2. juli 2013.13 god. comment_132463 Imamo mi prednosti ipred PSG, ipak Chelsea igra umnogo boljoj i kvalitetnijoj ligi, imamo sjajan i perspektivan tim a i tu je Mourinho, mislim da nema igraca koji ne bi zelio raditi sa njim. Naravno, plata mu ne bi bila mnogo manja ni kod nas bar mislim da je tako a kod nas bi se borio za vise trofeja i mozda ostvario nesto u karijeri. Ipak to sve lijepo zvuci ali pouceni primjerima iz nesto ranije proslosti znamo da stvari mogu krenuti u potpuno suprotnom smjeru. Mogu ovi ponudit koliko traze i adio Mare. Danas su pare sve u fudbalu, Falcao je najbolji primjer a i osjetili smo to na sopstvenoj kozi u slucaju Pastore. Prijavi
2. juli 2013.13 god. comment_132476 De Laurentiis: "We don't need to sell any player. If someone wants to buy Cavani, they must pay €63m, net. Not one euro less than €63m" SKY SPORTS Cica je uporan,ali i sam zna da vece pare nece dobiti,niti moze i zna da to mora rijesiti ovog ljeta.Igrace ovdje uticaj Cavania ako stvarno bude odlucio gdje bi najvise volio nastaviti dalje igrati. Prijavi
2. juli 2013.13 god. comment_132488 starac mu nabija cijenu ali on ovo ljeto ide 99% sigurno bice cijena manja , jer Napoli ne smijem propustit priliku i kockat se da ostane Cavani i sledece sezone nek pane u formi pojeli su govno , nece dobit bona za njega... Prijavi
3. juli 2013.13 god. comment_132631 ~ PSG will pay Napoli forward Edinson Cavani's release clause (€63m) and want to close the deal as quickly as possible (AS) ~ Dario Massara on SkySport24 : "Chelsea have offered more money plus Torres for Cavani but the Spaniard doesn't convince the leadership, only if Ramires were put into the package for Cavani, the deal could be unlocked instantly. " ~ Ciro Venerato: "Cavani wants Chelsea. PSG must sell Ibrahimovic to bring Cavani who does have a very hot market especially at his age" Prijavi
4. juli 2013.13 god. comment_132712 Ovo je sve još uvijek rekla-kazala. Nije samo u igri za prodaju Ibra, već i Thiago Silva. PSG-u ne bi bilo dobro da se riješi zvijezda u ekipi. Džaba im dovodit Cavanija ako ova dvojica odu i nemaju kvalitetnih zamjena za njih. Mislim da Ibra neće nikamo otić, u Real čisto sumnjam, da je Mou tamo ostao vjerujem da bi možda i došao. Prijavi
4. juli 2013.13 god. comment_132717 Ovi francuski klubovi izgleda imaju zadatak da nas jebu sto se tice ovih velikih kupovina... Ja misim da bi Cavani imao vise razloga da dođe u Chelsea nego u PSG ali ako se PSG odluci da plati klauzulu onda je to gotova stvar jer Chelsea 100% nece platiti 63miliona. Prijavi
4. juli 2013.13 god. comment_132754 Kako prenosi italijanska La Repubblica ovo je ponuda PSG-a za Cavania: "PSG nudi Napoliju 40 milijuna eura i Zlatana Ibrahimovića za Cavanija". Meni ovo zvuci kao spekulacija koju je izmislilo djete u skoli jer je imalo slobodan drugi cas pa eto cisto da ne bude dosadno. Prijavi
4. juli 2013.13 god. comment_132756 PSG coach Laurent Blanc has followed up his initial £43m approach by offering £49.3m for Napoli striker Edinson Cavani (Mail) Prijavi
4. juli 2013.13 god. comment_132757 Kako prenosi italijanska La Repubblica ovo je ponuda PSG-a za Cavania: "PSG nudi Napoliju 40 milijuna eura i Zlatana Ibrahimovića za Cavanija". Meni ovo zvuci kao spekulacija koju je izmislilo djete u skoli jer je imalo slobodan drugi cas pa eto cisto da ne bude dosadno. Nisam baš siguran, ipak nema više škole, moglo bi bit svega Prijavi
