Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Edinson Cavani (Urugvaj, 1987)

Istaknuti odgovori

https://twitter.com/tancredipalmeri/status/345564436918050816

Chelsea ready to raise to 52m € the bid for Cavani.

Ja ne znam sto im ne daju 60 i da se resi ovo.

Ma nećemo podignut ponudu samo za 2 milijuna eura jer je gotovo sigurno da će Napoli odbit. Bilo bi OK da ponuda bude 57 milijuna, na pola puta da se nađemo. Ovako ispada da mi zahebavamo njih i oni nas.

• Odgovori 841
  • Pregledi 57,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Chelsea je svojim nekim transferima pokazao da se ima para i u javnosti imaju reputaciju kao klub koji ne pita koliko kosta igrac vec samo kupuju.Ali se izgleda Abramovic "opametio" i ne pristaje na nikakve ucjene...a sto se tice ovih 63 miliona mislim da je to za cika Romana sitnica.

ne bojim se za napadača za iduću sezonu u slučaju fa cavani ne dođe, više je razloga zašto:

1. ako cavani ne dođe ima tu i dtugoh nimalo lošijih rješenja poput lewandovskog, rooneya pa i đeke...

2. barem će lakuku dobit prilike koji u rotaciji sa dembom i torresom može bit sasvim solidan u idućoj sezoni a budućnosti će zato postat zvijer

3. imamo moua tako da nema straha, ako ne budemo imali pravog špica vjerujem da će mou znat posložit ekipu tako da ne ovisi o napadaču, pa ni u realu niti benzema niti higuain nisu nešto naročito igrali pa su opet pobjeđivali...

tako da nema straha...

ne bojim se za napadača za iduću sezonu u slučaju fa cavani ne dođe, više je razloga zašto:

1. ako cavani ne dođe ima tu i dtugoh nimalo lošijih rješenja poput lewandovskog, rooneya pa i đeke...

2. barem će lakuku dobit prilike koji u rotaciji sa dembom i torresom može bit sasvim solidan u idućoj sezoni a budućnosti će zato postat zvijer

3. imamo moua tako da nema straha, ako ne budemo imali pravog špica vjerujem da će mou znat posložit ekipu tako da ne ovisi o napadaču, pa ni u realu niti benzema niti higuain nisu nešto naročito igrali pa su opet pobjeđivali...

tako da nema straha...

U Realu su imali Ronalda tako da su Benzema i Higuain mogli imat loš dan kad god su htjeli praktički. 

Mou će napravit zvijer od Hazarda ali ne preko noći mada mislim da bi Lukaku moga bit dosta dobar pa valjda nećemo puno osjetit eventualno nedovođenje napadača... 

Napoli has rejected Chelsea's €52m bid for Edinson Cavani. [-Sky Italia]

i to je verovatno i poslednja ponuda, jer CFC ne zeli ici preko te cifre.

pametno ili ne, procenite sami.

Cavani ceka 100% ponudu Reala...ali ako ga Real ispali Napoli ce nas moliti da kupimo Cavania.

U Realu su imali Ronalda tako da su Benzema i Higuain mogli imat loš dan kad god su htjeli praktički. 

Mou će napravit zvijer od Hazarda ali ne preko noći mada mislim da bi Lukaku moga bit dosta dobar pa valjda nećemo puno osjetit eventualno nedovođenje napadača... 

hazard može postat naš ronaldo, demba i lakuku nisu ništa lošiji od benzeme i higuaina možda čak i bolji, a tu je i torres...

hazard može postat naš ronaldo, demba i lakuku nisu ništa lošiji od benzeme i higuaina možda čak i bolji, a tu je i torres...

Nisam rekao da ne može.. Ali ne može Hazardov doprinos u narednoj sezoni bit koliki je i Ronaldov u Realu.. Trebat će vremena za tako nešto.. 

Kad se pretvaraju engleske (razlomci) kvote u naše standardne europske (decimale) onda se treba podijeliti razlomak i dodati 1, što znači da je kvota da će Cavani preć u Chelsea 2.

Ja cekao utakmicu sve do ponoci kontam bice neka dobra utakmica ali je na kraju ispalo da sam gledao 90min jebenog spanskog dodavanja.

Jbg pored onakve lose igre sredine terena Urugvaja tesko je i ocekivati da napadaci nesto naprave.

Cavani se sinoc uklopio u losu igru cijele ekipe tako da nije pokazao nista specijalno.

Ne znam koliko je pouzdan ovaj izvor

http://m.calcionapoli24.it/calcio_mercato/auriemma-tra-mecoledi-e-giovedi-cavani-verra-venduto-al-chelsea-ecco-le-n131585.html

("Between Wednesday and Thursday Cavani will be sold at Chelsea, here are the figures")

Napoli je odbio ponudu MC od 40m+Dzeko.

Ma rekao je de Laurentis ili isipajte klauzulu ili ćete dobit samo Cavanijevu sliku. Mislim trasfer koji City hoće napravit vrijedi i više od 63 millijuna, ali džabe, ovaj ne odustaje.

Laurentis hoce čisti keš i ne zeli da se neki igraci ukljucuju u transfer.Sa druge strane Dzeko je takođe odbio da bude dio transfera jer ne zeli da ide u Napoli.Tako da sve je moguce i sve ce biti jasno nakon Kupa Konfederacija.

Sada je samo pitanje ko ce se odluciti da ponudi tih 63miliona a one izjave mame i tate da on zeli samo u Real mogu da okace macku o rep.Jer fudbal je veliki biznis u kome su najbitnije cifre u ugovoru i sigurno da Laurentisa zaboli ona stvar što Cavani sanja Real Madrid.

Kad Real napokon imenuje trenera, krenut će po napadača.
Ja sam 99,99% uvjeren da će on put Madrida, po njegovim izjavama se da zaključit da on tamo želi, samo trebaju pljunut lovu.
A kao što je Whisper rekao, da oćemo dat te pare već bi dali, nema se tu šta pregovarat.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.