Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Edinson Cavani (Urugvaj, 1987)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 841
  • Pregledi 57,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Cavani, Costa, Didier kao treca opcija. Mada mislim da ce Fernando ostati, vidim da je Jose zadovoljan zato sto ne zeli da ima probleme sa nekoliko velikih imena na toj poziciji, a Torrkeu nije belaj sjediti na klupi. Ruku na srce, imao je i dosta dobrih partija prosle sezone. Samo problem je potencijalna povreda Coste ili neka suspenzija, onda smo jebani. Mozda zbog toga krenu po Cavanija.

Ali kakva ce samo konkurencija nastati u ekipi ako se to ostvari: Cech i Kurto, Dave i Bane, Schürrle i Willian, Costa i Cavani. Strahobalno.

Ne znam, ne vjerujem u to. PSG sad ima taman 2 klasna spica i zele dovesti DI Mariju da kompletiraju prelazni rok. Jedini igrac koji bi ih mogao napustiti je Lavezzi ili Pastore (zbog FFP-a moraju prodati nekoga prije potpisa Di Marije). 

Mi imamo kesa za Cavanija. Juce sam procitao da smo sada €30m u plusu kada su finansijske knjige za FFP u pitanju i jos ovih €35m od Lukakua.

Čech i 30 mil funti za Cavanija = šuška se!

Ma to bi bio užasan potez, pa boni Cavani jako precijenjen napadač. Jes majke mi eto, Falcao tata za njega, pa ne može biti da Cavani vrijedi skoro 50 mil funti (60 mil eura) nema šanse. NADAM SE da od ovog nema NIŠTA!

Kad sam pročitao tu glasinu Čech+30 mil(!!!) mislio sam da se radi o nekakvoj šali. Nadam se da Mou i uprava imaju toliko mozga da ne daju tolko para i još Čecha za igrača koji je nedvojbeno klasa, međutim on je igrač koji ni u PSG-u ne skuplja nešto puno minuta pored Ibre. U svakom slučaju nadam se da ništa od toga.

• 2 sedmice kasnije...

Jel vam nakon večerašnje predstave PSG-a jasno koliko je Cavani precijenjen igrač? I ne, ne govorim ovo na osnovu večerašnje utakmice samo. Nije prvi put da nema Ibrahimovića i da je Urugvajac u vrhu napada talašika, a u suštini bi trebao mjenjati Ibru bez problema. Jednostavno ono moje staro što sam govorio: Cavani odličan napadač, nikako vrhunski! Realna vrijednost oko 25 mil eura, a PSG ga je doveo za koliko ono? 60-70 mil eura? SREĆA pa smo ga zaobišli.

• 3 godine kasnije...
Mijenjati PSG-a za Chelsea trenutno moze samo luda osoba,realno.
Ovaj redovno igra, najbolji je strijelac...sanse da dodje su nikakve.
  • 2 godine kasnije...
https://twitter.com/TeleFootball/status/1219386838990958594

Moze zvanicno da se skine paucina s ove teme.

I s obzirom na to da ce nas Verner verovatno oladiti na leto ako Klop bude zvao ovaj transfer sad postaje vise obaveza nego opcija.
  • reLo mijenja naslov u Edinson Cavani (Urugvaj, 1987)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.