4. juli 2013.13 god. comment_132761 Nisam baš siguran, ipak nema više škole, moglo bi bit svega Pa mozda nema skole ali zar mislis da bi Ibrahimovic zelio da igra za Napoli.Pa Dzeko je odbio da pređe u Napoli a sad kao Ibrahimovic bi na to pristao.Sigurno je Ibrahimovic kao mali kupovao dres Napolia jer mu je bio san da jednog dana bude iskoristen kao "zrtvena ovca" u transferu između PSG i Napolia. Sta je sljedece mozda ponuda tipa "PSG nudi Napoliju 40 milijuna eura i pola sjeverne tribine za Cavanija". Prijavi
4. juli 2013.13 god. comment_132763 Ovog Cavanija drže kao neko božanstvo u tom Napoliju, točnije De Laurentiis je taj koji u njemu vidi "zlatno tele" da se tako izrazim. Dobar je on igrač, zvijer, sve to stoji, ali brate mili ovo su počela bit pretjerivanja, ili još točniji izraz preseravanja. Prijavi
4. juli 2013.13 god. comment_132769 Trenutno, Cavani jos nije dorastao Ibri. Ibra je jos uvijek bolji napadac. Prijavi
4. juli 2013.13 god. comment_132774 Pa mozda nema skole ali zar mislis da bi Ibrahimovic zelio da igra za Napoli.Pa Dzeko je odbio da pređe u Napoli a sad kao Ibrahimovic bi na to pristao.Sigurno je Ibrahimovic kao mali kupovao dres Napolia jer mu je bio san da jednog dana bude iskoristen kao "zrtvena ovca" u transferu između PSG i Napolia. Sta je sljedece mozda ponuda tipa "PSG nudi Napoliju 40 milijuna eura i pola sjeverne tribine za Cavanija". Ma šalim se ja, nema od toga ništa, vjerojatno netko od djece ima popravni pa su tada to napisali Prijavi
4. juli 2013.13 god. comment_132784 Daj pređi više u PSG, Real, ma pređi i u City ili United ako hoćeš, samo mi se skini s qrca više -.- Prijavi
4. juli 2013.13 god. comment_132798 Ovog Cavanija drže kao neko božanstvo u tom Napoliju, točnije De Laurentiis je taj koji u njemu vidi "zlatno tele" da se tako izrazim. Dobar je on igrač, zvijer, sve to stoji, ali brate mili ovo su počela bit pretjerivanja, ili još točniji izraz preseravanja. pa trenutno je jedan od najboljih napadača, puno je klubova koji su zainteresirani između ostalog mi i PSG koji smo poznati da imamo para tako da čovjek jednostavno pokušava zaradit šta više, sasvim logično... ono u vezi davanja ibrahimovića, mogu oni njega nudit ali neče on pristat u napoli... Prijavi
5. juli 2013.13 god. comment_132853 Nije jos saga gotova, pusti retarde sa sky italia, samo se brukaju mame mi :D Prijavi
5. juli 2013.13 god. comment_132856 bilo bi to lepo videti falkao -monako kavani -psg mada bi to bila glupost na glupostima,psg ima ibrahimovića za koga su već dali brdo para,sad bi kavanija,ne kontam,mislim da bi bilo pametnije da se pojačaju na drugim pozicijama,ibra zabi 35 komada u svim takmičenjima,prvi strelac lige,kakav crni kavani čoveče kupiš jednog napadača za 30 milke,daš mu astronomsku platu,ove kupis drugog za 50 miliona,pa to nema ni na menadzeru Prijavi
5. juli 2013.13 god. comment_132858 Sto se Ibre tice, njega jedan telefonski poziv deli od bilo kog kluba u Evropi. Resice to njemu Raiola za 24h Prijavi
5. juli 2013.13 god. comment_132861 Jel ovo ista potvrdio SkySports...ili je samo talijanima dosadno. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.