Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Nicolas Jackson (2023-2026, 81 nastup)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 624
  • Pregledi 30,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Dobar je on igrač samo da još završnicu popravi. Ali je pravi nigga from the hood, izrešeto bi brata rođenog za 20 dolara da mu trebaju.

• Eto vam profilna

• NICHOLAS JACKSON - KAD GLAVA KAŽE JEDNO, A PRSA KAŽU: “MA NEĆEMO TAKO!” Finale Konferencijske lige. 4:1 za Chelsea. Trofej osvojen. A ko je heroj večeri? Pa naravno – Nicholas “Prsa od titana” Ja

Objavljene slike

al čuj diabla koštao nas 25 bodova u prevodu da smo imali sjajnog finishera bili bi u trci za titulu do poslednjeg kola 🤣

Ja bi mu doveo neku ozbiljnu konkurenciju ali ništa preskupo, Dovbyk je dostupan za 40 miliona to mi se čini kao neka ok opcija. Treba provjeriti i ostale napadače na trzistu tipa ali ništa preskupo.

Chelsea nikada nije izgubio utakmicu na kojoj je Nicolas Jackson zabio gol. Chelsea nikada nije izgubio utakmicu ni kada je Jackson asistirao.

Kada se pogledaju samo neki podaci: prva sezona, 22 godine i 14 golova bez ijednog penala + dobra igra u polju reklo bi se da je čovjek odradio vrhunsku sezonu. Po šansama koje je imao je trebao zabiti 20 golova. Imao je neograničenu minutažu, igrao je svaku utakmicu i to gotovo uvijek po 90 minuta. Koji to drugi napadač igra uvijek 90 minuta? Skoro nijedan, uvijek se napadači mijenjaju. Nije imao nikakvu konkurenciju. Sjećam se vremena kada smo imali po 4-5 klasičnih napadača u timu i nije bilo lako ustaliti se u ekipi. 

Kada je zabio dva gola protiv West Hama pitali su me je li napokon postao igrač. Odgovorio sam da se igrač ne postaje na 3-0 nego na 0-0. Njegovi golovi su najčešće bili ti koji nemaju veliki značaj. Protiv Whu za 4-0 i 5-0, protiv Tottenhama za 2-1, 3-1 i 4-1, te za 2-0 u revanšu, protiv Lutona za 3-0, Burnleya za 4-1, Evertona za 4-0, Sheffielda za 2-0, Newcastlea za 3-1. Od većeg značaja su bili ovaj protiv Foresta i onaj protiv Citya. Kada su nam na 0-0 trebali golovi, pogotovo protiv Liverpoola i Citya u kupu, nigdje ga nije bilo. Ustvari bio je tu da promaši. Osim što je većina golova došla kada je sve bilo riješeno, većina ih je bila i na prazan gol, da ih ne nabrajam sada. Ako već nije prazan, onda golman leži ili je teže promašiti nego zabiti. Ima kompilacija na youtubeu. Iz šablona iskače samo majstorija protiv Evertona.

Ja nisam siguran da je on uopšte napadač. Nema napadački instinkt, situacije 1 na 1 ne rješava rutinski, kad dođe pred golmana ne zna šta da radi, promašuje previše. Golove zabija uglavnom kada nema vremena da razmišlja. Kao da nikada ranije nije igrao tu poziciju. Nemam informacije šta je igrao u omladinskim selekcijama, dostupne su samo informacije iz zadnje 3 sezone kada je bio malo krilo malo centarfor. Možda bismo ga i mi prekomandovali na krilo da smo imali ikoga da igra špica. Njegova dobra igra sa loptom u nogama, činjenica da je najbolji dribler ekipe, slaba igra u skoku i loše snalaženje pred golom sugeriše da mu ovo nije idealna pozicija.

Bili smo nezadovoljni Jacksonom, ali smo ga počeli cijeniti kada je otišao na AFCON i kada smo ostali samo na Broji. Doveden je da bude rezervni napadač, za samo 32 miliona eura, bio je potpuno zdrav kroz sezonu i pokazao je sasvim dovoljno da zadovolji postavljena očekivanja. Bolji napadač nam treba, a Jackson može biti koristan i sa klupe, i na krilu, i u tandemu sa tim drugim. Ima puno prostora za napredak, treba se ranije rješavati lopte i skoncentrisati kada uđe u šansu. Dobro je što se malo uozbiljio pred kraj sezone i počeo rjeđe dobivati kartone za izbijanje lopte, smetanje, prigovor, traženje kartona, bacanje u publiku, ulazak u teren bez dozvole i sl.

• 1 mjesec kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

Moro je zabiti ono u drugom poluvremenu. Ono se instiktivno daje, Haaland je iz 10x teze situacije zabio gol sa dvojicom igraca na ledjima.

• 2 sedmice kasnije...

Kostao nas 3 boda. Ono Haaland kurcem zabija ledjima okrenut prema golu.

Jackson je danas apsolutno slab bio i bas igrac kakav je Osimhen u ovakvom mecu rjesava utakmice. 

Svaka cast upravi koja nam je omogucila gledati ovog doktora jos jednu sezonu kao prvog spica.. placamo ove poluigrace tipa jackson gui washington fofana i neznam ko jos sve umjesto da dovedemo neku pravu spicu.. problem je dati osimhenu 250k sedmicno.. bolje platit 5 spica 50k.. e dok ce biti ovakva filozofija kluba bice tako kako je..

• Autor
On 9/1/2024 at 8:36 PM, reLo said:

Svaki čovjek ima facijalnu ekspresiju na kojoj se može pročitati nešto o njegovom koeficijentu inteligencije. Na njegovoj faci kao da piše "glup".

A dobro, Palmer ima baš onu maloumnu autističnu facu, pa je bog. Ovaj samo to pokazuje i na terenu.

hahaha bukvalno ovo

a sudeći po intervjuima bog kad je dijelio pamet palmeru izgleda da je sve spiskao na fudbal, za ostalo ništa nije ostalo

• 2 sedmice kasnije...

Toliko frustrirajuce gledati igraca koji ovako oscilira. Ali uci u sezonu samo s njim na centarforu (malog Guiua ne racunam) je samoubistvo.

Vrijeme je da Nkunku ide u spic i da probamo nesto novo.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.