Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Guus Hiddink

Istaknuti odgovori

• Odgovori 620
  • Pregledi 45,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Bili su dobar tandem. Ma šta dobar, bili su savršen tandem...

Guus+Hiddink+Ray+Wilkins+Chelsea+v+Black

Ali ovaj tandem će pokazati kvalitet i pokazat će da se može još bolje nego s Hiddinkom i Wilkinsom, to će doÄekati oni strpljivi...

Roberto+Di+Matteo+Andre+Villas+Boas+Stok

Vec su pocele price o mogucem povratu Hiddinka na mjestu trenera, ne svidja mi se to... Ali valjda Roman ima razuma i strpljenja.

• 1 mjesec kasnije...
[quote name='reLo' timestamp='1322426734' post='8649']
Napravio je grešku, trebao je ostati kod nas u to sam ubijeÄ‘en!
[/quote]

Stvarno za nepovjerovati da takav jedan trener koji je po meni jedan od najboljih u modernom nogometu uz sir Alexa Fergusona i Mourinha pravi takve nepromišljene poteze. ÄŒovjek se mogao do sada naosvajati Liga prvaka, Europa liga, nacionalnih prvenstava s bilo kojim od velikih klubova Lige petice. A šta on radi? Ide tamo po nekim vukojebinama i vodi neprovjerene reprezentacije. Sada završio u onoj selendri u Rusiji što liči na ÄŒernobil. Da je ostao u Chelseaju bio bi bolji i od Mourinha i Ancelottija zajedno.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1326831562' post='18242']

Stvarno za nepovjerovati da takav jedan trener koji je po meni jedan od najboljih u modernom nogometu uz sir Alexa Fergusona i Mourinha pravi takve nepromišljene poteze. ÄŒovjek se mogao do sada naosvajati Liga prvaka, Europa liga, nacionalnih prvenstava s bilo kojim od velikih klubova Lige petice. A šta on radi? Ide tamo po nekim vukojebinama i vodi neprovjerene reprezentacije. Sada završio u onoj selendri u Rusiji što liči na ÄŒernobil. Da je ostao u Chelseaju bio bi bolji i od Mourinha i Ancelottija zajedno.
[/quote]

O kako se samo slazem s tobom, tako je..
[quote name='Caeruleus' timestamp='1321888173' post='7374']
Bili su dobar tandem. Ma šta dobar, bili su savršen tandem...

[img]http://www4.pictures.gi.zimbio.com/Guus+Hiddink+Ray+Wilkins+Chelsea+v+Blackburn+sZYUI1Wj1Vgl.jpg[/img]

Ali ovaj tandem će pokazati kvalitet i pokazat će da se može još bolje nego s Hiddinkom i Wilkinsom, to će dočekati oni strpljivi...

[img]http://www2.pictures.zimbio.com/gi/Roberto+Di+Matteo+Andre+Villas+Boas+Stoke+VcJsMWdeo2Ll.jpg[/img]
[/quote]

uff jako teško gotovo i nemoguće , oko Hiddinka se mislim svi slažemo da je meÄ‘u najboljima na svjetu ali Wilkins tom ćovjeku treba spomenik dić kako jedan čovjek može puno utjecat na kvalitetu igre ma cjelog kluba dokazuje Ancelottijeva era poslje i prije Wilkinsa, ako bi nekoga htio vidjet na klupi onda je to Wilkins i ako je ikako moguće u tandemu s Hiddinkom . AVB sumnjam da će izdržat i iduću sezone ne popravi li se igra i ne doÄ‘u li trofeji.
[quote name='soxx' timestamp='1327107150' post='19183']
Kad bi birao izmedju Murinja, Ancelotija i Hiddinka sigurno bi njega izabrao..
[/quote]

Između njih trojice? Mourinho, brate..
[quote name='Kalouda' timestamp='1327142549' post='19191']
Između njih trojice? Mourinho, brate..
[/quote]
Svako ima svoje.

