23. februar 2013.13 god. comment_108714 Pa statistici se vidi ko je kralj MOU!! nadam se da ce se vratiti, i odvesti na put slave! Prijavi
23. februar 2013.13 god. comment_108715 Antonius,statistika je varljiva stvar. Conte do Juventusa vodio osrednje klubove,prije njega bili 7.,došao i osvojio naslov bez poraza,vjerojatno će i obranit naslov. Moyes čuda radi sa osrednjim Evertonom. Pellegrini od osrednje ekipe Villareala napravio ponajbolju ekipu Španjolske,odveo ih do polufinala Lige prvaka. zamisli da neko preuzme ekipu tipa Fulham i u roku dvije godine dođe do polufinala Lige prvaka. u Realu osvojio 96 bodova i završi drugi. usporedbe radi,mi smo te sezone osvojili 86 i osvojili Double. prvi uveo Malagu u Ligu prvaka. nije sve u statistici baš. Prijavi
23. februar 2013.13 god. comment_108724 [quote name='Gospodin Posebni' timestamp='1361621790' post='108715'] [size=4]Conte do Juventusa vodio osrednje klubove,prije njega bili 7.,došao i osvojio naslov bez poraza,vjerojatno će i obranit naslov.[/size] [size=4][/quote][/size] [size=4]Seria A je cirkus liga, gde se bodovi dogovaraju u kafani. Sto se mene tice Conte nije nikakav trener, dok se ne dokaze u nekoj regularnoj ligi.[/size] Prijavi
23. februar 2013.13 god. comment_108731 ajd zamisli da sad neko preuzme Liverpool i da osvoji dva naslova lige,bi li rekao da ne valja? preporodio je Juventus,a ak ti nije dovoljna liga,tu ti je Liga prvaka gdje je praktički izborio četvrtfinale,a i nas su putem izbacili. Prijavi
23. februar 2013.13 god. comment_108735 [quote name='Gospodin Posebni' timestamp='1361631782' post='108731'] ajd zamisli da sad neko preuzme Liverpool i da osvoji dva naslova lige,bi li rekao da ne valja? preporodio je Juventus,a ak ti nije dovoljna liga,tu ti je Liga prvaka gdje je praktički izborio četvrtfinale,a i nas su putem izbacili. [/quote] Ti izgleda nisi gledao utakmicu sa Celticom Duzni su im dva penala, barem PL je za razliku od Serie A regularna liga, tako da ti je poredjenje neosnovano. Prijavi
23. februar 2013.13 god. comment_108793 To što je prije više godina Juventus izbačen zbog namještanja ne znači da su im sad sve utakmice namještene. to je glupav argument. došao je čovjek u posrnulog velikana i vratio ga na pravi put. to što neki vide samo Mourinha i samo njega veličaju,nije moj problem. neće Mourinho bit ništa lošiji ak se i za ovog kaže da je dobar trener. Prijavi
23. februar 2013.13 god. comment_108799 moram recc da je conte odlican trener ali ruzan je ko lopov Prijavi
23. februar 2013.13 god. comment_108801 [quote name='Gospodin Posebni' timestamp='1361653454' post='108793'] To što je prije više godina Juventus izbačen zbog namještanja ne znači da su im sad sve utakmice namještene. to je glupav argument. došao je čovjek u posrnulog velikana i vratio ga na pravi put. to što neki vide samo Mourinha i samo njega veličaju,nije moj problem. neće Mourinho bit ništa lošiji ak se i za ovog kaže da je dobar trener. [/quote] Ti slabo pratis Juventus poslednje dve sezone, vidim ja. Poklonjeni penali, priznati nepostojeci golovi, protivnicima nepriznati postojeci... Derbije umesto njih dobijale sudije... Conte nije los trener, ali cinjenica je da ima veliku pomoc u radu Prijavi
24. februar 2013.13 god. comment_108808 Činjenica je da bi i ja u Serie A sa Juventusom i sucima bio u prva 3, a di neki trener koji išta zna o treniranju i nogometu Prijavi
