9. juli 2013.13 god. comment_133449 http://www.lequipe.fr/Football/Actualites/Cavani-c-est-imminent/384616 Eto, ako je vjerovati L'Equipe-u, Cavani je sve dogovorio s PSG-om koji je platio već poznati traženi iznos. Šteta, jako sam ga htio vidjeti u plavom dresu. Prijavi
9. juli 2013.13 god. comment_133450 Pa videćeš ga, al u tamno plavom. :D Eto, nek se goni sad. Prijavi
9. juli 2013.13 god. comment_133463 Sad posto nije dosao kod nas odmah ga neki ne smatraju igracinom kakvim su ga smatrali do prije par dana. Jadno ! Nije dosao i nema tu vise rasprave, ostaje Lukaku da pokaze sta zna a zna puno toga. Prijavi
9. juli 2013.13 god. comment_133466 gde nije dobar igrač,ima da razvaljuje guzove gde god da ode Prijavi
9. juli 2013.13 god. comment_133506 Dobi pare i to koje,radujem se sto nismo nasjeli na gluposti ovog senilnog filmskog rezisera ili koga vec.On je PSG opeljesio malo za reci,citao sam da se suma popela na vrtoglavih 71+ M evra,dok su otplatili prethodnim klubovima Palermu i jos nekom ne mogu se sjetiti,Napoli je htio suvih 64 M za sebe,a ove su morali PSG-ovi zadovoljiti posto su imali neki procenat na iducu prodaju igraca. Sve najbolje Cavaniu,ali uvidjece sta je francuska liga zapravo u poredjenju sa engleskom,mada mislim da je on ovdje najmanje odgovoran za ovaj transfer! Prijavi
9. juli 2013.13 god. comment_133507 Nije još ništa oficijalno, ali volio bih da što prije bude.. Da padne lock i na ovu temu. Prijavi
9. juli 2013.13 god. comment_133515 Rekoše da će danas potpisati, bogami nije. "Danas" traje jos 4 h i 50 min. ;) Prijavi
10. juli 2013.13 god. comment_133726 PSG ostao bez sporskog direktora jer Leonardo podnio ostavku.Ako se ne varam sportski direktor je odgovoran za transfere pa bi ovo mozda moglo uticati na transfer Cavania. Prijavi
10. juli 2013.13 god. comment_133755 Ma nisu oni ni kontaktirali Napoli, novine su samo pisale gluposti. Vjerujem da će u roku 2 tjedna Cavanijeva budućnost biti riješena i da neće sigurno otići u Real ili PSG. Ili Otok ili ostaje. Prijavi
10. juli 2013.13 god. comment_133778 PSG ostao bez sporskog direktora jer Leonardo podnio ostavku.Ako se ne varam sportski direktor je odgovoran za transfere pa bi ovo mozda moglo uticati na transfer Cavania. Predivna vijest. Odmah da im Michaela Emenala proslijedimo. Prijavi
10. juli 2013.13 god. comment_133788 Edinson Cavani's agent arrived in Paris a few minutes ago to meet with Paris Saint-Germain officials, according to reports in Italy. It is expected the trip will be decisive in defining the Napoli striker's move to France. Do not rule out some confirmation later today. Prijavi
10. juli 2013.13 god. comment_133798 Ovo je gotova stvar,nema se sta vise pisati,uglavnom poenta je da kod nas nece,realno. Prijavi
15. juli 2013.13 god. comment_134376 Majku im šeiksku, kako mrzim taj klub. Gotovo koliko i City. Prijavi
15. juli 2013.13 god. comment_134382 Majku im šeiksku, kako mrzim taj klub. Gotovo koliko i City. Što? Što mogu kupiti sve jel? Pa tako su i Chelsea mrzili 2003. i 2004. godine. Neka ljudi kupuju kad mogu. Da je Abramovič imao želju da dovede Cavanija doveo bi ga. Prijavi
15. juli 2013.13 god. comment_134394 Žao mi je da ga nismo uspjeli dovest, imamo mi para i više nego PSG, ali nismo valjda htjeli dat tolike novce. KArizmatičan igrač i samo zato mi je žao. Ali još uvijek se nadam jednom vrhunskom pojačanju ovog ljeta, inače ću biti jako razočaran transferima. Mourinhom nikako neću biti razočaran :D. Prijavi
15. juli 2013.13 god. comment_134396 Žao mi je da ga nismo uspjeli dovest, imamo mi para i više nego PSG, ali nismo valjda htjeli dat tolike novce. KArizmatičan igrač i samo zato mi je žao. Ali još uvijek se nadam jednom vrhunskom pojačanju ovog ljeta, inače ću biti jako razočaran transferima. Mourinhom nikako neću biti razočaran :D. Abramovič nije bogatiji od PSG-ovih Arapa. Njihovo bogatstvo se mjeri u stotinama milijardi eura, a Abramovičevo u desetinama milijardi eura. Ali opet kažem da je Abraš htio da ga dovede - DOVEO BI GA :D Prijavi
15. juli 2013.13 god. comment_134399 Mislim da ga je htio dovest, ali se u lovu pojavio netko sa većom puškom. I da, mrzim ih zato jer imaju veću pušku, i to ne krijem. Ne podnosim ih zato jer mogu platiti više nego Chelsea. I u redu je da su svi mrzili Chelsea u doba kad je imao najveću platežnu moć. Tako sad i ja mrzim jebene Arape. Nažalost Chelsea više ne spada među top 5 igrača (najpoželjnjijih destinacija) na tržištu. Pretekli ih drugi, što zbog veće kese, što zbog tradicije i fame. Nadao sam se da će Mourinhov povratak to promijeniti, ali ništa od toga. Jebeš ti sve kad ti igrači umjesto Chelsea odaberu Monaco, PSG i slične, a nekakav mediokritet od Bentekea i propalica od Suareza umiru od smijeha kad im netko spomene Chelsea. P.S. To su sve klošari i treba ih izudarat penisom po čelu. Prijavi
15. juli 2013.13 god. comment_134400 Da je Čelsi zaista zagrizao za bilo koga od njih (Falkao, Kavani), oni bi odavno došli, nije da nema para nego NE DAJU. :D Što je pametno. A džukela usrana bi odmah prešla u Čelsi, vidiš ga kako plače po medijima da ne može da napreduje, samo tako glumi dobro štene pa kao lojalan je. Prijavi
15. juli 2013.13 god. comment_134401 Monaco izabiru jer dobivaju neoporezovanu lovu i milijunčiće, PSG izabiru jer daje astronomske odštete, plaće, kao i marže agentima i mendžerima igrača. To je sada takva moda. Ja sam mislio da PSG neće ozbiljno odradit ovaj transfer rok i da će se zadovoljiti onim što ima, ali očito pucaju jako visoko s Cavanijem. Ne treba sada biti nešto ekstra razočaran. I onaj de Laurentiis sere da je Cavani plaćenik, a on ga jadan nije htio prodati nikome haahhahahhahah koji majstor. L'equipe danas nije napisao nijedno slovo o ovom transferu :D Off topić Crveni đavli ponudili 30m za Fabregasa Prijavi
15. juli 2013.13 god. comment_134409 Klasa igrač, ali nije vrijedan pare kojih je plaćen. Nek mu je sretno u Parizu, i nek pošalju nama Zlatana. Tema će ostati još malo naravno. Prijavi
15. juli 2013.13 god. comment_134456 Cavani je trebao za PSG potpisati danas, nije potpisao. Trebao je potpisati u utorak prošli, nije. Netko laže :D. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.