Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Edinson Cavani (Urugvaj, 1987)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 841
  • Pregledi 57,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Muka mi je i od ove sapunice,daj Lewandovskog i da zavrsimo sa ovom agonijom,Cavani srecno gde god da odes... ovako je bilo sa i Falcaoom,sa Hulkom pa corak,bice i sa ovim...

Ma jebo ti lewandowskog. Nece nam niko dolaziti i stim sam zadovoljan. De Rossi mi je najveca zelja. Ukoliko dodje imamo odlicnu ekipu i idemo u napad na sve.

lahko bi mogao zavrsiti u PSG,oni imaju para za pojacanja,ove sezone jos nisu doveli ni jedno pojacanje,i sve vise mirise da bi mogli i ovaj put nam drugi klubovi uzeti igraca ispred nosa,cijena mu jeste visoka i pametnije bi se bilo okrenuti Roneyu ili Lewandowskom i nedozvoliti nikome da nas ucjenjuje oko igraca.

falkao i hulk totalno druga priča,nikad tu nije bilo nekih verodostojnih informacija,to što smo se mi palili kao mladi babuni to je nešto drugo,sad isto i za kavanija,osim jedne,dve pričice,ponovo se sve zasniva na našim željama i nadanjima

ali i to malo je više od onih priča vezanih za bivše igrače porta,to je takva melodrama bila kao u pozorištu a mi smo bili samo lutke u celoj priči

a ovi portugalski,italijanski,španski medije,tero bih sve u p.....to kakve su to nebuloze to je nešto strašno,pa toga nema ni u zoni sumraka

Jedno je sigurno, a to je da ne pregovara s PSG-om. Niti on niti njegov agent nisu otišli tamo, kao što nitko iz PSG nije došao u Napulj. Jednostavno. Sve je još uvijek status quo. Čeka se onaj koji će dati 63 milijuna.

ajde Romane pljuni 63 milje :D i ondako je pljunuo milijune na igrace koji nisu pisljiva boba se oduzili prema cijeni kojoj su placeni!

Ovo je gotovo. Kavani je igrac psg-a, a najgori moguci scenario koji se mogao desiti je da Roman isplati 63 mil. jer da je sad toliko dao, "sutra" bi svi trazili od nas bar 20 mil. za neke igrace koji ne vrede 5 mil.

Iskren da budem drago mi je sto nije dosao iz jednog razloga, a to je da ce igrac koji stvarno voli ovaj klub iz srca biti nas glavni napadac sledece sezone, pa i narednih 10 god.

romelu-lukaku.jpg

Jer vise volim njega nego nekog tamo igraca koji voli RM, i kostao bi 60 mil.

još jedna sezona bez pravog napadača, navika je čudo

pogledaj post iznad tvog, vidjet češ jednu sliku i na toj slici mrcinu. Ako i nakon toga budeš smatrao da ćemo bit bez napadača, onda ne znam šta da ti kažem..

da,smatram da ćemo biti bez napadača, pogledaj junajted i siti i njihove napadače i sve će ti biti jasno (konkurenti za titulu)

jel' stvarno mislite da su nam dovoljni ona bedevija tores koji izgleda samo zna da meće van premier lige, lukaku kojem treba minimalno jedna sezona da se privikne na sistem igre čelsija i formaciju, znam da će  neko napisati ali dao je 16(koliko već golova) za wba, jednostavno nije još spreman da bude glavni napadač kluba kao Čelsi, koji se bori za svaki mogući trofej, a o dembi neću ni da pričam, em kako mediji prenose nije u planovima murinja, em ima jeb#en problem sa kolenima

Jebote hljeb.

Ovo je nasa logika.

Znaci, kad neki mladic propadne u Chelseau. Seremo kako ne dajemo sansu mladicima.

Sad prava prilika da se dadne jednom od najboljih mladih napadaca opet nevalja. Treba nam Cavani gdje cemo igrat sa likom koji ima 20 godina.

