Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Edinson Cavani (Urugvaj, 1987)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 841
  • Pregledi 57,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

kakva njuška čoveče,pa ovo samo rođena mati može da voli

Ako dodje,ako bude resetao mreze,volecemo ga svi mi :P

Nabijem ja ovog Tancredija Palmerija na kurac. Eto sad je dobio svoje.

Ne zna se ni oprat, zmazan je, prljav, smrdi, neškolovan... I LAŽE! 

Bilo je nekih vijesti da bi mou danas na konferencije mogo potvrdit kupnju cavanija.. sta mislite o tome,imam kakvih novosti?

Bilo je nekih vijesti da bi mou danas na konferencije mogo potvrdit kupnju cavanija.. sta mislite o tome,imam kakvih novosti?

Vjerovatno gluposti.

i ja isto mislim da je to malo nerealno..al sad pise i madridska Marca da bi to mogo bit danasnji poklon od Abramovica

Samo ne ovaj drugi. Cavani je puno bolji i svestraniji. Lewandovski me podsjeća na Jana Kollera, dobar finišer, jak za duel, ali drvo u glavi.

Ma tesko da su nasi ponudili Courtoisa. Kao prvo covjek izjavio da ostaje jos jednu godinu u atleticu. Znaci dogovor je pao vec sa atleticom a nisu valjda budale da  najboljeg mladog golmana tako lako rijese.

Ma ja bi volio da nam on dođe...znam u pitanju je 63miliona i sve to stoji ali ja bi bio presretan da on potpise za Chelsea.Oba Manchestera imaju bar jednog extra napadaca i mislim da bi i mi trebali imati jednu klasu u napadu.Nije da ja nepoštujem Lukakua,Dembu i Torresa(poštujem ga kao covjeka) ali smatram da nam je Cavani potreban ako zelimo da do kraja ostanemo u utrci za titulom engleske lige a tu je i Liga Prvaka u kojoj smo platili cijenu nedostatka "match winner" napadaca.Cavani je izjavio da je u kontaktu sa nekim klubovima i da ce odluku o svojoj buducnosti donijeti nakon Kupa Konfederacija tako da se ja nadam da Urugvaj ispadne što je prije moguce..

Ubica..

1iyfsQ6.jpg

Skloniji sam vjerovat da će Real piknuti Suareza za puno manje novaca. Cavani bi napravio korak unazad da ode tamo. Real je najveće ime, ali nemaju ekipu.

Andre Flo, kako znaš da je drvo u glavi? :)

ps
Cavani open to Mourinho
Napoli striker Edinson Cavani has told Sky Sports it would be a pleasure to play under Jose Mourinho at Chelsea.

skysports.com

U istoj toj izjavi je i Pellegrinija spomenuo, ali glavno da svi vide to kao da je rekao da želi u Chelsea.

Andre Flo, kako znaš da je drvo u glavi? :)

ps
Cavani open to Mourinho
Napoli striker Edinson Cavani has told Sky Sports it would be a pleasure to play under Jose Mourinho at Chelsea.

skysports.com

U istoj toj izjavi je i Pellegrinija spomenuo, ali glavno da svi vide to kao da je rekao da želi u Chelsea.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.