Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Budući trener Chelseaja

Istaknuti odgovori

• Odgovori 4 hilj.
  • Pregledi 201,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Diablo priziva Nagelsmanna. Valjda vam je sad jasno da li je to dobra solucija ili ne. 😅

• Inace pratim river plate od kako znam za sebe i mogu potvrdit ovo sto diablo kaze

• King Chelsea
    King Chelsea

Realno užasan momenat za traziti novog trenera, bukvalno nemas ni onu situaciju da imas koga cekati do ljeta, kao sto smo onda doveli Beniteza kao prelazno rijesenje do ljeta i dolaska Mourinha. Ovaj

Objavljene slike

Whisper,on se spominjao i za City,ako Mancini dobije nogu,a ne bi me čudilo,pošto su u ligi bodovno dosta iza Uniteda,a iz Lige prvaka su ispali već u skupini.
meni je prvi izbor Mourinho,Klopp ne mrda iz Dortmunda,znači ostaju još Moyes,Pellegrini i Conte.
legende tipa Zola i Poyet bi ostavio da još uče zanat,ne bih dovodio nekog zato što je legenda,trenersko znanje treba bit prioritet.
Moyes prednost iskustvo u Engleskoj,Pellegriniju što preferira napadački nogomet što bi moglo uspjet sa ovim igračima.
O Conteu nemam neko mišljenje,osim da je svakako bolje rješenje od sadašnjeg trenera.
[quote name='Gospodin Posebni' timestamp='1360946990' post='107579']
Whisper,on se spominjao i za City,ako Mancini dobije nogu,a ne bi me čudilo,pošto su u ligi bodovno dosta iza Uniteda,a iz Lige prvaka su ispali već u skupini.
meni je prvi izbor Mourinho,Klopp ne mrda iz Dortmunda,znači ostaju još Moyes,Pellegrini i Conte.
legende tipa Zola i Poyet bi ostavio da još uče zanat,ne bih dovodio nekog zato što je legenda,trenersko znanje treba bit prioritet.
Moyes prednost iskustvo u Engleskoj,Pellegriniju što preferira napadački nogomet što bi moglo uspjet sa ovim igračima.
O Conteu nemam neko mišljenje,osim da je svakako bolje rješenje od sadašnjeg trenera.
[/quote]

Imas li ti pametnija posla, ili samo dolazis ovde meni da kontriras ?

Cim okacim neku vest, eto tebe da trubis kako nisam u pravu
Zapravo sam plaćen od strane tvojih neprijatelja da to radim.
šalu na stranu,nisam te kontrirao,samo dodao da je moguć i odlazak u City.
Nisam napisao da nema šanse da dođe ili da sam ja protiv njega.
Ako ne može Mourinho,ja bi bio zadovoljan sa Moyesom,nek čovjek dodatno potvrdi svoju dobru reputaciju.
[quote name='chibabachi' timestamp='1360921945' post='107538']
da li ćemo ovako nešto gledati sledeće sezone u PL??

[img]http://i4.manchestereveningnews.co.uk/incoming/article1316885.ece/ALTERNATES/s1227b/PA_SOCCER%20Man%20Utd%20214359_5866751-1316885.jpg[/img]
[/quote]

kad je bio murinjo, nikad ama bas nikad se nisam probojavao utakmice protiv Uniteda
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1360959842' post='107605']
Stojanovic izjavio na utakmici Real vs. United da Mou ima samo 2 poraza u 14 duela sa SAF-om...
[/quote]
Da,da.
Toga se bas sjecam i dalje me odzvanja u usima ta izjava.Ostao sam sokiran.Prvo sam mislio da nisam dobro razumio a onda otac kaze:"Ma nije to istina."
Sigurno najbolji omjer od svih strucnjaka na svijetu protiv SAF-a.
Kako prenosi Mirror, Abramovič će izgleda opet ignorirati želje navijača te ignorirati Mourinha da bude favorit za sljedećeg trenera Chelsea. Iako je Mourinho izjavio da se vraća u Premiership, šta se tiče Abramovičeve liste želja on je tek na trećem mjestu, iza Pellegrinia i Contea.

