Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Edinson Cavani (Urugvaj, 1987)

Istaknuti odgovori

Kad bi potpisali Cavanija za 60-ak milja onda sva Joseova priča o hard worku, a ne milionima pada u vodu. Tako da, ne vjerujem i nadam se da im neće dati tolike pare.

• Odgovori 841
  • Pregledi 57,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

ne vjerujem i nadam se da im neće dati tolike pare.

prve sezone č.elzi pod murinjom potrošio 142 milona funti,druge 80 .... jedino što nije bilo nekih astronomskih transfera ili ih je bilo

ispravite me ako grešim,stvarno neznam ko je tad bio zadužen za transfer politiku ali za mikela smo dali nekom tamo nepoznatom klubu 20 miliona funti a za ševčenka 40 miliona što naravno ništa ne prejudicira,da ne pominjem rajt filipsa(iskreno neznam ni sta se desava sa tim čovekom u poslednjih par godina)

ono što bih ja mogao da primetim a vezano je za murinja je da klub nije trošio pod murinjom samo kad je on bio zadovoljan igračima kojima raspolaže a čak i tad se trošilo više od proseka

tako da imamo dva scenarija,nekih lupam 50-60 milona funti ili preko 100

a i dok je trenirao porto i inter stvarno neznam kolko je trošio,ne da mi se sad kopat više ,neznam ko je bio zadužen za dovodjenje kvarežme,nadam se da nije on

prošle godine sa realom nije bilo razbacivanja,mislim da je doveo samo tri igrača i to jednog na pozajmicu,tako da ne vidim zašto mu ne bi verovali,zar ne?

ja bi za Cavanija dao pola tima...s njim na terenu i Murinjom na klupi nema vise setkanja po terenu kao prosle godine , cavani je masina pa covjek ne staje

i sta par vas glumi puno vam ove pare dat kao da ce bit iz vaseg dzepa , treba iskoristit ovu priliku....

Ma ljudi sve je to fino krasno, svi bi mi volilii neku klasu u napadu za manje pare, al samo kad zamislim jednog Cavania u napadu, pa ljudi moji... evo sad razmisljam, odma se najezim, Cavani zabije u plavom dresu gol i ono njegovo radovanje, pa citav stadion digne na noge. Strasno. Volio bi da nam dodje, al jegovim dolaskom gubi se jedan napadac ili Torres ili Ba. Jer kad ovaj krene "cepat" mreže Torres ce bit zaboravljen. Ne znam za vas, al ja bi bio presretan njegovim dolaskom. 

I da daju tolike pare za njega,on ce se isplatiti posle godinu dana od prodaje dresova, neka bude 2 godine ;) Ima on puno obozavalaca. Jedan je od 3-4 top napadaca,vratice se ulozeno. Treba nam jedan takav razbijac u tmu,imamo dosta malih madjionicara,treba jedna zver u napadu Cavani,kao i druga zver Lukaku,e onda mozemo ozbiljno da pricamo o trofejima ;)

Ja sam uzeo njega na FM-u. Covjek nije zabio prvih 10 utakmica :S Torres ga poslo na klupu :D

Svi znamo kako je FM realan :D

Nego nasi su trebali zvati napoli, jesul nazvali vec il nisu jos ne znamo. Ovo sad sto pisu mediji, pisu da popune rubrike :D

Ja sam uzeo njega na FM-u. Covjek nije zabio prvih 10 utakmica :S Torres ga poslo na klupu :D

Svi znamo kako je FM realan :D

Nego nasi su trebali zvati napoli, jesul nazvali vec il nisu jos ne znamo. Ovo sad sto pisu mediji, pisu da popune rubrike :D

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EFZpVuZyAAZxtjXpYu&tmpl=coranto_ita_news

Ovo mi baš i ne priliči na popunjavanje rubrika.

Nakon 2 godinje patnje sa Torresom vi kukate da je puno dat 60 milijuna za jednog od najboljih napadača na svitu? Ma daj ih Romane samo da se ne patimo viÅ¡e sa Torresom... 
Meni nije zbog financijskih razloga već mi je malo žao Lukakua.. 

Nakon 2 godinje patnje sa Torresom vi kukate da je puno dat 60 milijuna za jednog od najboljih napadača na svitu? Ma daj ih Romane samo da se ne patimo viÅ¡e sa Torresom... 
Meni nije zbog financijskih razloga već mi je malo žao Lukakua.. 

LP, BPL, FA cup, Capital One cup itd. i žao ti je Lukakua?!?

Bez brige ;)

Bit ce prilika i za novo pojačanje ma tko god on bio, i za Lukakua i za Dembu ili Torresa ovisno tko ostane. Svi će se oni naigrat :)

Pa Napoli je izjavio da ce ih Chelsea zvati ko sto sam i napisao. A to sto danas mediji pisu da je cavani sve dogovorio itd. to mediji lupaju i popunjavaju rubrike :)

al jegovim dolaskom gubi se jedan napadac ili Torres ili Ba.

Iskreno, neće mi biti uopće žao.

Iako, mislim da se svi slažemo oko toga koji se napadač treba "izgubit". Ba je ipak tek sad došao.

Ja sam skeptičan po pitanju njegovog dovođenja,prije da De Laurentiis nabija cijenu nego da tu zaista nešto ima.
Da pregovaraju,valjda bi tražili diskretnost,baš bi dozvolili širenje vijesti na sve strane.

Ja recimo vjerujem da ovdje ima nečega. Ovakav igrač nam treba i još smo im dali trenera. Sigurno se usput nešto dogovorilo oko Cavanija. Cavani bi po meni bio osobna želja Romana više negoli Mourinhova.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.