11. juni 2013.13 god. comment_128850 Ako ga dovedemo, vratimo se na 4-4-2 , Lukaku i Cavani naprijed, Ba zamjena i Torres OUT :) Pa nemozes jace .. Prijavi
11. juni 2013.13 god. comment_128860 Ako ga dovedemo, vratimo se na 4-4-2 , Lukaku i Cavani naprijed, Ba zamjena i Torres OUT :) Pa nemozes jace .. Tu formaciju vise niko ne igra,pogotovo ne Murinjo! Prijavi
11. juni 2013.13 god. comment_128877 U istoj toj izjavi je i Pellegrinija spomenuo, ali glavno da svi vide to kao da je rekao da želi u Chelsea. Ne znam ja, ja sam samo prekopirao :) Prijavi
11. juni 2013.13 god. comment_128880 G.Posebni daj covjece pusti malo da uzivamo.Sto covjek zna ubiti volju za zivotom. :hljeb: cudo jedno. :P Prijavi
11. juni 2013.13 god. comment_128904 G.Posebni daj covjece pusti malo da uzivamo.Sto covjek zna ubiti volju za zivotom. :hljeb: cudo jedno. :P Nije dobro ni da se previše nečemu nadate,ako za to nema pokrića. Nije meni drago biti partibrejker,al mora i to netko. :) Prijavi
11. juni 2013.13 god. comment_128909 Nije dobro ni da se previše nečemu nadate,ako za to nema pokrića. Nije meni drago biti partibrejker,al mora i to netko. :) Pusti ljude da se raduju, glasine tome i sluze, osim ako u pitanju nisu Balkanci :D Prijavi
11. juni 2013.13 god. comment_128923 According to L'Equipe, Edinson Cavani is very close to joining Chelsea. Note: Chelsea and Napoli are set to meet on Wednesday! ;) http://www.google.com/translate?hl=en&ie=UTF8&sl=auto&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.lequipe.fr%2FFootball%2FActualites%2FCavani-proche-de-chelsea%2F377830%26q%3DL%2527equipe%2BChelsea%2BCavani%26sa%3DX%26ei%3Dl223UbzMK_OP7AbC2YGIBw%26ved%3D0CBoQFjAB ....... Kavani pre Runija. Prijavi
12. juni 2013.13 god. comment_128998 A gdje si ti to nasao da ce se naci u srijedu? Mislim da je L'Equipe. Prijavi
12. juni 2013.13 god. comment_129009 [media]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dlSzvcMXjdY[/media] Prijavi
12. juni 2013.13 god. comment_129052 Tu formaciju vise niko ne igra,pogotovo ne Murinjo! Ovdje se slažem s tobom, kad mi ljudi kažu da Ba i Torres trebaju igrat u napadu, to odmah znaš da je nogometno znanje na nuli. Jedini koji održava taj 4-4-2 je United ali to je Fergie, on to zna postavit i zna da ne možeš kombinirat bilo kakva dva špica, kao što neki misle. City također to nekad zna igrat, ostali rijetko. Prijavi
12. juni 2013.13 god. comment_129098 Ovdje se slažem s tobom, kad mi ljudi kažu da Ba i Torres trebaju igrat u napadu, to odmah znaš da je nogometno znanje na nuli. Jedini koji održava taj 4-4-2 je United ali to je Fergie, on to zna postavit i zna da ne možeš kombinirat bilo kakva dva špica, kao što neki misle. City također to nekad zna igrat, ostali rijetko. Bas tako......Ba i Torres kad bi igrali u tom sistemu to je ravno katastrofi!kad bi dosao Runi bilo bi izvodljivo ovako nikako! Prijavi
12. juni 2013.13 god. comment_129105 Bas tako......Ba i Torres kad bi igrali u tom sistemu to je ravno katastrofi!kad bi dosao Runi bilo bi izvodljivo ovako nikako! Rooney je idealan za tu formaciju, s nekom klasičnom špicom, da :) Cavani i Lavezzi su mogli tako igrat isto Prijavi
12. juni 2013.13 god. comment_129108 Jose Alberti (1/2): "Cavani to Chelsea has been agreed 3 months ago & Chelsea will pay the full release clause" #CFC Jose Alberti (2/2): "But there is a special agreement, should there be an injury to Cavani in the coming weeks the deal is off" #CFC Prijavi
