Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Edinson Cavani (Urugvaj, 1987)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 841
  • Pregledi 57,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

TOP5

Drogba, Falcao, Lewandowski, Cavani, Ibrahimović

TOP10

Drogba, Falcao, Lewandowski, Cavani, Ibrahimović, Rooney, Van Persie, Suarez + dva nepoznata lika.

Dzeko i Aguero !

Ovo sa Cavanijem postao je vise dosadno.Dve sezone cekamo da dodze kod nas i nikako to da se desi.

• Autor

- Da li je Napoli moja budućnost? Napoli je moja sadašnjost. Niko ne može vidjeti budućnost, a mogu vam samo kazati da sam trenutno sretan. Real Madrid je dječački san, to je normalno. Ponosan sam na Napoli, ali lijepo je sanjati i kada ste odrasla osoba - izjavio je 26-godišnji napadač za Corriere del Mezzogiorno.

Moje mišljenje je da ja kavani trenutno najpotrebniji Čelziju,nego da analiziramo situaciju iz svih uglova

siti koji se spominje kao moguća destinacija već ima tri dobro plaćena napadača i to tri vrhunska napadača te ne vidim da im baš toliko gori pod nogama da potroše toliki novac baš na još jednog napadača,to bi kod njih bilo moguće samo ako se pre toga reše jednog od njih a to bi mogli da budu samo tevez ili dzeko(aguero je skoro produžio ugovor na još godinu dana,on otpada),što znači da bi prvo morali da reše taj problem pa da se onda tek posvete kavaniju,nih sam namerno prvo spomenuo zato što se i siti i donekle i spominje u celoj ovoj priči

na drugu stranu real milslim da trenutno svu pažnju posvećuje bejlu,imaju več ronalda koji daje 30 + golova u sezoni,pored toga još par igrača koji nemaju problema sa postizanjem golova a na kraju krajeva do sada se još uvek nisu pojavil informacije da su oni bili zainteresovani

na kraju je tu Čelzi koji ima blago rečeno,katastrofalnu situaciju u napadu,tores koji je 45 na listi strelaca,ba koji je tek par gola zabio od januara i lukakua koji je na pozajmici zablistao i koji je još pre mesec dana izjavio da će najverovatnije  i sledeće sezone osvajati srca navijača nekog drugog kluba

kad se sve na kraju sabere,mislim da smo mi u najdublje blato zaglibili i da ako klub blagovremeno reaguje da tu ne bi trebalo da bude nekih velikih problema,ovo pitanje bi trebalo rešiti ne u julu,ne u avgustu nego u naredne dve nedelje

kako stvari stoje,siti i real još uvek nemaju novog trenera,treba iskoristiti taj prazan prostor na najbolji mogući  način,dok se oni zabavljaju oko imenovanja novog trenera,očekujem(nadam se) da Čelzi još sutra,nakon imenovanja Murinja krene u napad na kavanija

Da se nadovezem. 

Ne verujem da ce se Pellegrini odreci Dzeka. Covek em sto je dobar napadac, em je i dobar covek. Ne prica mnogo, ne pravi incidente, za razliku od Teveza koji dize frku kad god mu nesto ne odgovara, i za kog mislim da ce konacno otici iz Engleske. 

A i ne verujem da ijedan drugi trener(sem Mancinija) misli da se gomilanjem zvezda i skupih pojacanja zavrsava posao. 

CIty otpada, dakle slazem se sa Chibom. 

Higuain najavio odlazak iz Reala, dovoljno je kvalitetan da nadje dobar klub, a ne verujem da ce posle fijaska sa Mourinhom i podela medju igracima Real rizikovati sa drzanjem nezadovoljnog igraca u timu.

U tom slucaju bi ostali samo na Benzemi, sto takodje ne verujem da bi dozvolili sebi, cak iako budu doveli Bale-a. 

Cavani je kao jedan od najboljih napadaca sveta trenutno marketinsko blago, tako da bi im se eventualna kupovina brzo vratila. 

United(Moyes) tek treba da resi stvari sa Rooneyem, Ukoliko se ne dogovore, i on zatrazi da ode, imace para za vrhunskog napadaca, posebno jer RVP nije vise tako mlad.

Njih ne treba otpisivati.

PSG ima Ibrahimovica, Monaco Falcaa u Anzhi Cavani nece sigurno.... 

To je otprilike to..

Uvek se mozemo okrenuti Jacksonu Martinezu :D

a ne,pre bih pregovarao i sa samim djavolom nego sa portom oko napadača

I to sto kazes. I Martinez je verovatno nekim delom vlasnistvo neke tamo sportske agencije. 

A inace su ga procenjivali na 25-30 mil...

Real će svakako ić po napadača,najviše se spominje Suarez,a rekao bih da je Cavani druga najizglednija opcija.
Ako Carlo ode iz PSG-a,mislim da neće tamo,on je najviše inzistirao na njegovom dovođenju.
Tevez se dovodi u vezu sa Monacom,mogli bi to iskoristit i zaradit lijepe pare na njemu i krenut po Cavanija.
Bony nije svjetska klasa,možda nekad i bude,sad nije.
Od realnih opcija najbolji Cavani,Falcao otišo u Monaco,Lewandowski će vjerojatno u Bayern,nema baš puno kvalitetnih rješenja.

EDIN Džeko -> EDIN-SON Cavani

Cavani je Džekin sin. Vidite li po imenu Edin son (Edin sin). I kad Džeko opet bude pitao Cavanija :"Ko je babo?", Cavani će odgovoriti: "Ti si babo! Moj babo."

Cavani je Džekin sin. Vidite li po imenu Edin son (Edin sin). I kad Džeko opet bude pitao Cavanija :"Ko je babo?", Cavani će odgovoriti: "Ti si babo! Moj babo."

Aha...znaci istina je da su Edinova tetka i Edisonov stric zapravo od dva oca djeca.

khm

Sve nam je bliži...
PS. Ja mislim da je Cavani Džekin sin:
Edin's son Cavani

hehehe

Nama treba klasa od napadača. A ostali su Džeko ili Cavani. Izaberite!!! Nemamo mi šanse ni za jedan trofej dogodine bez NAPADAČA.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.