Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Edinson Cavani (Urugvaj, 1987)

Istaknuti odgovori

Kad Real napokon imenuje trenera, krenut će po napadača.
Ja sam 99,99% uvjeren da će on put Madrida, po njegovim izjavama se da zaključit da on tamo želi, samo trebaju pljunut lovu.
A kao što je Whisper rekao, da oćemo dat te pare već bi dali, nema se tu šta pregovarat.

Uostalom za sve igrače za koje smo STVARNO bili zainteresirani odma smo ih doveli. Samo se sjetimo prošle godine ...

• Odgovori 841
  • Pregledi 57,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Naslov na jednom sajtu: Kavani: Sanjam dres Reala

A ono što je izjavio:

„Veoma sam miran kada je u pitanju nastavak karijere. Real je veliki klub i svaki fudbaler sanja da postane član Madriđana. U ovom trenutku sam igrač Napolija, a fokusiran sam i na Kup Konfederacija. Uostalom, ne pitam se samo ja, već i klubovi. Dosta se priča o interesovanju Reala, ali još ništa nije zvanično“

Neka sanja dres Reala, a ako ode tamo, želim mu da sanja trofeje. :D

Ma to su sve gluposti.

Danasnji clanak o Cavaniu http://www1.skysports.com/football/news/11835/8781427/Transfer-news-Edinson-Cavani-has-described-Real-Madrid-as-a-beautiful-team- ispod sam procitao jedan dobar komentar

"Exactly one week ago Cavani was adamant that he would not even consider Spanish football as it was unsuited to him! Check your archives! So from where has he dragged up this schizophrenic rubbish. It can only come from one source; the games biggest corruption. No doubt Cavani has "one of the best agents in the game". So what is that particular licenced leech up to? For what erratic, unsubstantiated advice is he defrauding the Uruguayan out of vast sums of money? This just goes to prove that..... .....all football agents are dysfunctionally-parented, unethical parasites!"

i naravno postoji taj clanak od prije tjedan dana http://www1.skysports.com/football/news/12962/8772020/Transfer-news-Edinson-Cavani-unsure-if-Spanish-football-would-suit-him

Za tjedan dana ce izaci da zeli u Chelsea jer se mora nesto naisat da stranica ne bude prazna :D , a otici ce u klub koji ponudi vise novca, novac je jedina stvar koja odlucuje nikakvi djecacki snovi i druge budalastine

Ja cekao utakmicu sve do ponoci kontam bice neka dobra utakmica ali je na kraju ispalo da sam gledao 90min jebenog spanskog dodavanja.

Jbg pored onakve lose igre sredine terena Urugvaja tesko je i ocekivati da napadaci nesto naprave.

Cavani se sinoc uklopio u losu igru cijele ekipe tako da nije pokazao nista specijalno.

Kad je to bila dobra utakmica u kojoj je igrala ova Španjolska. To je negledljivo otkako su prestali igrat 4-4-2 s Villom i Torresom u vrhu.

Ajde ucini mi ovaj raspust savršenim, dođi u svete plave redove tako ti Boga, da haramo Europom i da opet budem onaj stari Chelsea od kojeg svi strijepe. Najdežim se kad pomislim kako on daje golove aaa strasno ! 

Ako nećemo igrati s 2 napadača neka ne dolazi, Lukaku treba biti prvi napdač nagodinu, on je zvijer, ima brzinu, snagu, realizaciju, jedino nema iskustvo u Europi, ali treba i to nekad steći

Ma igrao bi on dobro verovatno sa Mourinhom i onakvim madjionicarima iza sebe, ali pitanje je koliko dobro je dovoljno, za nekoga koga procenjuju na 63 miliona evra.

Izjava Laurentisa sa danasnjeg press-a...

"Manchester City nema novca da plati Cavanija. Rekli su da neće potrošiti 63 miliona eura za Cavanija"

Ostaje Chelsea,Real Madrid i eventualno neko od francuskih klubova.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.