Ne mora znaciti da ce Cavani i sljedecu sezonu razvaljivati i jos u Englesku dolazi, nebi bio prvi igrac koji moze propast ovdje.

Lukaku, razvaljuje u engleskoj u jednom prosjecnom klubu gdje i nije imao mnogo stvorenih prilika. Uz minutazu koju je dobijao bio je odlican a mi se pitamo kakav ce biti? Vece pitanje treba biti kakav ce biti Cavani? Ne mijenja samo klub nego i jbnu sredinu.

romelu-lukaku.jpg

ANIMAL!!!!!

Stvar je u tome tko ima kakva očekivanja. Ja sam recimo nestrpljiv i volio bih da dignemo Premiership jednom u sljedeće 2 sezone, po mogućnosti da to bude ova sezona. Veliki je rizik oslanjat se na napadače koje sad imamo. Ne kažem ja da Mourinho ne može izmislit nešto iz njih, ali realno, pitanje je koliko treba čekati na Lukakua i Dembu. Torresa ni ne računam kao ozbiljnog kandidata za prvih 11. Može se dogoditi da nam u jednom dijelu sezone ide odlično, a u drugom da Lukaku i Demba ne naprave apsolutno ništa. Tu je velika razlika između dobrih i odličnih napadača.

Ja smatram da nam ipak treba napadac ali daleko od toga da nevjerujem u Lukakua.

Ne mora to biti napadac od 40+ miliona ali moze se pokusati pogoditi sa nekim manjim transferom u napadu.

Zasto mi uvijek moramo davati atomske cifre za napadace kao da smo zavisni od toga.

Napoli je Cavania doveo iz Palerma za par miliona a sada ga prodaju za 63milona i mi smo navikli da nas zajebavaju tamo neki Laurentisi.

Umjesto tog treba da se pokusa pogoditi "mali" transfer,ja jos jednom kazem da nam treba napadac iz razloga sto:

1.Ne mozemo sva ocekivanja i toliki pritisak stavit na Lukakua koji nije povezao dvije utakmice za Chelsea.Slazem se dobar je i sjajan talent ali ipak treba da vidimo kako ce sve to u praksi izgledat.Lukaku sam gledao cesto prosle sezone i momak je pokidao ali uvijek postoji ono ali..

2.Torres kao Torres nema se tu sta puno pricat.

3.Ba je jako zahvalan igrac i meni je drag od prvog dana od kako je dosao ali on ima velikih problema sa koljenima i pitanje je dal ga Mou uopste ima u planu.

@wednesday  

Ok, junajted ima Persia i Rooneya, a imaju li Hazarda, Matu, Oscara, Lampsa koji zabijaju mali milion golova? Evo ja ću ti odgovorit, nemaju. Oni bi tek u behutu bili da im zakoče napadači, jer im je ekipa prosjek čisti.

Jel Lukakuu trebala jedna sezona na privikavanje u WBA-ju? Jest, al malo morgen. Još frajer pripreme prošao s Chelseajem i onda otišao u WBA, kao da je s Marsa pao, ali opet se, malo je reći snašao. Razvalio je.

Kakva ba Dembina koljena?? Eto 3 sezone je u Engleskoj, pa jel mu šta bilo??  Može mu se sutra desit povreda ?? Slažem se, ali zar ne može i tom jbenom Cavaniu??

@toreandreflo

To bi se samo čekali Lukaku i Demba, a opet neki novi napadač nebi, jel?? On bi odmah kao na traci zabijao..  Ovi naši napadači mogu zakazati u jednom dijelu sezone, dok novi napadač neće sigurno, a??  Jbt ovdje sve vidovite Džemile.  

Jel momci, ko će osvojiti ligu u ovoj sezoni, ko će u LP?? JBg vi sve unaprijed znate..

@kralju

Ti mi sad pogotovo nisi jasan. Nisi zadovoljan ovom trenutnom garniturom napadača, kao nisu dobri, ali bi svejedno njima dodao jednog prosječnog napadača (jer da se ne lažemo, jeftino možeš dobit samo prosjek)..  Ne kontam...