24. februar 2013.13 god. comment_108828 Šta onda nije bio trener prije njega bio 1.,kad je tak lagano? bili su 7. Prijavi
24. februar 2013.13 god. comment_108831 [quote name='Gospodin Posebni' timestamp='1361702823' post='108828'] Šta onda nije bio trener prije njega bio 1.,kad je tak lagano? bili su 7. [/quote] Pa zar nije očigledno!? Cilj im je bio da od njega naprave zvučno ime, a da je zapravo nula od trenera i da bi se tako naš čedni gazda upecao i doveo da uništava klub! Čak i Seria A radi protiv nas! KONTE JE ZAVERA JUVE JE ZAVERA SERIA A JE ZAVERA EVROPA JE ZAVERA SVE JE ZAVERA SVE JE PROTIV NAS Prijavi
25. februar 2013.13 god. comment_109077 Moyes, Simeone, moze i Laudrup, daj i trenera Albacetea, nije mi bitno uopste. Bas mi je mucnina gledati Debelog, smorio sam se. Jos uvijek ima dovoljno tekmi do kraja da se bar LS osigura. Ali sa Debelim ni to necemo uspjeti. Evo pominje se da su navijaci Reala debelo izglasali Laudrupa za novog trenera. A u medijima idu price kako je moguc trejd Obrva - Mou. Carlo je navodno Perezova meta. Ako izduvamo za Moua, mogu i Moyes ili Simeone. Apsolutno nista protiv nemam. Simeone je uveo sistem u Atleticu i oscilacija u formi ekipe je minimalna. Stvorio je sjajnu hemiju u ekipi, uveo disciplinu i nacin igrajna kojeg se ekipa uvijek pridrzava i Atletico je najbolja domacinska ekipa u Spaniji, i to ubjedljivo - 13 pobjeda, 0 remija i 0 poraza. A svi znamo da je kljuc borbe za sve trofeja odlicna forma na svom stadionu. Atletico igra odlican presing koji postaje neizostavan nacin igre svih ozbiljnih ekipa. Kod nas se to trazi 2 godine. Igramo ga na momente, pa onda par tekmi ga nigdje nema... ma nema sistema igre i to je to. Nije mi bitno da li ce to biti Moyes ili Simeone. Obojica odlicno rade sa mladim igracima, sto je veoma bitno za nas mladi tim. Prijavi
25. februar 2013.13 god. comment_109085 Simeone ništa,produžuje ugovor sa Atleticom. Ne vjerujem da će Laudrup iz Swanseaja sad. Francuzi su pisali da je Carlo postigao usmeni dogovor sa Realom,al dosad se svašta pisalo,puno zavisi šta će Real i PSG napravit do kraja sezone. Mourinho,Moyes,Pellegrini,najizgledniji kandidati. Prijavi
25. februar 2013.13 god. comment_109086 Gdje si procitao da Simeone produzuje ugovor? Laudrupa ce traziti na kraju sezone, sigurno. Uostalom, nije dzaba glavni covjek Swanseaja izjavio da ce dati sve od sebe da ga zadrzi. PSG-ove zelje su Mou i Wenger, a i Pellegrini se pominje. Kako god okrenes, ko god da nas preuzme, nece biti ni priblizno los kao Debeli. Bilo bi dobro da izborimo LS i na taj nacin bi nam sanse za potpis svih velikih treneskih imena bile mnogo vece. Zato mene brine sta ce se sada uraditi, do kraja sezone... Samo tonemo... Prijavi
25. februar 2013.13 god. comment_109091 Za Simeonera je rekao neki novinas španjolskog asa,navodno će bit službeno objavljeno nakon utakmice kupa (27.). Pellegrini se povezivao i sa Cityjem. Wenger ostaje u Arsenalu,ima podršku uprave. Mislim da Laudrup ostaje još sezonu,eventualno da mu Real ponudi,ipak je igrao tamo,teško da bi htjeo doć kod nas kad zna kakvi smo sa trenerima. Moyes pred sobom ima izbor,ostat i čekat da se SAF povuče ili otić kod nas ili u City,koji se također spominje. ima bezbroj kombinacija,glavno da debeli klaun ode Prijavi