Moyes, još jedan kandidat za budućeg trenera našeg kluba, je u nedavnom intervjuu izjavio da je imao razgovor sa predsjednikom Evertona, Kenwrightom, te da će razgovori oko njegovog produženja ugovora koji traje do kraja ove sezone pričekati.
Evo malo sam istrazivo i pronaso sve utakmice izmedju Mou i SAF-a, (Porto,Chelsea,Inter,RealM)

25.02.2004-Porto vs MU 2-1 [color=#008000]win [/color][color=#000000] UEFA Champions League[/color]
09.03.2004-MU vs Porto 1-1 x UEFA Champions League
15.08.2004-Chelsea vs MU 1-0 [color=#008000]win [/color] Premier League
[color=#000000]12.01.2005-Chelsea vs MU 0-0 x League Cup[/color]
[color=#000000]26.01.2005-MU vs Chelsea 1-2 [/color][color=#008000]win[/color] League Cup
[color=#000000]10.05.2005-[/color]MU vs Chelsea 1-3 [color=#008000]win [/color] Premier League
06.11.2005-MU vs Chelsea 1-0 [color=#ff0000]lose [/color] Premier League
29.04.2006-Chelsea vs MU 3-0 [color=#008000]win [/color] Premier League
26.11.2006-MU vs Chelsea 1-1 x Premier League
09.05.2007-Chelsea vs MU- 0-0 x Premier League
19.05.2007-Chelsea vs MU 1-0 [color=#008000]win [/color][color=#000000] FA-Cup[/color]
05.08.2007-Chelsea vs MU 1-1 pen 0-3 [color=#ff0000]lose [/color][color=#000000]Community Shield[/color]
24.02.2009-Inter vs MU 0-0 x UEFA Champions League
11.03.2009-MU vs Inter 2-0 [color=#ff0000]lose [/color][color=#000000]UEFA Champions League[/color]
13.02.2013-RM vs MU 1-1 x UEFA Champions League
Ukupno:
15 utakmica 6 pobeda 3 poraza 6 nereseno gol razlika [color=#000000]16:13[/color]

U Chelsea-u 10 utakmica 5 pobeda 2 poraza 3 nereseno gol razlika 12:8

[size=5]The Special One!!![/size]
super, ovim liverpoolskim smećima u klubu ćemo pridružiti i jedno torinsko smeće, ma di ćeš bolje

kolko su zagadili klub, svaki put kada vidim dres osjećam toliki smrad od svega ovoga smeća iz liverpoola...trebat će dugo da taj smrad nestane
Čuj, torinsko smeće, Konte je trenerčina, vratio je Juve na staze slave. :o

Ali sigurno neće voditi Čelsi, nije lud.
Moyesa ne bih uzeo nema te sile.

Odličan je trener. Evertonovi navijači ga obožavaju, on voli Everton. Toliko je dugo kod njih i sad da potrči za Romanovim milionima i posvađo bi se sa svim Evertonovim navijačima, zajebo bi sve. I na kraju bi popušio otkaz od Romana.

Ne, hvala.
nebih mu navijaci zamjerili siguran sam,oni su svjesni da ce ga traziti neki veci klubovi i da mu na kraju sezone istice ugovor tako da bi posle Mourinha najbolje rjesenje bilo da dovedemo Moyesa,citao sam da se spominje da ga zeli i Mancester City jer se sprema otkaz Manciniu i bice zanimljivo vidjeti dali ce Moyes ostati vjeran Evertonu ili ce preci u jedan od ovih klubova.
[quote name='Zemo Celikovic' timestamp='1361023733' post='107675']
[size=5][b]nebih [/b][/size]mu navijaci zamjerili siguran sam,oni su svjesni da ce ga traziti neki veci klubovi i da mu na kraju sezone istice ugovor tako da bi posle Mourinha najbolje rjesenje bilo da dovedemo Moyesa,citao sam da se spominje da ga zeli i Mancester City jer se sprema otkaz Manciniu i bice zanimljivo vidjeti dali ce Moyes ostati vjeran Evertonu ili ce preci u jedan od ovih klubova.
[/quote]

