Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Graham Potter (2022-2023, trener)

Prognoze forumskih stučnjaka 28 članova je glasalo

1. 1. Koliko ostaje na klupi

• Do Božića 2023
      8%
      2
    • Do Februara 2023
      16%
      4
    • Do ljeta 2023
      20%
      5
    • 2 sezone
      29%
      7
    • 3 sezone +
      25%
      6

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Just now, diablo_bih said:

Cuj zatvorena, a mi stvarali prilike opet, dok su oni ostali na sutu Sulea sa 20 metara i to je to.

Igrali na kontre, vratio čitavu ekipu na 30 metara od našeg gola u 70. minuti, jedva lopta da je prošla,a kamoli da se Dortmundovi igrači nađu u nekoj prilici.

• Odgovori 1,1 hilj.
  • Pregledi 47,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nisam dugo pisao, ali moram napisati bar jedan post na ovoj temi.  Narocito sada kad sam procitao twit od Jacoba Steinberga u kojem kaze da majmun nece dobiti otkaz cak i ako izgubimo i od Leedsa

• Da ne bude da hejtam Pottera evo ovdje pred svima da kazem da po prvi put zelim stati iza trenera pa da vidimo na sta ce to liciti kada bude imao potrebno vrijeme. Slazem se Spaha s tobom, prerano je

• Sretno mu bilo!  Ovakav ugovor nuzno znaci i vecu obavezu odgovornost i pritisak koji je sanim tim sto je Celsi svakako prisutan.  I ja bih voleo da ovo bude projekat na duze staze ali sam i

Objavljene slike

2 minutes ago, BT14 said:

Igrali na kontre, vratio čitavu ekipu na 30 metara od našeg gola u 70. minuti, jedva lopta da je prošla,a kamoli da se Dortmundovi igrači nađu u nekoj prilici.

Trebali smo im pustiti da igraju kako hoce da bi rekao da nismo zatvorili. Njima treba gol, logicno da je ces kontrama ih ugrozavati i to smo radili. Poenta je da nam nisu prisli golu kako treba od 70 minute, a mi njima itekako jesmo, a da je Pulisic bio imalo pametan, vjerovatno bi i zabili jos jedan.

11 minutes ago, diablo_bih said:

Trebali smo im pustiti da igraju kako hoce da bi rekao da nismo zatvorili. Njima treba gol, logicno da je ces kontrama ih ugrozavati i to smo radili. Poenta je da nam nisu prisli golu kako treba od 70 minute, a mi njima itekako jesmo, a da je Pulisic bio imalo pametan, vjerovatno bi i zabili jos jedan.

Sam si sebi kontradiktoran. Do 67. minute nemam  zamjerki sve super odrađeno, ali posljednje dvije utakmice je prerano zatvorio, i ako smo htjeli takvog masterminda onda nije trebalo tražiti dalje od Special Onea. Potter valjda nije doveden da zatvara utakmice u 70. minuti.  Spašava sebi guzicu kako zna i umije i opet ovaj klub neće igrati atraktivan fudbal. 

• Popularna objava

Dajte samo malo realnosti. U dvije utakmice protiv Dortmunda nas tim je bio za klasu bolja ekipa. U dvije utakmice kombinirano smo mogli i trebali dati 7-8 golova i da kazes moglo je jos vise da je sve uslo u gol.

Pa i to sto je zatvorio utakmicu, nije se zabunkerisao. Imali su igraci toliko ali toliko prilika za 3:0 ali su uvijek nesto sjebali, ili bi bio ofsajd ili su cuvali vrijeme.

Meni mu je jedina zamjerka uvodjene Pulisica umjesto Mudryka. 

Potter je zasluzio pohvale za ovaj dvoboj protiv Dortmunda. Treba biti fer i priznati to.

Što se tiče Dortmunda odlično su postavljene obje tekme, realizacija je izostala pogotovo u prvoj. U drugoj mu je jedina greška što prvo nije izbacio Sterlinga i što je koji kurac ubacio Pulišića  ali ovo drugo nije mogao znati, nije mogao predvidjeti da je ovaj retardiran toliko

18 minutes ago, BT14 said:

Sam si sebi kontradiktoran. Do 67. minute nemam  zamjerki sve super odrađeno, ali posljednje dvije utakmice je prerano zatvorio, i ako smo htjeli takvog masterminda onda nije trebalo tražiti dalje od Special Onea. Potter valjda nije doveden da zatvara utakmice u 70. minuti.  Spašava sebi guzicu kako zna i umije i opet ovaj klub neće igrati atraktivan fudbal. 

