Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Edinson Cavani (Urugvaj, 1987)

Istaknuti odgovori

Ma meni je cudno da odjednom ovako njegova mama izleti u javnost i kaze sa kojim klubovima on vodi pregovore.Ipak su to povjerljive informacije i smatram da ce Cavani otici u klub koji bude spreman da aktivira klauzulu od 63miliona.De Laurentis je jeben pregovarac i od njega nije lako kupiti ni paket žvaki a da ne govorim o poslu vrijednom 63miliona.Tako da ne dajem veliki znacaj ovoj izjavi njegove mame i ostaje jos samo da cekamo...

• Odgovori 841
  • Pregledi 57,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ma nema njegova stara veze,evo Real trazi sve moguce sanse da ne dovede Cavania,to jest nisu spremni da plate release clause,citam ponudili BVB-u 30 M ali navono on odbio prelazak,nudi i za Suareza a City i sami znamo da polako odustaje i ako ostanu samo oni sa nama u trci,mi smo u pol poziciji..... samo se bojim Ancelottia kad dodje na celo RM-a,njemu je Cavani omijeni spic kako sam cuo,tako da imamo sve manje i manje vremena

Ove price o Cavaniju ce se vuci cijelo ljeto ko i prosli  neuspjesni transferi.Govorim za Modrica,Hulka i Cavanija.S kim god smo se dugo povezivali tj.novinari nas povezali nismo uspjeli realizovati transfer.Ako Chelsea stvarno hoce kupiti tog igrac uzet ce ga,ali vidim da ne zele novog Torresa.Ne govorim da bi i Cavani bio takav,ali realno nije vrijedan tolike sume novca.Jedino rjesenje ukoliko Napoli ne da ispod 60 i kusur milioncica nek naprave ugovor da im Chelsea da jedno 40 miliona i ostatak za godinu dana ukoliko Cavani zadovolji uslove Chelseajeve igre.

Je ali u izjavi govori da je on obitelji rekao da želi u Real ali da ne smije to javno reć jer bi to naljutilo upravu Napolija. I kakve onda logike ima da mu ćaća to kaže umisto njega? mislim da su ovo novinari izvukli iz konteksta ili je izmišljeno jer mi nema smisla.... 

I da ima veze, onaj ko ga plati ce ga dobiti, a real hoce suareza, balea, nema se sigurno toliko finansija i za cavanijevu punu cijenu.

Ancelotti je želio Cavanija i u PSG-u, a po svemu sudeći će bit novi trener Reala, tako da mislim da će Cavani bit prioritet za napad.

Eventualnim propustanjem Cavania propustamo poslednjeg vrhunskog spica na trzistu.

Ali mi je ipak drago sto klub ne pristaje na ucene. Iako tih 63 miliona Romanu ne znace apsolutno nista, ipak su njegovi, i zaradio ih je(nebitno na koji nacin), i nema covek nameru da pusti da ga neki drugorazredni filmski producent uslovljava.

Ronney je jedva podneo dovodjenje RVP-a, ako kojim slucajem dovedu i Lew-a to ce definitivno oznaciti njegov odlazak iz kluba. 

Samim tim je i sam Mourinho izjavio da ceni njegove kvalitete. 

Da podsetim Ronney vec godinama igra PL i LS i to sa uspehom. Za mene je on bolje resenje od Cavania. 

Lewandowski je takodje odlican napadac, sa Luxom kao podrskom sigurno nam nece mnogo nedostajati u napadu. 

ovo mi sve vise lici na transfer slican Modricu,sto se mene tice uvjek sam za dolazak Cavania ali ako ode u Real Madrid okrenut se Lewandowskom.Roneyu,Dzeki,i to su napadaci koji su sami vrh a jeftinije bi dosli duplo od Cavania.

Ako izgubimo borbu za Cavania onda ce biti tesko naci napadaca koji ce biti dovoljno dobar da se na njega mozemo osloniti sljedece sezone.Osim Cavania mi nemamo nekog velikog izbora sto se tice pozicije napadaca  jer svi napadaci sa kojim smo bili povezivani su ili vec promijenili klub ili su blizu potpisa.Falcao,Cavani i Lewandowski su nam do sada bili top ciljevi sto se tice napadaca ali mislim da nam prijeti situacija da izvisimo u sva tri slucaja.A osim njih trojice mi i nemamo nekog velikog izbora na tržištu,naravno ima tu mnogo napadaca u ponudi ali to nisu napadaci koji nama mogu pomoci.Nadam se da ce uprava ipak rijesiti ovaj problem na vrijeme sa jednim dobrim napadacem i da se nece ponoviti situacija od prosle sezone kada smo se mucili cijelu sezonu sa pozicijom špica..

Cavani senior izjavio da mu sin želi u Real.
Izgleda da od njega ništa.

Ovakve izjave me bas zivciraju, ako mu Roman da vise novca od Reala i potpise za Chelsea ( daj Bože ) u prvom intervju ce izjaviti da je oduvjek zelio igrati za Chelsea i da mu se ispunio djecacki san :D

A ne moraju ni te ''izjave'' biti točne, odnosno možda su izmišljene, jer kaže Edinson ne želi to javno reći zbog respekta prema Napoliju i njegovim navijačima već samo obitelji i onda to stari kaže..

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.