:ph34r:
Conte jeste dobar trener. Mada, jako je nezahvalno diskutovati o svakom treneru koji radi u tom cirkusu od lige.
Sto se Pellegrinia tice... Perez mu je sastavio tim a la FM i ovaj nista nije napravio. Mancini bar osvojio neki trofej...
[quote name='weednesday' timestamp='1361105713' post='107822']
:ph34r:
[/quote]
We don't want to live on this planet anymore :D
ja ne mogu nikog drugog zamisliti na klupi osim Mourinha, gotovo sam siguran da ce se vratiti na Stamford
[media]http://www.youtube.com/watch?v=PDPeCLrNCkg[/media]

jedva cekam da ga vidim u kaputu, i kako prstima usutkuje gostujuce navijace

http://www.youtube.com/watch?v=7WMliLUCWGY
Statistika vezana za trenere koji se dovode u vezu sa Čelzijem(naravno nisam je ja kucao :D )

[b]Jose Mourinho : [/b]

[b][img]http://chelseafc360blog.files.wordpress.com/2013/02/josc3a9-mourinho-wikipedia-the-free-encyclopedia1.png?w=610&h=735[/img][/b]

[b]Jurgen Klopp :[/b]

[b][img]http://chelseafc360blog.files.wordpress.com/2013/02/jc3bcrgen-klopp-wikipedia-the-free-encyclopedia.png?w=610&h=380[/img][/b]

[b]Antonio Conte :[/b]

[img]http://chelseafc360blog.files.wordpress.com/2013/02/antonio-conte-wikipedia-the-free-encyclopedia.png?w=610[/img]

[b]Manuel Pelligrini : [/b]

[b][img]http://chelseafc360blog.files.wordpress.com/2013/02/manuel-pellegrini-wikipedia-the-free-encyclopedia.png?w=610[/img][/b]

[b]Avram Grant : [/b]

[b][img]http://chelseafc360blog.files.wordpress.com/2013/02/avram-grant-wikipedia-the-free-encyclopedia.png?w=610[/img][/b]

[b]David Moyes :[/b]

[b][img]http://chelseafc360blog.files.wordpress.com/2013/02/david-moyes-wikipedia-the-free-encyclopedia.png?w=610[/img][/b]

[b]Diego Simeone : [/b]

[b][img]http://chelseafc360blog.files.wordpress.com/2013/02/diego-simeone-wikipedia-the-free-encyclopedia.png?w=610[/img][/b]
Diego Simeone se sprema potpisat novi ugovor,čeka se još službena potvrda,Grant se ionako spominjao kao eventualni privremeni trener do kraja sezone,ako Rafa dobije nogu prije vremena.
[indent=1]
""Chelsea need a talented and winning manager.Conte is probably top of their list, but I would be amazed if he were to leave Turin
Gianluca Vialli"[/indent]

“I think he wants to stay at Juventus for at least another year, then something might happen."

Ne razumem kako za nekog može da se kaže da ima pobednički mentalitet kad je kažnjen sa 4 meseca zabrane zbog učešća u nameštanju mečeva!!!
"The major thing for Rafa Benitez is to qualify for the Champions league and then to make way for Jose Mourinho" Ruud Gullit

“I have a feeling that he was meant to come back after the Champions League final but then when Chelsea won it I think he thought better of it. It’s no coincidence that right after the final he signed a new contract with Real Madrid.”

i još ponešto nevezano za trenera

“They shouldn’t underestimate the Europa League,” he added. “It’s still a trophy. The competition isn’t as important as they’re used to, because they have been in the Champions League, but you cannot afford to take these games lightly. People will laugh at you even more if you fail.
"You must take this seriously. It’s a European competition. For the club and players it’s something to achieve.”

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.