za ovog brata, hobotnica i jedan od najboljih golmana koje su moje oci gledale. Hvala mu za sve, al ne bih nikako volio da nas izda prelaskom u Arsic. Bice super jako pojacanje koja god ekipa ubode lutriju Hvala i za zrtvu ove sezone, hvala za sve nevjerovatne odbrane koje si nam pruzao i hvala ti za Minhensku noc Nemoj razocarat ko Frankie Prijavi
22. maj 2015.11 god. comment_218191 ide on u uniteda, sastali se mou i utd ovi celnici sa njegovim agentom Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.