8. juni 2013.13 god. comment_128195 Chelsea nece platiti otkupnu klauzulu, makar ovaj otisao u PSG, to vam garantujem. Prijavi
8. juni 2013.13 god. comment_128202 Kad je u pitanju eventualni transfer Cavania, ne znam šta bih rekao. Ako dođe odlično, imali bi jednog od 3 najbolja napadača na svijetu, kompletnog napadača. Ako ne dođe, onda opet odlično jer bi nam u tom slučaju 99% napad predvodio Lukaku, a to nam je svima velika želja. Pare me (Abramovičeve) plaho i ne zanimaju. Prijavi
8. juni 2013.13 god. comment_128203 How Yes No, potpis majke mi. Identično mislim.. A vjerujem i većina forumaša. Prijavi
8. juni 2013.13 god. comment_128257 A gdje ti je tu Demba u čitavoj priči ???? Može on ostat ako mu ne smeta što ima dva napadača ispred sebe i cijelosezonska borba za mjesto. Prijavi
8. juni 2013.13 god. comment_128287 jbt jesu lakomi ovi iz Napolija, jos malo pa ce htjeti 100 milijuna! Prijavi
8. juni 2013.13 god. comment_128308 Edinson Cavani - "The situation is the same and that is that the president of Napoli has to get an offer that he can`t say no to." - #CFC Chelsea will announce the signing of Edinson Cavani in the next 48 hours [London Evening Standard]. Prijavi
8. juni 2013.13 god. comment_128309 Ako će ugroziti na bilo koji način razvoj Lukakua nek ne dolazi. Prijavi
8. juni 2013.13 god. comment_128314 Ti bi znači Torresa stavio ispred Dembe? Kakve to sad veze ima? Torres je u zadnje vrijeme bio bolji od njega i ako nastave igrat kako su igrali nedavno da, Torres je ispred njega, što ne znači da to neće varirat tijekom sezone. A druga je stvar kad ti kupiš jednog Cavanija i znaš da nitko pored njega nema šanse i jedini izlaz Dembi odnosno Torresu (jednom od njih dvojice) je odlazak iz kluba a vjerujem da automatski nije ni Lukakuu do povratka kad su mu konkurencija Cavani i Torres/Demba. Prijavi
8. juni 2013.13 god. comment_128316 60 mil za Cavani?Daj bre molimte sta je on bre Messi?Ako daju nase uprave tih novca oni su ludi.Bolje daj jos 30 mil i uzmi C.Ronaldo jebote!Nisam ja za ovaj transfer nikako!Imamo mi mladih igraci koje zele da se dokaze! Prijavi
9. juni 2013.13 god. comment_128330 Edinson Cavani will be announced a Chelsea player by José Mourinho on 10th June, Monday. (Mediaset) Di Viao: "I'm afraid that we'll lose Cavani. It'd be a blow if he went away from Italy, we're losing too many important players" (Sky) Prijavi
9. juni 2013.13 god. comment_128336 Kakve to sad veze ima? Torres je u zadnje vrijeme bio bolji od njega i ako nastave igrat kako su igrali nedavno da, Torres je ispred njega, što ne znači da to neće varirat tijekom sezone. A druga je stvar kad ti kupiš jednog Cavanija i znaš da nitko pored njega nema šanse i jedini izlaz Dembi odnosno Torresu (jednom od njih dvojice) je odlazak iz kluba a vjerujem da automatski nije ni Lukakuu do povratka kad su mu konkurencija Cavani i Torres/Demba. Torres bolji od Dembe? Demba je 5 mjeseci u klubu i svi ga već otpisujete. Otkud znaš da se Mourinhu neće svidjeti Dembinho i da mu neće dati šansu. Ovo garantujem, ako bude igrao redovno od početka sezone, biće najbolji strijelac ekipe. U septembru i oktobru uvjek najbolje igra i daje najviše golova tada.. Ali samo treba igrati redovno, a ne da se pogani Torres forsira. Prijavi
9. juni 2013.13 god. comment_128352 Navodno se i Real Madrid uključio u trku za njega. Doduše, ne vidim zašto bi iko normalan išao u Real. :D Prijavi
9. juni 2013.13 god. comment_128360 Torres bolji od Dembe? Demba je 5 mjeseci u klubu i svi ga već otpisujete. Otkud znaš da se Mourinhu neće svidjeti Dembinho i da mu neće dati šansu. Ovo garantujem, ako bude igrao redovno od početka sezone, biće najbolji strijelac ekipe. U septembru i oktobru uvjek najbolje igra i daje najviše golova tada.. Ali samo treba igrati redovno, a ne da se pogani Torres forsira. Može i tako, nema problema, neće se nikog forsirat, igrat će tko zasluži, samo kažem ako je Demba ok s tim da ima dva dobra napadača za borit se za mjesto s njima onda neka ga. Prijavi
9. juni 2013.13 god. comment_128389 Edinson Cavani has agreed to join Chelsea on a 5 year deal after the €63m release clause was activated - #CFC (Le Parisién) Edinson Cavani will be announced as a Chelsea player by Jose Mourinho on 10th June. Mourinho's first CFC press-conference! - #CFC (Mediaset) Napoli President has hired an Italian FIFA agent & sent him to London to make sure the Cavani deal is completed. (Mediaset) #Forlan: "Edinson Cavani is a massive Chelsea fan, he doesn't hide the fact that he wants to play for Chelsea FC one day" #CFC Prijavi
9. juni 2013.13 god. comment_128398 Znaci opet ce da nas oderu :D Nadam se da cemo proci bolje nego proslog puta... I onog pre toga... Prijavi
9. juni 2013.13 god. comment_128401 Navodno se i Real Madrid uključio u trku za njega. Doduše, ne vidim zašto bi iko normalan išao u Real. :D Real nema momčad, mi imamo i jedva čekam sedmicu na Cavanijevoj kičmi ovdje. Prijavi
9. juni 2013.13 god. comment_128405 Real nema momčad, mi imamo i jedva čekam sedmicu na Cavanijevoj kičmi ovdje. Moze da dodje, ali da Ramizu uzima 7icu... Ni pod razno ! Prijavi
9. juni 2013.13 god. comment_128406 Tek sad vidjeh da su tražili Ramiza od nas. Može, dobit ćete Ramiza, al onog u gaćama. Mrš u pičku materinu ! Prijavi
9. juni 2013.13 god. comment_128407 Daj Ramiresa i doplati kolko treba! I Mosesa daj.. goni cigane da ne gledam više Prijavi
9. juni 2013.13 god. comment_128409 DM je valjda jedina pozicija na kojoj nismo uopće tanki. Morat će netko otići. Petorica konkuriraju za jedno mjesto. Prijavi
9. juni 2013.13 god. comment_128425 Ma ramiz tata naš, yebo sve cavanie falcao-e svijeta. Ramiz i Drogba sta su ucinili prosle godine u LP bit cu im uvijek zahvalan. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.