@kralju

Ti mi sad pogotovo nisi jasan. Nisi zadovoljan ovom trenutnom garniturom napadača, kao nisu dobri, ali bi svejedno njima dodao jednog prosječnog napadača (jer da se ne lažemo, jeftino možeš dobit samo prosjek)..  Ne kontam...

Kazem da nisam bas zadovoljan trenutnim napadacima ali ne toliko da bi trebali davati neke velike novce za napadaca.Npr. United je doveo Van Persia za ako se ne varam 23miliona i to je po meni odlicno odrađen posao.Fora je u tome da se pogodi sa transferom a ne samo da se placaju tamo neke klauzule.Sjeti se samo npr.Anelke koji nije skupo placen ali je bio najbolji strijelac lige..

Kazem da nisam bas zadovoljan trenutnim napadacima ali ne toliko da bi trebali davati neke velike novce za napadaca.Npr. United je doveo Van Persia za ako se ne varam 23miliona i to je po meni odlicno odrađen posao.Fora je u tome da se pogodi sa transferom a ne samo da se placaju tamo neke klauzule.Sjeti se samo npr.Anelke koji nije skupo placen ali je bio najbolji strijelac lige..

Diablo odgovorio za Persia. Da je frajer imo ugovor još na 3-4 godine, cijena bi bila 50 miliona. 

Eto Lukaku je doveden za 13 miliona funti (ok cijena može narast na 18),nek mu se da šansa, ako eksplodira eto ti uboli su s transferom, da ne mogu bolje ;)

@wednesday  

Ok, junajted ima Persia i Rooneya, a imaju li Hazarda, Matu, Oscara, Lampsa koji zabijaju mali milion golova? Evo ja ću ti odgovorit, nemaju. Oni bi tek u behutu bili da im zakoče napadači, jer im je ekipa prosjek čisti.

Jel Lukakuu trebala jedna sezona na privikavanje u WBA-ju? Jest, al malo morgen. Još frajer pripreme prošao s Chelseajem i onda otišao u WBA, kao da je s Marsa pao, ali opet se, malo je reći snašao. Razvalio je.

Kakva ba Dembina koljena?? Eto 3 sezone je u Engleskoj, pa jel mu šta bilo??  Može mu se sutra desit povreda ?? Slažem se, ali zar ne može i tom jbenom Cavaniu??

@toreandreflo

To bi se samo čekali Lukaku i Demba, a opet neki novi napadač nebi, jel?? On bi odmah kao na traci zabijao..  Ovi naši napadači mogu zakazati u jednom dijelu sezone, dok novi napadač neće sigurno, a??  Jbt ovdje sve vidovite Džemile.  

Jel momci, ko će osvojiti ligu u ovoj sezoni, ko će u LP?? JBg vi sve unaprijed znate..

@kralju

Bravo! Slazem se za sve.

Ako je otišo u PSG, neka je. Al je i dalje klasa od igrača, to ne trebate dovoditi u pitanje samo zato što nije došao nama.

I da, biće dosta veliki rizik ući u sezonu sa Lukakuom, Dembom i Torresom (zasad ostaje) ali šta je tu je. Ide se dalje, ne treba očekivati neka čuda od malog Lukakua, još uvijek je on dosta sirov. Valjda će Jose uspjeti iskemijati nešto.

Po meni je ovo i više nego dovoljan roster igrača osim možda eventualno livi bek... Nisam za rasipanje novaca a pogotovo 63 mil ako je istina jer ni jedan igrac osim cige ronalda i messia ne vridi te pare.. Isto sam govorija i za falcaoa a ovaj ako je otiša u psg ko mu jebe mater...

Voleo bih da nas napad predvodi vrhunski spic kao sto je Cavani, ali iskreno, draze mi je da gledam Lukakua, nego da se povinujemo zeljama wanna-be Petera Jacksona. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.