16. juli 2013.13 god. comment_134488 Navodno danas prosao medicinske preglede. Dzaba se nadate, to je gotova stvar. Prijavi
16. juli 2013.13 god. comment_134561 Chelsea nece platiti otkupnu klauzulu, makar ovaj otisao u PSG, to vam garantujem. A lepo sam vam rek'o :P Prijavi
16. juli 2013.13 god. comment_134562 Dabogda zabio 10 golova u narednoj sezoni u svim takmičenjima. :D Also, kad ovaj ode u penziju Lukaku će biti Bog kaznenih prostora. :P Prijavi
16. juli 2013.13 god. comment_134571 Iskreno mu želim da propadne skupa s cijelim tim klubom, a da preplanulim ciganima presuši nafta. Dabogda Bordeaux bio prvak Francuske! Prijavi
16. juli 2013.13 god. Autor comment_134575 Ovaj transfer rok je vec uzeo maha sto se tice cijena, koliko su samo on, Falcao i Neymar placeni a da ne brojimo ostale transfere cc Prijavi
16. juli 2013.13 god. comment_134581 Cavani je trebao za PSG potpisati danas, nije potpisao. Trebao je potpisati u utorak prošli, nije. Netko laže :D. Čekao sam te :p Prijavi
16. juli 2013.13 god. comment_134602 Evo citao sam negdje juce,ne mogu se sjetiti da Ibra sigurno nece ostati u PSG-u,to je gotovo sigurno (nezz koliko ima istine u tome,ali zvuci razumno). A sto se tice Cavania zelim mu sve najbolje,igracina je i ne sumnjam da ce resetati mreze u takodje nejakoj francuskoj ligi. P.S. Jos jednom ponavljam,ukupna cijena koju je PSG morao platiti da zavrsi deal sa Cavaniem je 71M evra.Te pare se mogu i hoce bolje iskoristiti sto se tice nas samih,ali da li on vrijedi te pare necu da raspravljam.I samo mi nije jasno kako onaj grobar od covjeka moze izjaviti (vjerovarno su novinarske) da je Cavani otisao za novcem,kad je on pokazao prstom u PSG,zato sto su vise para ponudili.Cijeli transfer rok se brujilo da ce dati Cavania onom ko ponudi vise,tj. ko ispuni klauzulu,i odjednom Cavani ide za novcem,nije mi jasno nikako.I da,sami znamo koji mu je klub bio prioritet,barem je imao vise zelje za Engleskom nego Francuskom,ali eto. Prijavi
17. juli 2013.13 god. comment_134650 nek mu je sretno u PSG,da smo ga htjeli dovesti platili bi cijenu koju je trazio Napoli. Prijavi
17. juli 2013.13 god. comment_134653 Cavani vs Falcao Ako Monaco dovede jos par pojacanja, da ceo tim moze parirati kvalitetu PSG-a, bice to zanimljiv obracun. Inace Here's the full story on Paris St Germain's capture of Edinson Cavani from Napoli.The Ligue 1 champions have beaten the likes of Manchester City and Chelsea to the Uruguayan's signature. The player was seduced by the club's sporting project and is delighted to be joining an ambitious side, impatient to take on new challenges. Prijavi
17. juli 2013.13 god. comment_134675 Prodao se opet za više para :D haha, bit ce zanimljivo, sad cekam da jos 200 milijuna monaco utrosi :D Prijavi
17. juli 2013.13 god. comment_134680 Ne znam kako neki mogu nekome zeljeti sve najgore samo zato sto je otisao za vecim parama. Pa jbm je li to svakome igracu san treba biti da zaigra za Chelsea ? Cavani ce sigurno opravdati ulozeno i nastaviti da dokazuje svoju klasu. Mi se trebamo sto prije okrenuti nekim drugim opcijama. I tema bi mogla pod kljuc. Prijavi
17. juli 2013.13 god. comment_134756 onaj papak iz napolija izjavio da Čelzi nikad nije ni uputio ponudu eto ti sad,po Prijavi
6. februar 2014.12 god. comment_162147 Tema je ponovo aktivirana. Da se podsjetimo. Jedan je od trojice kojeg želi Mourinho prema pisanju medija na Otoku. Druga dvojica su, već znamo, Diego Costa i Mario Mandžukić. E sada Cavani je najskuplji. Prošli put kad smo ga htjeli dovesti cijena mu je bila oko 35 mil eura, a sada je 60 mil eura, znači ko Fernando Torres. Jest da je bolji i od Coste i od Mandže, ali opet cijena ubitačna. Prijavi
6. februar 2014.12 god. comment_162153 Od ove trojice najmanje sansi imamo za dovodjenje njega,tako da nema potrebe trositi reci.Sto se tice samog napadaca verovatno Mourinho vec ima nekoliko koje prati. Prijavi
6. februar 2014.12 god. comment_162154 Vala kad je mats osao u united mogu se i ja nadat ovonSent from my HTC One V using Tapatalk Prijavi
7. februar 2014.12 god. comment_162234 http://www.youtube.com/watch?v=2RrFlHgFTnE&feature=player_embedded Strasan igrac,ali ja nikad nisam voleo da mi dajemo puno para za nekog igraca.vise volim kad kupimo nekog za male ili srednje pare nego 50 miliona. Prijavi
7. februar 2014.12 god. comment_162274 #CFC and #MUFC have made preliminary contacts with the agent of Edinson Cavani (via @dimarzio) Saga o Kavaniju: druga sezona? EDIT: The main stumbling block is #PSG would be unwilling to sell Cavani and if they do, would not be less than €100 million (via @dimarzio) piši propalo, lol. Prijavi
9. februar 2014.12 god. comment_162632 PSG nece prodati Cavanija, fact! A i nikad nece biti dovoljno dobar da opravda 100 miliona. Tolike pare se mogu dati za Balea, Hazarda... To su mladi igraci, pred kojima je buducnost. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.