Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Edinson Cavani (Urugvaj, 1987)

Istaknuti odgovori

I oni samo prenose vijest od tog radio iz Napulja, dakle momci, ne nadajte se previše.

Ja sam i dalje siguran da ovaj tip neće obući dres Chelsea.

• Odgovori 841
  • Pregledi 57,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• I don't think I'm worth €63m. I will talk to De Laurentiis about it. I owe a lot to Napoli and I want to leave through the front door if I move on.-skysports
Konobar na taj transfer ima utjecaj kao i ja.
Tu De Lauerentiis odlučuje, to jest tko je spreman platit koliko on traži.
A za one kojima smetaju njegove stalne izjave, sjetite se kako je bilo sa Edenom i pogledajte kakva je sad situacija s njim.

Mislim da nije toliko bitno da se dovede Kavani koliko je bitno da se sto prije rijesimo Torresa onda cemo lako naci napadaca koji ce uz Lukakua da bude bitan faktor u sledecoj sezoni, dok je god tu Torres ja sam veliki skeptik sto se tice dolaska "zvucnog" napadaca.

#Chelsea target Edinson #Cavani wants to be paid wages of £300,000 a week.(Mirror)
Ako je istina nek se napusi kurca. Jos da bude flop pa da gledas kako svake 3 sedmice milion nosi. Bjezi ba.
Ja ostajem pri tome da necemo dovoditi napadaca. Ostati  sa ToBaKu-om (torres,ba lukaku) xD
A United da ga hoce je patka. Imaju Van Persia, Chicha, Welbecka pa i Rooneya.(ako ne prodaju). Njima je vaznije veznjak da se dovede il nesto drugo.

#Chelsea target Edinson #Cavani wants to be paid wages of £300,000 a week.(Mirror)
Ako je istina nek se napusi kurca. Jos da bude flop pa da gledas kako svake 3 sedmice milion nosi. Bjezi ba.

Nema šanse da je istina.

ako je izjavio da ne vredi 63miliona jevreja, ne znam kojom su logikom stavili da trazi 300 'iljadarki, klasicna medijska patka, nista strano za ovu kavanijevu sagu

Po meni previse pretjeruju sa  tom cijenom,nasi ponude 55 milijuna oni namjerno dignu za 4-5 milijuna,sramota, htio bi da ima 300 000 funti tjedno placu,ko da ne bi,ne zavrijeduje 150 000 tjedno! po meni veliki cirkus i sramota! na kraju ce neko doci izsjene i kupiti ga kao i hulka,witsela itd...

Kao prvo, ne vjerujem uopće da Cavani ima ovakve zahtjeve jer je njemu bitnu samo da ode iz kluba i želi promijeniti sredinu. Druga stvar, Chelsea generalno pretjeruje s plaćama za osoblje i igrače, čini mi se da sam gledao negdje da je naše osoblje među najskupljima na svijetu. Cavani može dobit 250 tisuća funti ladno jer se novaca ima.

Ako će ga već dovoditi, nek čekaju 10 august (il 20. nisam siguran) kad mu ističe klauzula, pa zvekni 45 miliona ako pristanu-pristanu, ako ne - onda još bolje nekako sam ohladio od njega, mislim nikad ga nisam pretjerano ni htio... ima Lukaku, ima Demba.. pa eto ima i Torres ako ne ode.

Ovo sa 300000 tjedno je provala da boli glava.
Hazard je naplaćeniji sa 185000, Torres ima 175000.
Sramota me je umjesto tog "novinara" što je to objavio.
A što se odštete tiče, čovjek ima ugovor, ima odštetnu klauzulu, najbolji im je igrač, njihovo pravo je da traže koliko hoće.
Niko nas ne tjera da baš njega kupimo, ima i drugim napadača ako za njeg smatramo da je preskup.

Joj Cavania odlican danas. Igrao vezu,napad beka sve sem golmana. Potsjetio me na Drogbu naseg.

Ako ga kupimo imat cemo odlicnog igraca ovaj ne moze biti flopina ko trollesinho.

i ja da ga pohvalim jer je odigrao bas onako kako pravi igrac treba da igra,borio se do samog kraja pomagao odbrani i uz to jos dao gol.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.