Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Edinson Cavani (Urugvaj, 1987)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 841
  • Pregledi 57,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Kad je u pitanju eventualni transfer Cavania, ne znam šta bih rekao.  Ako dođe odlično, imali bi jednog od 3 najbolja napadača na svijetu, kompletnog napadača.  Ako ne dođe, onda opet odlično jer bi nam u tom slučaju 99% napad predvodio Lukaku, a to nam je svima velika želja.

Pare me (Abramovičeve) plaho i ne zanimaju. 

A gdje ti je tu Demba u čitavoj priči ????

Može on ostat ako mu ne smeta što ima dva napadača ispred sebe i cijelosezonska borba za mjesto.

Edinson Cavani - "The situation is the same and that is that the president of Napoli has to get an offer that he can`t say no to." - #CFC

Chelsea will announce the signing of Edinson Cavani in the next 48 hours [London Evening Standard].

Ti bi znači Torresa stavio ispred Dembe?

Kakve to sad veze ima? Torres je u zadnje vrijeme bio bolji od njega i ako nastave igrat kako su igrali nedavno da, Torres je ispred njega, što ne znači da to neće varirat tijekom sezone. A druga je stvar kad ti kupiš jednog Cavanija i znaš da nitko pored njega nema šanse i jedini izlaz Dembi odnosno Torresu (jednom od njih dvojice) je odlazak iz kluba a vjerujem da automatski nije ni Lukakuu do povratka kad su mu konkurencija Cavani i Torres/Demba.

60 mil za Cavani?Daj bre molimte sta je on bre Messi?Ako daju nase uprave tih novca oni su ludi.Bolje daj jos 30 mil i uzmi C.Ronaldo jebote!Nisam ja za ovaj transfer nikako!Imamo mi mladih igraci koje zele da se dokaze!

Kakve to sad veze ima? Torres je u zadnje vrijeme bio bolji od njega i ako nastave igrat kako su igrali nedavno da, Torres je ispred njega, što ne znači da to neće varirat tijekom sezone. A druga je stvar kad ti kupiš jednog Cavanija i znaš da nitko pored njega nema šanse i jedini izlaz Dembi odnosno Torresu (jednom od njih dvojice) je odlazak iz kluba a vjerujem da automatski nije ni Lukakuu do povratka kad su mu konkurencija Cavani i Torres/Demba.

Torres bolji od Dembe?

Demba je 5 mjeseci u klubu i svi ga već otpisujete. Otkud znaš da se Mourinhu neće svidjeti Dembinho i da mu neće dati šansu.

Ovo garantujem, ako bude igrao redovno od početka sezone, biće najbolji strijelac ekipe. U septembru i oktobru uvjek najbolje igra i daje najviše golova tada.. Ali samo treba igrati redovno, a ne da se pogani Torres forsira.

Torres bolji od Dembe?

Demba je 5 mjeseci u klubu i svi ga već otpisujete. Otkud znaš da se Mourinhu neće svidjeti Dembinho i da mu neće dati šansu.

Ovo garantujem, ako bude igrao redovno od početka sezone, biće najbolji strijelac ekipe. U septembru i oktobru uvjek najbolje igra i daje najviše golova tada.. Ali samo treba igrati redovno, a ne da se pogani Torres forsira.

Može i tako, nema problema, neće se nikog forsirat, igrat će tko zasluži, samo kažem ako je Demba ok s tim da ima dva dobra napadača za borit se za mjesto s njima onda neka ga.

Edinson Cavani has agreed to join Chelsea on a 5 year deal after the €63m release clause was activated - #CFC (Le Parisién)

Edinson Cavani will be announced as a Chelsea player by Jose Mourinho on 10th June. Mourinho's first CFC press-conference! - #CFC (Mediaset)

Napoli President has hired an Italian FIFA agent & sent him to London to make sure the Cavani deal is completed. (Mediaset)

#Forlan: "Edinson Cavani is a massive Chelsea fan, he doesn't hide the fact that he wants to play for Chelsea FC one day" #CFC

Navodno se i Real Madrid uključio u trku za njega. Doduše, ne vidim zašto bi iko normalan išao u Real. :D

Real nema momčad, mi imamo i jedva čekam sedmicu na Cavanijevoj kičmi ovdje.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.