27. juni 2013.13 god. comment_131715 TuttoNapoli.net @ tuttonapoli10h Benitez, sms to Cavani. Edi thanks, but prepares the farewell http://www. Prijavi
27. juni 2013.13 god. comment_131716 TuttoNapoli.net @ tuttonapoli10h Benitez, sms to Cavani. Edi thanks, but prepares the farewell http://www. A brate mili još će reć da mu je poslao oproštajno pismo preko goluba pismonoše... Prijavi
27. juni 2013.13 god. comment_131718 A brate mili još će reć da mu je poslao oproštajno pismo preko goluba pismonoše... Probao je, ali goluba je neko ustrelio iznad Sherwood-ske sume... Kazu neki lik sa kapuljacom... Prijavi
27. juni 2013.13 god. comment_131759 De Laurentiis said: "There is no need to have a face to face with Cavani. "If a club offers €63million then we would allow him to leave. The release clause will have been activated. "It's not fair that Cavani has distractions while he is playing in an important tournament like the Confederations Cup. "Should we receive an offer, then fine. If this offer doesn't arrive then Cavani will stay in Italy with us." De Laurentiis did confirm, though, that the only side he had discussed Cavani with was Manchester City. He added: "The only meeting I've had has been with Manchester City, but the offer was inadequate." Mislim da jebe javnost Laurentis, zeli izvuci tu klauzulu tj da je neko plati. Pa ovakve izjave daje. Na kraju ako nikog ne opece po dzepu pustit ce ga za manje pare, vjerujem. Prijavi
27. juni 2013.13 god. comment_131760 podseća me ovaj de laurentiis na del boja iz mućki,prodao bi i pokvarene video rekordere iz tunguzije samo da uvali nešto a biće na kraju onaj scenario,predsednik heroj,kavani pizda iskreno,ne volim klubove koji imaju tako te,"teatralne uprave" Prijavi
27. juni 2013.13 god. comment_131828 ima fora kod te kavanijeve klauzule da vazi do 10 avgusta,tako sam citao.posle toga prestaje da vazi tako da mislim da vecina klubzbog toga i ne forsira da se dovede sada odmah Prijavi
27. juni 2013.13 god. comment_131835 Laurentis & Daniel Levy = Dva ista kretena Levy makar ništa ne priča po novinama, ovaj mafijaš vazda nešto sere. A kreteni su obojica. Prijavi
27. juni 2013.13 god. comment_131837 Cavanija nitko nije tjerao da potpiše ugovor sa Napolijem. Ako mu je u ugovoru, na koji je on pristao, tolika odštetna klauzula zašto bi ga prodali za manje? Znači najbolji igrač, para im ne fali. Možda zato što se njemu digla ona stvar pa bi želio otić, iako ima postojeći ugovor? Ako ga netko toliko želi nek da koliko traže i ćao, nema se tu šta pregovarat, zato odštetna klauzula i postoji. Prijavi
27. juni 2013.13 god. comment_131838 Trebaju fudbaleri neki sindikat da osnuju,da se zaštite njihova prava,takvo je vreme došlo da su postali ugrožena vrsta! Prijavi
27. juni 2013.13 god. comment_131851 Joj Cavania odlican danas. Igrao vezu,napad beka sve sem golmana. Potsjetio me na Drogbu naseg. Ako ga kupimo imat cemo odlicnog igraca ovaj ne moze biti flopina ko trollesinho. Nisam ti ja flopina :D Prijavi
28. juni 2013.13 god. comment_131918 ima fora kod te kavanijeve klauzule da vazi do 10 avgusta,tako sam citao.posle toga prestaje da vazi tako da mislim da vecina klubzbog toga i ne forsira da se dovede sada odmah Koliko se ja razumijem u te klauzule, nakon isteka iste, De Laurentis može onda zahtjevati i 100 miliona za prodaju Cavania. Za sad ne može tražiti više od 63, ali čim istekne ode cijena još gore. I vjerujem da će tako i biti u slučaju da ranije ne proda Cavania. Prijavi
28. juni 2013.13 god. comment_131921 Koliko se ja razumijem u te klauzule, nakon isteka iste, De Laurentis može onda zahtjevati i 100 miliona za prodaju Cavania. Za sad ne može tražiti više od 63, ali čim istekne ode cijena još gore. I vjerujem da će tako i biti u slučaju da ranije ne proda Cavania. Veruj da ce Cavani, ako stvarno bude hteod a napusti Napulj otici za 40 miliona max, po isteku klauzule ;) Prijavi
28. juni 2013.13 god. comment_131924 Ako ga sad ne želi prodati ispod te cijene, ne znam zašto bi to napravio nakon isteka klauzule, ako mu uopće tad i istječe. Što više odugovlači, manje će vremena imat za naći zamjenu, ako ovaj ode. Prijavi
28. juni 2013.13 god. comment_131925 I kada istekne klauzula, tada ce bas ostati, dok ima klauzulu moguce ga je kupiti, kada nema klauzule onda je opet do predsjednika... Prijavi
28. juni 2013.13 god. comment_131928 Nije bitno uopste. Nece dobiti 63 miliona sa klauzulom ili bez.. Prijavi
28. juni 2013.13 god. comment_131948 I kada istekne klauzula, tada ce bas ostati, dok ima klauzulu moguce ga je kupiti, kada nema klauzule onda je opet do predsjednika... Izjavio je da zeli da prica sa predsednikom o visini obestecenja koje traze za njega. Znaci, ako zeli da ode, a Laurentis insistira na enormnoj ceni, lepo parkira dupe na klupu, i stvar resena. Reziser je djubre, ali njemu treba napadac koji ce hteti da igra i daje sve od sebe. Prijavi
28. juni 2013.13 god. comment_131949 A i Kavanija niko nije terao prošle godine da potpiše petogodišnji ugovor. 8-} Prijavi
28. juni 2013.13 god. comment_131952 Cavani je sam pristao na tu odštetnu klauzulu, nije to bila jednostrana odluka kluba. Kako si De Laurentiis ne može dozvolit da mu Cavani sjedi na klupi, tako si ni Cavani ne može dozvolit potraćenu godinu u kojoj neće igrati. Ako klubovi vide da je onaj ustrajan sa cijenom, a ne žele dat toliko, jednostavno će nać druga rješenja, a teško da će se Cavani durit i ne igrat najbolje što može, jer tad pogotovo nitko neće dat pare za njega. Prijavi
28. juni 2013.13 god. comment_131957 Laurentis & Daniel Levy = Dva ista kretena zašto bi bili kreteni? ljudi rade svoj posao a to je da pokušaju zadržat najboljeg igrača ili da ga prodaju za što veću cijenu... Prijavi
28. juni 2013.13 god. comment_131958 Spomene se da bi Barca ili Real mogli nudit za Matu ili Luiza, oni su cigani, đubrad jer žele naše igrače, kako im to samo može past na pamet. Napoli ne želi prodat najboljeg igrača koji ima dugogodišnji ugovor, predsjednik je kreten, onakav, ovakav. Šta reći, koju poruku poslati? Prijavi
28. juni 2013.13 god. comment_131964 Meni kod njega smeta to što previše priča, diskrecija je za njega nepoznata riječ. Zamislite da Roman objavljuje svoja razmišljanja o klubu na društvenim mrežama, koji bi to šou bio. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.