16. februar 2014.12 god. comment_163975 Opet aktivirana priča http://chelseabalkan.com/201402162748/vijesti/transferi/urugvajci-tvrde-cavani-od-ljeta-novi-igrac-chelseaja.html Nije mi samo jasno što bi ga Paris prodavao. Novac im ne treba. Prijavi
16. februar 2014.12 god. comment_163977 Boli me uvo za pare nisu moje. Ako će on biti špic koji će zabijati 25+ golova u sezoni i to kao od šale onda sam za ! Prijavi
16. februar 2014.12 god. comment_163980 Po milijarditi put prelazi u Chelsea. Dosadniji od Modrica i Hulka zajedno. Prijavi
16. februar 2014.12 god. comment_163982 Opet aktivirana priča http://chelseabalkan.com/201402162748/vijesti/transferi/urugvajci-tvrde-cavani-od-ljeta-novi-igrac-chelseaja.html Nije mi samo jasno što bi ga Paris prodavao. Novac im ne treba. Ne treba ni Chelseau pa prodamo Matu :D Daj boze da ima ovdje istine. Prijavi
16. februar 2014.12 god. comment_163986 Jer Manđo je bolji od Kavanija :D Ovo je jedino normalno rješenje za nas... Osim njega, još možda samo Costa... Ali čitao sam da Atletico ne namjerava da ga proda, posebno jer napokon imaju ekipu koja može igrati sa Realom i Barcelonom. Ukusi navijača će se moći zadovoljiti, a samim tim i Mourinhovi, jedino dovođenjem kapitalca kakav je Cavani. Mandžo je tu mala riba, da ne kažem girica, i njegov dolazak sigurno navijači ne bi dočekali s oduševljenjem. Prijavi
16. februar 2014.12 god. comment_163987 Kakav Mandžo ? Pa mi smo boljeg napadača prodali Liverpoolu a imamo odličnog napadača na posudbi koji će biti bolji. Mandžo nije nesto. Cavani je klasa koja nam je potrebna u napadu ali je preskup. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Prijavi
16. februar 2014.12 god. comment_163991 Ja sam se vec davno pomirio s cinjenicom da El Matador nece put Bridgea tako da ove vijesti ne uzimam nesto srcu. Prijavi
16. februar 2014.12 god. comment_164011 Prvo, Di Marzio pouzdan kao Negrosport ili Svazilandske sportske novosti. Drugo, da smo mi htjeli dat tolike pare za njega ne bi ni otišao u PSG. A što se dovođenja napadača tiče, meni je najbitnije da on zabija, najmanje bitno kako se zove. Torres je došao kao kapitalac, a pokazao se najgorim promašajem u povijesti kluba, tako da je glupo raspravljat kakav bi netko bio da dođe kod nas. Prijavi
16. februar 2014.12 god. comment_164015 Dolazi Cavani 100% ! Sjetite se mog posta kad ne bude dosao. Prijavi
16. februar 2014.12 god. comment_164023 Doć će kapitalac na ljeto. Njušim toI nije glupo raspravljati kakav bi tko bio jer nisu svi za EPL. Costa prvi nije igrač za nas Prijavi
17. februar 2014.12 god. comment_164080 Kako možeš znati je li neko za PL ako nije igrao tamo? Osobno bih najviše volio Cavanija (da je van Engleske, inače je Rooney prvi pick), ali ne mogu reć da bi bio uspješan. Mandžukić je bezbroj puta otpisan, pa opetovano pokazuje kritičarima da su u krivu. Ne mislim da su velike šanse da dođe, ako dođe poželit ću mu sve najbolje. Najmanje bitno kako se napadač zove, glavno da radi ono za šta ga se plaća, za razliku od ovih koji su trenutno u klubu. Prijavi
19. februar 2014.12 god. comment_164385 Edinson Cavani is unhappy at Paris Saint-Germain, which will alert ChelseaAccording to Le 10 Sport, Fifa agent Francois Gallardo confirmed that 27-year-old Cavani wants an exit from the club in the summer.Gallardo said: “There is a player of the squad at PSG who is not comfortable and wants to leave called Cavani. If Real Madrid were looking for a crack attacker, it would soon be time to make a move.†(SportsDirectNews)The big man would be the perfect striker for Chelsea Prijavi
15. juli 2014.12 god. comment_180955 http://www1.skysports.com/football/news/12691/9381721/transfer-news-manchester-united-and-chelsea-target-edinson-cavani-wants-move-to-premier-league idemo bre Prijavi
15. juli 2014.12 god. comment_180958 United zagrizao i za njega i za Jamesa Rodrigueza, eto, nek jednog ostavi nama, opet dobro :D Zezam se, bio bi sex čisti da on dođe, moglo bi se vratit bez problema na staru dobru 4-3-3 i na luđački nogomet, ali daleko je to još od realiziranja, treba sačekat i vidjet kako će se rasplesti, iako se sve više spominje njegov prelazak u Premiership. Prijavi
15. juli 2014.12 god. comment_180981 Sumnjam da ćemo se mi uključit u borbu za njega jer je Costa već doveden, naravno Cavani bi bio vrhunsko pojačanje, ali pitanje je koliko je Roman spreman u jednom prelaznom roku dovesti dva skupa napadača. Ako bi se kojim slučajem uključili u borbu za potpis Cavania možda bi nam mogli dobro doći dobri odnosi sa PSG jer ipak smo mi njima prodali jeftino :P Luiza :D Imam osjećaj da on ako bude dolazio u Premiership ide 99% u United.. Prijavi
15. juli 2014.12 god. comment_181014 Čim sam vidio vijest da se priča da on hoće u PL odma sam znao da ćete se napaliti, ko zna on i Costa u napadu zajedno... Prijavi
15. juli 2014.12 god. comment_181040 Ne znam za vas, ali mene Cavani nikada nije oduševljavao, a pogotovo ne za 70 mil eura na koliko ga procjenjuju. On je samo jedan kotačić u reprezentaciji Urugvaja, nikako glavni motor. Kad igra on, a ne igra Suarez, Urugvaja ko da i nema. A kad igra Suarez to je Urugvaj. Hoću reći Cavani nije igrač koji donosi prevagu. Napoliju uopće ne fali, a i u PSG-u je u sjeni jednog veterana Ibrahimovića. Diktafon, ali ja ne bih volio ovog igrača. Nije vrhunski napadač, nego tek odličan. Falcao, Suarez - to su klase iznad njega. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.