Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Nicolas Jackson (2023-2026, 81 nastup)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 624
  • Pregledi 30,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Dobar je on igrač samo da još završnicu popravi. Ali je pravi nigga from the hood, izrešeto bi brata rođenog za 20 dolara da mu trebaju.

• Eto vam profilna

• NICHOLAS JACKSON - KAD GLAVA KAŽE JEDNO, A PRSA KAŽU: “MA NEĆEMO TAKO!” Finale Konferencijske lige. 4:1 za Chelsea. Trofej osvojen. A ko je heroj večeri? Pa naravno – Nicholas “Prsa od titana” Ja

Objavljene slike

U prosloj sezoni pamtim barem 10ak sansi kao ona kod drugog gola danas i jos 10ak kao kod prvog gola. Od tih 20 da je 12 zabio igrali bismo Ligu Sampiona sigurno.

Al to je nas Dzakson. Iducu ce vec biti ocajan i nikakav kao protiv Bournemoutha.

• 2 sedmice kasnije...

A stvarno koji mu je kurac pa ne moze da se suzdrzi ni minut, stalno se nesto prepire i to sa svima, ne bira. Mozda je bolje da koncentraciju usmjeri na fudbal.

Ja mislim da mi njega ne iskoristavamo kako bi trebalo. Mozda kad bi za njega vise trazili loptama u petercu gdje bi vise odradjivao one tap in. Recimo Madueke bude cesto u situacijama kad probija po strani da provuce loptu u peterac i da njega trazi, samo da ovaj prvi nije presebican.

• Autor
On 10/6/2024 at 8:49 PM, Adi said:

Svako malo se posvađa sa saigračima na sred utakmice.

Ovo je poslije nekog prekida bilo za Forest, stvarno mi nije jasno bilo, znaci svadja se sa Forestovim igracem, pa ga nasi smiruju, pa se i sa nasim posvadjao. Malouman lik.

12 hours ago, diablo_bih said:

Ovo je poslije nekog prekida bilo za Forest, stvarno mi nije jasno bilo, znaci svadja se sa Forestovim igracem, pa ga nasi smiruju, pa se i sa nasim posvadjao. Malouman lik.

Mozda se ko i Paqueta kladio na sebe da će dobiti žuti, i ako konstantno pravis gluposti nece biti sumnjivo.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.