12. juni 2013.13 god. comment_129110 Taj Alberti neki dan bio cavaniev agent, pa Fifin agenst, sad juznoamericki agent. Prijavi
13. juni 2013.13 god. comment_129217 Edinson Cavani je sve bliže odlasku iz redova Napolija nakon što je Chelsea pristao da plati odštetnu klauzulu za Urugvajca. Urugvajac je i velika želja povratnika na klupu Plavaca Josea Mourinha. Navodno će dogovor dva kluba biti postignut u naredni danima kada bi Cavani i zvanično trebao postati član ekipe sa Stamford Bridgea. Fernando Torres neće biti uključen u transfer, a Napoli će zamjenu za Cavanija tražiti u Stephanu El Shaarawyju,Edinu Džeki i Mariju Gomezu. De Laurentis se trenutno nalazi u Los Angelesu, a povratak u grad ispod Vezuva zakazan je za ponedjeljak kada će po svemu sudeći početi i pregovori između Napolija i Chelseaja. Ovo su informacije iz italijanskih medija...navodno pregovori počinju u ponedeljak. Prijavi
13. juni 2013.13 god. comment_129224 Ako je ponedjeljak narednih dana, onda me slobodno uzmi i jebi :D Prijavi
13. juni 2013.13 god. comment_129243 Ako je ponedjeljak narednih dana, onda me slobodno uzmi i jebi :D Jok , ponedjeljak je proslih dana . Prijavi
13. juni 2013.13 god. comment_129264 Edinson Cavani je sve bliže odlasku iz redova Napolija nakon što je Chelsea pristao da plati odštetnu klauzulu za Urugvajca. Urugvajac je i velika želja povratnika na klupu Plavaca Josea Mourinha. Navodno će dogovor dva kluba biti postignut u naredni danima kada bi Cavani i zvanično trebao postati član ekipe sa Stamford Bridgea. Fernando Torres neće biti uključen u transfer, a Napoli će zamjenu za Cavanija tražiti u Stephanu El Shaarawyju,Edinu Džeki i Mariju Gomezu. De Laurentis se trenutno nalazi u Los Angelesu, a povratak u grad ispod Vezuva zakazan je za ponedjeljak kada će po svemu sudeći početi i pregovori između Napolija i Chelseaja. Ovo su informacije iz italijanskih medija...navodno pregovori počinju u ponedeljak. Cavani je sa reprezentacijom,dok ne završi Kup konfederacija od njega ništa. El Shaarawyjev agent rekao da mu klijent neće nikud iz Milana,tako da od njega ništa. Da mi hoćemo isplatit tu odštetu,Cavani bi već bio u Chelseaju. Ključ dovođenja transfera je sudbina Fernanda Torresa. Ne vjerujem da će dovodit napadača sa astronomskom plaćom,jer bi to značilo da jedan skupi napadač uvijek grije klupu,a to i nije pametno uz financijski fair play. Prijavi
13. juni 2013.13 god. comment_129285 Jok , ponedjeljak je proslih dana . Pa to je tek za 4 dana ili koliko vec, narednih dana kad kazes, to se ocekuje u par dana, a ne za mjesec da se pocnu dogovarati :D Prijavi
13. juni 2013.13 god. comment_129300 Ako je ponedjeljak narednih dana, onda me slobodno uzmi i jebi :D Stvaraš probleme di ih nema. ;) Prijavi
13. juni 2013.13 god. comment_129352 http://www.mozzartsport.com/vesti/mama-kavani-kaze-moj-sin-ide-u-siti-ili-u-real Ko koga ovde jebe...... Prijavi
13. juni 2013.13 god. comment_129353 Ko koga ovde jebe...... Ne znam ko sve jebe, al znam ko je jeban. Mi. Prijavi
13. juni 2013.13 god. comment_129358 Jedni govore ovo, drugi ono, treci..... https://twitter.com/F8Piraux BREAKING : According to Sky Italia, Chelsea have placed a €50M bid for Napoli star Edinson Cavani. to be continued..... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.