Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Edinson Cavani (Urugvaj, 1987)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 841
  • Pregledi 57,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najveci im je problem plata Torresova,oni bi i pristali na Torresa kao zamjenu za El Matadora al' ovako paprena plata kod napolitanaca nece proci.

Nema torije ovo da prodje ,tores plus 30 miliona,pa nisu normalni valjda,ovo nema ni u zoni sumraka

Torres je procjenjen na nekih dvadesetak, Cavani pedesetak.
To je otprilike to.

Ovo su sve golovi iz prve, eventualno iz druge. To je napadač, nema puno razmišljanja nego odmah po golu. Jedino je pitanje kako se snalazi u pozicionom napadu, a ne samo iz kontre i to.

Jebote tek sad vidim na ovom video clipu da je zaista dobar igrač, vrlo sličan Falcau. Čak šta više, fino udara loptu.

Ko te ne poznaje svasta ce pomislit. :D

Cavani je igrao dosta dobro na najvećoj sceni, odnosno u Ligi Šampiona. Falcao nikad nije. Cavani je zabijao protiv punoj žešćih odbrana i ekipa. Ovo se isto mora uzeti u obzir.

Nema torije ovo da prodje ,tores plus 30 miliona,pa nisu normalni valjda,ovo nema ni u zoni sumraka

pa ovo je poklon,2 muhe jednim udarcem :) daj Bože da se ovo ostvari.

:hljeb:  cae.

https://www.youtube.com/watch?v=dpe3yY6SIfY

Eto ti prvih pet golova sve van 16-erca. Koga jebes.

kakva igračina.On nam treba

@TodoNapoli: OFICIAL: El Chelsea le ofreció 40M€ + Fernando Torres por Cavani.

Jeste ovo najbolji nacin da se otarasimo Torresa, ali 40 mil preko, je vec mnogo. 

Za te pare kupujemo Rooney-a, jos ce i kusur ostati.

Ovo je jedini top 5 napadač koji je ostao. Da vidimo želju kluba da ga dovede. Ovo sa Toresom je smiješno jer on neće htjeti u Napoli tako da mislim ili su zbilja glupi ili novinari lupaju gluposti

Jeste ovo najbolji nacin da se otarasimo Torresa, ali 40 mil preko, je vec mnogo. 

Za te pare kupujemo Rooney-a, jos ce i kusur ostati.

Ne brini toliko za ekonomiju kluba, imamo mi Romana. Pa koliko je da je, samo da se ovo desi. Dok još nije stupio na snagu ovaj FFP da se učini jedna dobra stvar u klubu.

Ovo je jedini top 5 napadač koji je ostao. Da vidimo želju kluba da ga dovede. Ovo sa Toresom je smiješno jer on neće htjeti u Napoli tako da mislim ili su zbilja glupi ili novinari lupaju gluposti

Možda i ode zbog Beniteza.

Bony nije potpisao za nikoga kao ni Gomez ;)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.