Bukvalno nisam, mi smo kontrolisali mec cak i kada smo imali manje posjeda u prvom dijelu prvog poluvremena. Znaci igrali smo na kontre svo vrijeme, samo sto nismo tako zabili gol, ali jesmo napravili milion sansi. Igranje na taj nacin nije branjenje, vec smo ih umarali. Brzinski presing i onda ih mucili tako sto su se morali vracati nazad. Mi smo kontrolisali kako ce se mec odvijati u svih 90 minuta. Tako i za poslije 70te minute, ljudi nisu prisli golu kako treba. Ti mislis da smo igrali bunker, jer je ubacio Zakariu, ali ni sekunde nije bilo neko branjenje kao protiv Leedsa.

Ocigledno mu leži ova formacija i neka gura dalje sa njom do kraja sezone što se mene tiče. Eto mu predsezona ako želi uigravati nešto sa četvoricom pozadi.

Nadam se da su ove zadnje dvije utakmice dale vjetar u leđa ekipi i da slijedi niz pobjeda i u ligi. Možda još nije sve izgubljeno što se tiče Evrope iduće sezone. Ipak vidimo da se neočekivane stvari dešavaju iz kola u kolo. 

Kupio je sebi malo vremena, nadam se da će ga iskoristiti.

• Popularna objava

Definicija naše igre: Ako prvi zabijemo - pobijedit ćemo, ako prvi primimo - izgubit ćemo.

Da se ne lažemo, bilo je bunkerisanje iste sekunde kad smo stekli pozitivan rezultat. Prestali smo da napadamo, a moglo se ići da se iskoristi "momentum" i pokuša riješiti utakmica. Trenutno opredjeljenje stručnog štaba je čuvanje svake prednosti.

Eto pobijedio je dvije utakmice za koje se mislilo da su ključne kada je u pitanju njegov ostanak na klupi. Možda će mu sa bolje raspoloženim i motivisanim igračima biti lakše implementirati svoje ideje.

44 minutes ago, hamco said:

Dajte samo malo realnosti. U dvije utakmice protiv Dortmunda nas tim je bio za klasu bolja ekipa. U dvije utakmice kombinirano smo mogli i trebali dati 7-8 golova i da kazes moglo je jos vise da je sve uslo u gol.

Pa i to sto je zatvorio utakmicu, nije se zabunkerisao. Imali su igraci toliko ali toliko prilika za 3:0 ali su uvijek nesto sjebali, ili bi bio ofsajd ili su cuvali vrijeme.

Meni mu je jedina zamjerka uvodjene Pulisica umjesto Mudryka. 

Potter je zasluzio pohvale za ovaj dvoboj protiv Dortmunda. Treba biti fer i priznati to.

Za dvomec protiv Borussije mu se iskreno nema sta reci.

Izvukao se sa ove dvije tekme kod vlasnika kluba, kod mene ne. Jos uvjek smatram da nike dorastao voditi ovaj klub. Veceras su vise igraci kidali sami od sebe, nego sto je njegova taktika pobjedila, no dobro.

Ako bude ipak prekretnica, ova utakmica, te nastavimo pobjedjivati, mozda se usunjati u evropu sljedece sezone, onda mozemo pricati o nekom kvalitetu. Za sad je daleko od toga.

Mozda je jednostavno i do igraca. 

Malo razmislite u LP nisu odigrali losu utakmicu dok nas u Premiershipu puni i muci ko stigne. Mozda primadonama nedostaje motiva u ligi jer je titula i mjesto medju 4 odavno otislo. Ako je tako i to je do trenera jer ih ne moze motivisati ali jebes ti te igrace koje boli briga za rezultate i igraju samo 'velike' utakmice. 

Meni sinoćnji oprez nakon drugog gola ima smisla, drugi gol pada nekad u 60. minuti, bilo je logično da se malo ojača sredina, stane na loptu i da se šansa traži iz kontre, tih prilika je bilo i bilo bi ih još više da i sudija par puta nije usrao stvar sa faulovima. Također sledeća utakmica je za vikend tako da i igrače treba poštediti koliko toliko.

Oni da su ga munuli, bili bi u psihološkoj prednosti i to nam nikako ne bi išlo u prilog.

Jebes ga, pa sve ekipe bi se povukle manje ili vise. Da nismo stekali vremme dali bi jos koj gol. 

343 nam ide od ruke. Zamerka mu he sto nije ostavio Enza na terenu, ostalo je dobro odradio.

Nije toliko problem sinoćnja utakmica, koliko činjenica da se već nazire kakva će situacija biti u nastavku. I protiv Lestera će isto uraditi ako budemo vodili do 70. minute.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.