Nego malo mi je krivo ima navijaca koji bi sad sve dali da se Mourinho vrati a dok je bio u onoj krizi sa CHELSEAM ( tj rezultati ga nisu isli ) pljuvali su ga..

Ja sam uvjeren da smo najjaci bili sa Hiddinkom i te godine smo pokradeni za trofer LP od celavog ovreba.
[quote name='soxx' timestamp='1327146553' post='19208']
Svako ima svoje.

Nego malo mi je krivo ima navijaca koji bi sad sve dali da se Mourinho vrati a dok je bio u onoj krizi sa CHELSEAM ( tj rezultati ga nisu isli ) pljuvali su ga..

Ja sam uvjeren da smo najjaci bili sa Hiddinkom i te godine smo pokradeni za trofer LP od celavog ovreba.
[/quote]

ćelavog, smrdljivog, ćoravog

jel to službeno nešto da nam je Hiddink vanjski suradnik?
[quote name='chelseathebest' timestamp='1327341608' post='19924']
jel to službeno nešto da nam je Hiddink vanjski suradnik?
[/quote]
Ma kakvi. Ne znam ni zašto se uopće našao u ovom podforumu. :ph34r:
[quote name='Caeruleus' timestamp='1327427269' post='20134']

Pa on je klupski savjetnik.
[/quote]

ja mislim da je Wisey bacio malo sarkazma u post :)
http://www.youtube.com/watch?v=V6rgZ7atMt8&feature=related
kako je jebeno moćan chelsea bio u njegovo vrijeme, moćan u svakom smislu te riječi, najbolja momčad na svijetu je tada bio chelsea..
da su nas pustili u jebeno finale protiv onih cigana, sravnili bi manu sa zemljom, popišali bi se po njima :angry: :angry: :angry: :angry: ..6.5.2009 pas mater
Nikada nismo igrali bolje a pitanje hocemo li ikada igrati tako dobro kao u ta 4 Hidinkova mjeseca. ^_^

Prosto obozavam ovog covjeka.
Cak sam ga i onaj dan kad je odlazio nakon finala Fa Kupa sa Evertonom sanjao kako ga molim da ostane a toga sto mi je on rekao se ne sjecam ( mozda je pricao na Engleskom). :wub:
Stojim na mostu i pricam sa Guusom, koja jebenica. Taj mi je san ostao u sjecanju.

[b]On je uz Moua kralj taktike, sta je uradio Barseloni u dvije utakmice djelovali su kao prosjecan tim.[/b]
[b]Svaka mu cast ali kako je to uspio stvarno, mi nije jasno, trebali smo dobit bar 4:0. B)[/b]

Sta bi dao vrati kod nas,[b] to bi bio praznik[/b], ako ne moze kao trener moze kao [b]Sportski direkto[/b]r jer onaj Emenalo zaista veze nema!

Za mene su on i Mou ubjedjivo najbolji cak po pitanju taktike dosta [b]iznad sjajnog Fergija![/b]

Zamislite na ljeto, Mourinho trener, Hidink sportski direktor, ! :P Niko nam ne bi mogao nista.
[quote name='chelseafan97' timestamp='1327497302' post='20260']

Zamislite na ljeto, Mourinho trener, Hidink sportski direktor, ! :P Niko nam ne bi mogao nista.
[/quote]

Masta radi svasta ! ;)
Kako smo ladno tada bili prejaki. Igrali smo tako tecno a opet bez imalo straha i gresaka u odbrani... Razbili Barcelonu u dvije utakmice. I ja dajem lijevo jaje da bismo osvojili LS te godine da nam je UEFA dopustila da igramo finale...

Ko zna kada cemo biti opet tako jaki, ali kljuc lose motivacije igraca i nezalaganja lezi u odlasku Willkinsa. Budale mu urucile otkaz... To je veca greska od dovodjenja Torresa.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.