Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Graham Potter (2022-2023, trener)

Prognoze forumskih stučnjaka 28 članova je glasalo

1. 1. Koliko ostaje na klupi

• Do Božića 2023
      8%
      2
    • Do Februara 2023
      16%
      4
    • Do ljeta 2023
      20%
      5
    • 2 sezone
      29%
      7
    • 3 sezone +
      25%
      6

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

@apeiron čestitam sve si fulio :D

Priželjkivao sam nam ovu polovicu koju ne Napoli dobio ali mislio sam da je nemoguće da svi ovi giganti budu u jednoj polovici, baš bi mi nerealno bilo ali eto opet to je što je.

Bilo bi poželjno da se Benzema povrijedi i da Mendy ne brani protiv Reala.

U slučaju da smo dobili ovu Napolijevu polovinu prvo što sam htio je ostaviti post ovde i reći ako ne dođe do finala da mu odmah otkaz uruče ali ovako...

• Odgovori 1,1 hilj.
  • Pregledi 47,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nisam dugo pisao, ali moram napisati bar jedan post na ovoj temi.  Narocito sada kad sam procitao twit od Jacoba Steinberga u kojem kaze da majmun nece dobiti otkaz cak i ako izgubimo i od Leedsa

• Da ne bude da hejtam Pottera evo ovdje pred svima da kazem da po prvi put zelim stati iza trenera pa da vidimo na sta ce to liciti kada bude imao potrebno vrijeme. Slazem se Spaha s tobom, prerano je

• Sretno mu bilo!  Ovakav ugovor nuzno znaci i vecu obavezu odgovornost i pritisak koji je sanim tim sto je Celsi svakako prisutan.  I ja bih voleo da ovo bude projekat na duze staze ali sam i

Objavljene slike

Potter had the most humble press conferences when he was on the sacking line few weeks ago. 2 victories in a row and he suddenly got a lot to say. 🤣

Never believe the humility of a poor man.

Komentar na izjavu pottia ajmo uzet everton pa onda jebenu LP

• Popularna objava

Samo da su nam James, Chilwell, Enzo i Kante fit, ne brinem se. Bez jednog od njih sanse nam drasticno padaju.

Ja ocekujem da ispadnemo jer smatram da nemamo dovoljno dobrog trenera da ih prodjemo. Nadam se da grijesim i nada zadnja umire.

Ako i prodjemo Real sto nije toliko bas neostvarivo, sanse u polufinalu su nam nikakve.

On 3/7/2023 at 11:26 PM, Igi said:

moze bod protiv lestera pa 3 protiv evertona pa da fakticki obezbedimo opstanak i to je to baciti sve karte na LS

Obrnut redosled al to je to, we staying up, sad po 3 dana odmora nakon svake utakmice i spremati se za Real.

• Popularna objava
On 3/11/2023 at 9:24 PM, reLo said:

Prije se to nikada nije moglo desiti, jer ni jedan trener nije mogao preživjeti ovakav niz, ali bit će zanimljivo koliko će se govana kroz godinu dana pojesti na ovom forumu od strane velike većine forumaša. :D

🍴

• Popularna objava

Žalosno je to što se protiv Evertona kući zatvaraš nakon minimalnog vodstva i to u trenutku kad si ih imao na konopcima. Pulišić se taman prodrmao, razigrao i ti ga vadiš ali to i ne bi bio problem da si ubacio Maduekea ili Mudryka koji bi sigurno polomili ovu sporu odbranu Evertona.

Ali ne, bolje se povući, dati im više ovih ubacivanja u kazneni i sviranja kurcu... E moj Pottere, nećeš tako protiv Don Carla ništa uraditi

Muda ti nemaš, to je najveći problem

• Popularna objava
1 minute ago, Kun Aguer0 said:

Žalosno je to što se protiv Evertona kući zatvaraš nakon minimalnog vodstva i to u trenutku kad si ih imao na konopcima. Pulišić se taman prodrmao, razigrao i ti ga vadiš ali to i ne bi bio problem da si ubacio Maduekea ili Mudryka koji bi sigurno polomili ovu sporu odbranu Evertona.

Ali ne, bolje se povući, dati im više ovih ubacivanja u kazneni i sviranja kurcu... E moj Pottere, nećeš tako protiv Don Carla ništa uraditi

Muda ti nemaš, to je najveći problem

Al bas to sto kazes, dali im loptu kako bi mogli ubacivati u kazneni. Pa umjesto da stanemo na loptu, igramo na njihovoj polovici, da ne mogu do lopte doci, neee. Povukli se kuci protiv Evertona a 30 minuta do kraja. Picka.

