Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Edinson Cavani (Urugvaj, 1987)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 841
  • Pregledi 57,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Jer Manđo je bolji od Kavanija :D

Ovo je jedino normalno rješenje za nas... Osim njega, još možda samo Costa... Ali čitao sam da Atletico ne namjerava da ga proda, posebno jer napokon imaju ekipu koja može igrati sa Realom i Barcelonom. Ukusi navijača će se moći zadovoljiti, a samim tim i Mourinhovi, jedino dovođenjem kapitalca kakav je Cavani. Mandžo je tu mala riba, da ne kažem girica, i njegov dolazak sigurno navijači ne bi dočekali s oduševljenjem.

Kakav Mandžo ? Pa mi smo boljeg napadača prodali Liverpoolu a imamo odličnog napadača na posudbi koji će biti bolji.
Mandžo nije nesto. Cavani je klasa koja nam je potrebna u napadu ali je preskup.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Prvo, Di Marzio pouzdan kao Negrosport ili Svazilandske sportske novosti.
Drugo, da smo mi htjeli dat tolike pare za njega ne bi ni otišao u PSG.
A što se dovođenja napadača tiče, meni je najbitnije da on zabija, najmanje bitno kako se zove.
Torres je došao kao kapitalac, a pokazao se najgorim promašajem u povijesti kluba, tako da je glupo raspravljat kakav bi netko bio da dođe kod nas.
Doć će kapitalac na ljeto. Njušim to
I nije glupo raspravljati kakav bi tko bio jer nisu svi za EPL. Costa prvi nije igrač za nas
Kako možeš znati je li neko za PL ako nije igrao tamo?
Osobno bih najviše volio Cavanija (da je van Engleske, inače je Rooney prvi pick), ali ne mogu reć da bi bio uspješan.
Mandžukić je bezbroj puta otpisan, pa opetovano pokazuje kritičarima da su u krivu.
Ne mislim da su velike šanse da dođe, ako dođe poželit ću mu sve najbolje.
Najmanje bitno kako se napadač zove, glavno da radi ono za šta ga se plaća, za razliku od ovih koji su trenutno u klubu.

Edinson Cavani is unhappy at Paris Saint-Germain, which will alert Chelsea
According to Le 10 Sport, Fifa agent Francois Gallardo confirmed that 27-year-old Cavani wants an exit from the club in the summer.
Gallardo said: “There is a player of the squad at PSG who is not comfortable and wants to leave called Cavani. If Real Madrid were looking for a crack attacker, it would soon be time to make a move.” (SportsDirectNews)
The big man would be the perfect striker for Chelsea

• 2 mjeseca kasnije...
  • 2 mjeseca kasnije...

United zagrizao i za njega i za Jamesa Rodrigueza, eto, nek jednog ostavi nama, opet dobro :D

Zezam se, bio bi sex čisti da on dođe, moglo bi se vratit bez problema na staru dobru 4-3-3 i na luđački nogomet, ali daleko je to još od realiziranja, treba sačekat i vidjet kako će se rasplesti, iako se sve više spominje njegov prelazak u Premiership.

Sumnjam da ćemo se mi uključit u borbu za njega jer je Costa već doveden, naravno Cavani bi bio vrhunsko pojačanje, ali pitanje je koliko je Roman spreman u jednom prelaznom roku dovesti dva skupa napadača. Ako bi se kojim slučajem uključili u borbu za potpis Cavania možda bi nam mogli dobro doći dobri odnosi sa PSG jer ipak smo mi njima prodali jeftino :P Luiza  :D

Imam osjećaj da on ako bude dolazio u Premiership ide 99% u United..

Ne znam za vas, ali mene Cavani nikada nije oduševljavao, a pogotovo ne za 70 mil eura na koliko ga procjenjuju. On je samo jedan kotačić u reprezentaciji Urugvaja, nikako glavni motor. Kad igra on, a ne igra Suarez, Urugvaja ko da i nema. A kad igra Suarez to je Urugvaj. Hoću reći Cavani nije igrač koji donosi prevagu. Napoliju uopće ne fali, a i u PSG-u je u sjeni jednog veterana Ibrahimovića. Diktafon, ali ja ne bih volio ovog igrača. Nije vrhunski napadač, nego tek odličan. Falcao, Suarez - to su klase iznad njega.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.