Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Edinson Cavani (Urugvaj, 1987)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 841
  • Pregledi 57,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Sigurno necemo ni mi baciti 63 miliona. Sumnjan da ce iko dati toliko pare...

Dva extra dobra igraca za te pare mozemo kupiti.

ako šeik nema keša onda je ovaj svet otišao u kurac

Ima keša ali nije niko budala da da tolike pare za Cavanija a City ima extra napadače.

dal vi čitate vesti uopšte,nije on izjavio da nemaju para nego da moraju prvo nekog da prodaju(od napadača) .....te je u nastavku pomenuo Dzeka.....itd itd uostalom imate celu vest na internetu

Ja procitao na BBCu da oni ne zele da daju tolike pare za njega, znaci ne da nemaju, vec da ne zele. Nikakva prodaja napadaca se tu ne spominje. 
Sad, ako ti imas druge izvore, prosvetli nas ;)

Joj sto bih volio da ostane u Napoliu pa na kraju propadne.. Mamu ti jebem (laurentisu)

EDIT: Evo citam kao da je Laurentis izjavio da ga nikad chelsea nije ni kontaktirao.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VLeoNuKdaSc

Drago mi je da ima želju doći ovdje i da je to rekao (u rukavicama). Nemojte da vas zavaraju loše igre ionako slabog Urugvaja na ovom kupu. Ja znam što sam gledao u Serie A ovih sezona i 100% sam siguran da je on igrač koji može utrpati 30 golova po sezoni u Premiershipu bez problema. Nakon kupa će se znati kamo će on.

Drago mi je da ima želju doći ovdje i da je to rekao (u rukavicama). Nemojte da vas zavaraju loše igre ionako slabog Urugvaja na ovom kupu. Ja znam što sam gledao u Serie A ovih sezona i 100% sam siguran da je on igrač koji može utrpati 30 golova po sezoni u Premiershipu bez problema. Nakon kupa će se znati kamo će on.

Ja ni ne ocekujem neke njegove spektakularne igre na Kupu Konfederacija...jer realno sredina terena Urugvaja nema snagu da kontrolise igru a da ne govorim o stvaranju prilika za napadace.Jednostavno Urugvaj je zavisan od nekog dobrog poteza Cavania,Suareza ili Forlana.

"Da li ću pustiti Cavanija prije 10. augusta. Vjerujem ljudima, ako ne želi ostati, prevarit će me.  Vjerujem da, ako je imalo čovjek, ostat će u Napoliju. Ako odluči da ode, bit će to nakon Kupa konfederacija. Znat ćemo sve nakon 20. jula", rekao je De Laurentis.

Whisp jel misliš ukupno u te 2 sezone ili? :D 
Da je nama napadač koji će u jednoj sezoni u Premiershipu zabit 25 golova bili bi na konju. 

Wisey čovjek se zajebava... :)

Whisper ja mislim da bi svaki navijač Chelsea sad potpisao da napadač daje svake sezone po 25 golova u Premiershipu :)

Ma znam, ali za tu cifru koju treba platiti ja imam pravo očekivati od njega da bude najbolji strijelac lige ubjedljivo, da nas odvede svojim golovima do titule kao što je to napravio Persie protekle sezone. I još na to da trpa u CL.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.