Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Edinson Cavani (Urugvaj, 1987)

Istaknuti odgovori

Ako ga dovedemo, vratimo se na 4-4-2 , Lukaku i Cavani naprijed, Ba zamjena i Torres OUT :) 

Pa nemozes jace .. 

• Odgovori 841
  • Pregledi 57,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

U istoj toj izjavi je i Pellegrinija spomenuo, ali glavno da svi vide to kao da je rekao da želi u Chelsea.

Ne znam ja, ja sam samo prekopirao :)

G.Posebni daj covjece pusti malo da uzivamo.Sto covjek zna ubiti volju za zivotom. :hljeb: cudo jedno. :P

Nije dobro ni da se previše nečemu nadate,ako za to nema pokrića.
Nije meni drago biti partibrejker,al mora i to netko.
:)

Nije dobro ni da se previše nečemu nadate,ako za to nema pokrića.
Nije meni drago biti partibrejker,al mora i to netko.
:)

Pusti ljude da se raduju, glasine tome i sluze, osim ako u pitanju nisu Balkanci :D

Tu formaciju vise niko ne igra,pogotovo ne Murinjo!

Ovdje se slažem s tobom, kad mi ljudi kažu da Ba i Torres trebaju igrat u napadu, to odmah znaš da je nogometno znanje na nuli.

Jedini koji održava taj 4-4-2 je United ali to je Fergie, on to zna postavit i zna da ne možeš kombinirat bilo kakva dva špica, kao što neki misle. City također to nekad zna igrat, ostali rijetko.

Ovdje se slažem s tobom, kad mi ljudi kažu da Ba i Torres trebaju igrat u napadu, to odmah znaš da je nogometno znanje na nuli.

Jedini koji održava taj 4-4-2 je United ali to je Fergie, on to zna postavit i zna da ne možeš kombinirat bilo kakva dva špica, kao što neki misle. City također to nekad zna igrat, ostali rijetko.

Bas tako......Ba i Torres kad bi igrali u tom sistemu to je ravno katastrofi!kad bi  dosao Runi bilo bi izvodljivo ovako nikako!

Bas tako......Ba i Torres kad bi igrali u tom sistemu to je ravno katastrofi!kad bi  dosao Runi bilo bi izvodljivo ovako nikako!

Rooney je idealan za tu formaciju, s nekom klasičnom špicom, da :) Cavani i Lavezzi su mogli tako igrat isto

Jose Alberti (1/2): "Cavani to Chelsea has been agreed 3 months ago & Chelsea will pay the full release clause" #CFC

Jose Alberti (2/2): "But there is a special agreement, should there be an injury to Cavani in the coming weeks the deal is off" #CFC

Edinson Cavani je sve bliže odlasku iz redova Napolija nakon što je Chelsea pristao da plati odštetnu klauzulu za Urugvajca.

Urugvajac je i velika želja povratnika na klupu Plavaca Josea Mourinha.

Navodno će dogovor dva kluba biti postignut u naredni danima kada bi Cavani i zvanično trebao postati član ekipe sa Stamford Bridgea. Fernando Torres neće biti uključen u transfer, a Napoli će zamjenu za Cavanija tražiti u Stephanu El Shaarawyju,Edinu Džeki i Mariju Gomezu.

De Laurentis se trenutno nalazi u Los Angelesu, a povratak u grad ispod Vezuva zakazan je za ponedjeljak kada će po svemu sudeći početi i pregovori između Napolija i Chelseaja.

Ovo su informacije iz italijanskih medija...navodno pregovori počinju u ponedeljak.

Edinson Cavani je sve bliže odlasku iz redova Napolija nakon što je Chelsea pristao da plati odštetnu klauzulu za Urugvajca.
Urugvajac je i velika želja povratnika na klupu Plavaca Josea Mourinha.

Navodno će dogovor dva kluba biti postignut u naredni danima kada bi Cavani i zvanično trebao postati član ekipe sa Stamford Bridgea. Fernando Torres neće biti uključen u transfer, a Napoli će zamjenu za Cavanija tražiti u Stephanu El Shaarawyju,Edinu Džeki i Mariju Gomezu.

De Laurentis se trenutno nalazi u Los Angelesu, a povratak u grad ispod Vezuva zakazan je za ponedjeljak kada će po svemu sudeći početi i pregovori između Napolija i Chelseaja.

Ovo su informacije iz italijanskih medija...navodno pregovori počinju u ponedeljak.

Cavani je sa reprezentacijom,dok ne završi Kup konfederacija od njega ništa.
El Shaarawyjev agent rekao da mu klijent neće nikud iz Milana,tako da od njega ništa.
Da mi hoćemo isplatit tu odštetu,Cavani bi već bio u Chelseaju.
Ključ dovođenja transfera je sudbina Fernanda Torresa.
Ne vjerujem da će dovodit napadača sa astronomskom plaćom,jer bi to značilo da jedan skupi napadač uvijek grije klupu,a to i nije pametno uz financijski fair play.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.