13. juni 2013.13 god. comment_129388 http://www.mozzartsport.com/vesti/mama-kavani-kaze-moj-sin-ide-u-siti-ili-u-real Ko koga ovde jebe...... Ma meni je cudno da odjednom ovako njegova mama izleti u javnost i kaze sa kojim klubovima on vodi pregovore.Ipak su to povjerljive informacije i smatram da ce Cavani otici u klub koji bude spreman da aktivira klauzulu od 63miliona.De Laurentis je jeben pregovarac i od njega nije lako kupiti ni paket žvaki a da ne govorim o poslu vrijednom 63miliona.Tako da ne dajem veliki znacaj ovoj izjavi njegove mame i ostaje jos samo da cekamo... Prijavi
13. juni 2013.13 god. comment_129391 Ma nema njegova stara veze,evo Real trazi sve moguce sanse da ne dovede Cavania,to jest nisu spremni da plate release clause,citam ponudili BVB-u 30 M ali navono on odbio prelazak,nudi i za Suareza a City i sami znamo da polako odustaje i ako ostanu samo oni sa nama u trci,mi smo u pol poziciji..... samo se bojim Ancelottia kad dodje na celo RM-a,njemu je Cavani omijeni spic kako sam cuo,tako da imamo sve manje i manje vremena Prijavi
13. juni 2013.13 god. comment_129410 Ma jebes mu mater. Ako je Laurentis izjavio da pregovara sa Celziem nek se mama puši. Prijavi
13. juni 2013.13 god. comment_129441 Cavanija pod hitno dovest,Torres nek ide..I po meni najbolji CF danas. Prijavi
13. juni 2013.13 god. comment_129451 http://www.index.hr/sport/clanak/cavanijeva-majka-otkrila-edinson-pregovara-s-realom-i-cityjem/683216.aspx Prijavi
13. juni 2013.13 god. comment_129456 Ove price o Cavaniju ce se vuci cijelo ljeto ko i prosli neuspjesni transferi.Govorim za Modrica,Hulka i Cavanija.S kim god smo se dugo povezivali tj.novinari nas povezali nismo uspjeli realizovati transfer.Ako Chelsea stvarno hoce kupiti tog igrac uzet ce ga,ali vidim da ne zele novog Torresa.Ne govorim da bi i Cavani bio takav,ali realno nije vrijedan tolike sume novca.Jedino rjesenje ukoliko Napoli ne da ispod 60 i kusur milioncica nek naprave ugovor da im Chelsea da jedno 40 miliona i ostatak za godinu dana ukoliko Cavani zadovolji uslove Chelseajeve igre. Prijavi
13. juni 2013.13 god. comment_129460 ToreAndreFlo jedi govna, ja tu 10 puta obnavljam stranicu da vidim šta si objavio ono čovjek nije ništa napiso :D Prijavi
14. juni 2013.13 god. comment_129519 Cavani senior izjavio da mu sin želi u Real. Izgleda da od njega ništa. Prijavi
14. juni 2013.13 god. comment_129524 Je ali u izjavi govori da je on obitelji rekao da želi u Real ali da ne smije to javno reć jer bi to naljutilo upravu Napolija. I kakve onda logike ima da mu ćaća to kaže umisto njega? mislim da su ovo novinari izvukli iz konteksta ili je izmišljeno jer mi nema smisla.... Prijavi
14. juni 2013.13 god. comment_129527 I da ima veze, onaj ko ga plati ce ga dobiti, a real hoce suareza, balea, nema se sigurno toliko finansija i za cavanijevu punu cijenu. Prijavi
14. juni 2013.13 god. comment_129532 I da ima veze, onaj ko ga plati ce ga dobiti, a real hoce suareza, balea, nema se sigurno toliko finansija i za cavanijevu punu cijenu. Ancelotti je želio Cavanija i u PSG-u, a po svemu sudeći će bit novi trener Reala, tako da mislim da će Cavani bit prioritet za napad. Prijavi
14. juni 2013.13 god. comment_129537 Pa mi mozemo danas potpisati Cavania kad bi htjeli platiti otkupnu klauzulu. Prijavi
14. juni 2013.13 god. comment_129538 Eventualnim propustanjem Cavania propustamo poslednjeg vrhunskog spica na trzistu. Ali mi je ipak drago sto klub ne pristaje na ucene. Iako tih 63 miliona Romanu ne znace apsolutno nista, ipak su njegovi, i zaradio ih je(nebitno na koji nacin), i nema covek nameru da pusti da ga neki drugorazredni filmski producent uslovljava. Ronney je jedva podneo dovodjenje RVP-a, ako kojim slucajem dovedu i Lew-a to ce definitivno oznaciti njegov odlazak iz kluba. Samim tim je i sam Mourinho izjavio da ceni njegove kvalitete. Da podsetim Ronney vec godinama igra PL i LS i to sa uspehom. Za mene je on bolje resenje od Cavania. Lewandowski je takodje odlican napadac, sa Luxom kao podrskom sigurno nam nece mnogo nedostajati u napadu. Prijavi
14. juni 2013.13 god. comment_129543 ovo mi sve vise lici na transfer slican Modricu,sto se mene tice uvjek sam za dolazak Cavania ali ako ode u Real Madrid okrenut se Lewandowskom.Roneyu,Dzeki,i to su napadaci koji su sami vrh a jeftinije bi dosli duplo od Cavania. Prijavi
14. juni 2013.13 god. comment_129556 Ako izgubimo borbu za Cavania onda ce biti tesko naci napadaca koji ce biti dovoljno dobar da se na njega mozemo osloniti sljedece sezone.Osim Cavania mi nemamo nekog velikog izbora sto se tice pozicije napadaca jer svi napadaci sa kojim smo bili povezivani su ili vec promijenili klub ili su blizu potpisa.Falcao,Cavani i Lewandowski su nam do sada bili top ciljevi sto se tice napadaca ali mislim da nam prijeti situacija da izvisimo u sva tri slucaja.A osim njih trojice mi i nemamo nekog velikog izbora na tržištu,naravno ima tu mnogo napadaca u ponudi ali to nisu napadaci koji nama mogu pomoci.Nadam se da ce uprava ipak rijesiti ovaj problem na vrijeme sa jednim dobrim napadacem i da se nece ponoviti situacija od prosle sezone kada smo se mucili cijelu sezonu sa pozicijom špica.. Prijavi
14. juni 2013.13 god. comment_129559 Cavani senior izjavio da mu sin želi u Real. Izgleda da od njega ništa. Ovakve izjave me bas zivciraju, ako mu Roman da vise novca od Reala i potpise za Chelsea ( daj Bože ) u prvom intervju ce izjaviti da je oduvjek zelio igrati za Chelsea i da mu se ispunio djecacki san :D Prijavi
14. juni 2013.13 god. comment_129563 Nadam se da je ovo istina, i da naši neće plesati kako će oni svirati. Neka Real daje tolike novce :) Prijavi
14. juni 2013.13 god. comment_129595 Ove izjave bi mogle biti i pokusaj pritiska na Chelsea da isplati ovih 63milliona... Prijavi
14. juni 2013.13 god. comment_129596 A ne moraju ni te ''izjave'' biti točne, odnosno možda su izmišljene, jer kaže Edinson ne želi to javno reći zbog respekta prema Napoliju i njegovim navijačima već samo obitelji i onda to stari kaže.. Prijavi
14. juni 2013.13 god. comment_129602 https://twitter.com/tancredipalmeri/status/345564436918050816 Chelsea ready to raise to 52m € the bid for Cavani. Ja ne znam sto im ne daju 60 i da se resi ovo. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.