25. februar 2013.13 god. comment_109106 Izgleda da je već sve dogovoreno, samo još treba da se definiraju strane u dogovoru. Prijavi
25. februar 2013.13 god. comment_109109 Važno je samo da Rafa ode.Eto samo to..Tko god dođe bit će bolji od ovog mazluva,u to sam siguran. Prijavi
25. februar 2013.13 god. Autor comment_109143 Pored Josea, prihvatio bih Kloppa i Moyesa. Ovaj prvi neće, znači jedino ovaj drugi. Nikakav Simeone, Pellegrini i ostale prevare od trenera. Naravno može i veliki Guus ako se one glasine obistine. Prijavi
25. februar 2013.13 god. comment_109147 Čekaj,šta fali Pellegriniji? u Villarealu radio ovo što Moyes radi u Evertonu,zapravo i bolji bio,bio jednom drugi,polufinale lige prvaka,uvijek pri vrhu. u Realu osvojio 96 bodova. Malaga hit ove sezone u ligi prvaka. Ako ne Mourinho,Pellegrini ili Moyes. Hiddink je valjda rekao da ide u mirovinu na kraju sezone. Klopp bi bio drugi izbor,ali već nas je otkantao. Prijavi
25. februar 2013.13 god. Autor comment_109149 Da je sve tako crno-bijelo moj ti Posebni, onda bi nam i debeli idiot prema tome valjo. Prijavi
25. februar 2013.13 god. comment_109150 [quote name='Wisey' timestamp='1361817970' post='109143'] Pored Josea, prihvatio bih Kloppa i Moyesa. Ovaj prvi neće, znači jedino ovaj drugi. Nikakav Simeone, Pellegrini i ostale prevare od trenera. Naravno može i veliki Guus ako se one glasine obistine. [/quote] Pellegrini odveo Villarreal u polufinale LS 2006. a i sa Malagom radi odlican posao. Prevara od trenera svakako nije. Simeone radi fantastican posao sa Atleticom vec 2 godine. Ne mozes za Roberta Martineza reci da je dobar strucnjak, a Simeonea i Pellegrinija zvati trenerskim prevarama. Ja se samo bojim da ne izvisimo za Josea, a Moyes nas odbije. To bi bio poraz u borbi za 2 najjaca dostupna trenerska imena. Prijavi
25. februar 2013.13 god. Autor comment_109153 Vidiš, za njih je onda FSW genije. Inače, ovo što Roberto Martinez radi dosad sa Wiganom, a i prije s nekim drugim klubovima, u najjačoj ligi svijeta nijedan od njih ne bi mogao napraviti. Prijavi
25. februar 2013.13 god. comment_109158 I sam znas da je FSW izolovan slucaj i nema logike uplicati ga u cijelu ovu pricu. A sta to Martinez posebno radi, molim te? Svake sezone u 5 do 12 se cupaju iz govana i opstaju u ligi, mjesto ili dva iznad provalije. I tako vec godinama. Totalna stagnacija, bez napretka. Veci posao je napravio Rodgers uvodjenjem Swanseaja u PL + nastavio forsirati isti fudbal u prvoj sezoni u PL. Simeone je uzeo LE i na dobrom je putu da bude vicesampion Spanije. Takve rezultate ne mozes ignorisati do te mjere, bezobrazno je malo. Pellegrini svakako vece rezultate ima od Martineza. Martinez je jedan pristojan strucnjak koji tek treba uraditi nesto cime bi krenuo prema naprijed. Mora isplivati. Pellegrini, Simeone, Martinez... najveca kocka za postavljanje trenera je upravo Martinez. [b]Edit:[/b] I da, Contea nikako ne bih volio na klupi. Zna znanje ali ima nevjerovatno odbojnu facu i vec dosad je uspio biti u skandalima oko namjestanja. Neka ga u Juventusu ili bilo gdje a sto dalje od Bridge-a. Prijavi
25. februar 2013.13 god. comment_109161 Joj sta sve nece covjek procitati, jedan Martinez kao dobar a Pellegrini ne valja... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.