Mi s ovim trenerom necemo nista postici. Par pobjeda i onda opet lose. Jednostavno vidi se da nije to to. Nije ni statistika nit ista, ono sto golim okom vidis je vrijednije nego ista.

Meni nije jasno jesu li ovi treneri nekad maloumni ili šta, kao da ne gledaju jedni druge. Pa sjećam se ko danas utakmice protiv Burnleya kad smo im jedva uvaljali gol (pod Tuchelom je to bilo) bukvalno ljudi ništa nisu napravili i mi malo stanemo, povučemo se i odma ide nabijanje lopte sa centra na nekog mrtvog Jay Rodrigeza i njemu lopta pada na glavu i naravno gol. Pa pička mu materina valjda znaš da je kod ovoga najveće oružje ove konjine od igrača i skok igra a isto tako smo mi kurac u branjenju istog, pa ne smiješ im to dopustiti.

Svaki prekid i ubačaj što su imali a bilo ih je malo je bilo veoma opasno i jako dobro uigrano, pa ovog McNeila Dyche drži samo jer ima odličan ubačaj i samo mu je za toga i potreban. 

Jebo majku ovo isto kao protiv Sotona kad znaš da jedino ne trebaš da daš slobodnjak JWPu i Azpi mutavi mu pokloni slobodnjak na 24m od gola...

Poter ne ulazi u mec da bi pobedio vec da bi zadrzao klupu. Kalkulise iz straha, i nesvesno timu ubacuje gubitnicki gen. Ekipa je vec uveliko navikla na poraze i remije i nista se nece desiti. Rupu ne produbljuje jer je vec duboka da nema dalje. Tu i tamo neki bljesak al real ce biti rutina sa pola snage. Duel dva sveta gubitnickog i pobednickog. Sezona je gotova i dalje je sve mucenje. 

Ja ne mogu shvatiti ove izmjene koje pravi. Hajde u ovim prethodnim utakmicama sam i nekako prešao preko toga, ali sad već ima 3 pobjede u nizu, kupio je sebi neki mir, vrijeme je da se prestane sa tim. Igraš utakmicu 20 i nekog kola sa Evertonom kod kuće, ne gori ti pod nogama, idi nadigravaj se, zabij još koji gol. Gallaghera ubacuje čim povedemo umjesto najbržeg igrača u napadu, sa ostalim izmjenama kasni. I kad ih napravi bolje da nije. Uopšte nije uzeo u razmatranje "šta ako primimo gol". Od igrača koji su ostali na kraju na terenu samo James može proći 1 na 1 po strani. Mogli smo i da ne primimo, kako onda igrati kontre sa napadačkom trojkom Havertz - Chukwuemeka - Gallagher. Moralo nam se ovo nekada obiti o glavu.

Kad je Tuhel od Lampsa uzeo tim taj tim je imao nekog vica u igri, ali bez kolektivne pameti i koncentracije. Isli su da se nadmecu, isli na pobedu, cesto ko muve bez glave. I trebao je samo da im usadi disciplinu i postovanje taktike.

Onaj ko od Potera uzme tim on ce morati da ga "raspakuje" pa opet spakuje po svojim nekim pravilima i bojim se da ce to raspakivanje potrajati. Jako je tesko dici lestvicu standarda i naterati tim da se digne na taj nivo. 

• Autor
31 minutes ago, cobinho said:

Kad je Tuhel od Lampsa uzeo tim taj tim je imao nekog vica u igri, ali bez kolektivne pameti i koncentracije. Isli su da se nadmecu, isli na pobedu, cesto ko muve bez glave. I trebao je samo da im usadi disciplinu i postovanje taktike.

Onaj ko od Potera uzme tim on ce morati da ga "raspakuje" pa opet spakuje po svojim nekim pravilima i bojim se da ce to raspakivanje potrajati. Jako je tesko dici lestvicu standarda i naterati tim da se digne na taj nivo. 

lampardov tim nije nista imao. tu je tukel dosta stvari popravio, ali kasnije se desilo ono sto se desi svakom nasem treneru

ovo sa potterom je vec pocelo da lici na nesto, jos samo da izbije iz glave ovaj bunker u drugom i da popravi izmjene.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.