Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Edinson Cavani (Urugvaj, 1987)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 841
  • Pregledi 57,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Moje mišljenje je da ja kavani trenutno najpotrebniji Čelziju,nego da analiziramo situaciju iz svih uglova

siti koji se spominje kao moguća destinacija već ima tri dobro plaćena napadača i to tri vrhunska napadača te ne vidim da im baš toliko gori pod nogama da potroše toliki novac baš na još jednog napadača,to bi kod njih bilo moguće samo ako se pre toga reše jednog od njih a to bi mogli da budu samo tevez ili dzeko(aguero je skoro produžio ugovor na još godinu dana,on otpada),što znači da bi prvo morali da reše taj problem pa da se onda tek posvete kavaniju,nih sam namerno prvo spomenuo zato što se i siti i donekle i spominje u celoj ovoj priči

na drugu stranu real milslim da trenutno svu pažnju posvećuje bejlu,imaju več ronalda koji daje 30 + golova u sezoni,pored toga još par igrača koji nemaju problema sa postizanjem golova a na kraju krajeva do sada se još uvek nisu pojavil informacije da su oni bili zainteresovani

na kraju je tu Čelzi koji ima blago rečeno,katastrofalnu situaciju u napadu,tores koji je 45 na listi strelaca,ba koji je tek par gola zabio od januara i lukakua koji je na pozajmici zablistao i koji je još pre mesec dana izjavio da će najverovatnije  i sledeće sezone osvajati srca navijača nekog drugog kluba

kad se sve na kraju sabere,mislim da smo mi u najdublje blato zaglibili i da ako klub blagovremeno reaguje da tu ne bi trebalo da bude nekih velikih problema,ovo pitanje bi trebalo rešiti ne u julu,ne u avgustu nego u naredne dve nedelje

kako stvari stoje,siti i real još uvek nemaju novog trenera,treba iskoristiti taj prazan prostor na najbolji mogući  način,dok se oni zabavljaju oko imenovanja novog trenera,očekujem(nadam se) da Čelzi još sutra,nakon imenovanja Murinja krene u napad na kavanija

siti prodao teveza i postavio trenera,real postavio trenera i doveo iska

inače ovo je pisano još dok nisu počeli sa onim glasinama po medijima,nije zasnovano na nekim izvorima,samo moje vidjenje slučaja

po mom mišljenju šasnse su nam daleko manje da osvojimo titulu bez napadača koji će na kraju sezone 2013/14  zabiti 20 + golova

i to ne mislim konkretno na kavanija,ko god da dodje il ako ostanemo na ovom trenutnom stanju,moraće da odigra sezonu za pamćenje

Saga se nastavlja, talijanski Mediaset prenosi da su postignuti dogovori između Chelseaja i Cavanija...više ni ne trzam na takve stvari, ne znam dal ima netko tko uopće trza, popeli su mi se na vrh da ne kažem čega @-)

Ponisten mu go protiv Italijana, inave veoma dobro igra.

Opravdano ponisten gol . Ali nema veze kasnije je uspio zabiti i to majstorski :) 

EDIT: Jos jedna majstorija Edinsona <3   ^:)^

Uređeno , autor izmjene: Bari ( Blues_95 )

Mozemo mi uzivati u videu i biti sretni sto je dokazao da je klasa kakvu trazimo ali opet ovo ce samo posluziti kao razlog onome ruznom Italijanskom mafijasu da trazli ta famozna 63 miliona. Sada ce mnogo teze popustiti a ne treba napominjati da i prije nije bio raspolezen za takvu ideju.

Mislim da je Edisonu sledeca sezona prekretnica ako ostane u Napulju gadno ce se sjebat, vec je u nekim izjavama mogo da se procita da je spreman na sledeci korak. Gotovo sam siguran da ce neoustitii Italiju ali me strah Reala. Nadajmo se da ce Real uzeti Suareza jer u suprotnom pitanje je koga bi ovaj izabrao. Real bi iamo veliku prednost, ipak je to Latinoamerikanac, san mu je da igra u Spanskom velikanu sigurno.

AS claiming that Chelsea already have an agreement with Edinson Cavani and he is set to join them as he is sick of waiting for Real Madrid.

Bez obzira na Laurentisove izjave kako nismo kontaktirali Napoli oko Cavanija, ja sam uvjeren da jesmo i da smo sigurno ispregovarali nešto oko njega. Čisto sumnjam da će Mou završiti prijelazni rok sa samo jednim pojačanjem, a još manje da će mu Torres biti udarna sila u napadu. Taj film nećemo gledat. Još ima puno do kraja prijelaznog roka i Mou je vjerujem s razlogom dao još jedan tjedan odmora igračima kako bi se posvetio transferima za ovo ljeto i pripremio taktiku.

Sky sources understand that Paris St Germain have lodged a £43million bid forNapoli striker Edinson Cavani. Manchester City and Chelsea have been heavily linked with the Uruguay international.

Malo jebe ovaj Sky. :D

Sky sources understand that Paris St Germain have lodged a £43million bid forNapoli striker Edinson Cavani. Manchester City and Chelsea have been heavily linked with the Uruguay international.

Malo jebe ovaj Sky. :D

Pa nisu oni rekli da smo ga kupili, vec da smo krenuli na njega, sto ne mora da znaci da neko drugi ne moze dati ponudu :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.