Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Graham Potter (2022-2023, trener)

Prognoze forumskih stučnjaka 28 članova je glasalo

1. 1. Koliko ostaje na klupi

• Do Božića 2023
      8%
      2
    • Do Februara 2023
      16%
      4
    • Do ljeta 2023
      20%
      5
    • 2 sezone
      29%
      7
    • 3 sezone +
      25%
      6

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,1 hilj.
  • Pregledi 47,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nisam dugo pisao, ali moram napisati bar jedan post na ovoj temi.  Narocito sada kad sam procitao twit od Jacoba Steinberga u kojem kaze da majmun nece dobiti otkaz cak i ako izgubimo i od Leedsa

• Da ne bude da hejtam Pottera evo ovdje pred svima da kazem da po prvi put zelim stati iza trenera pa da vidimo na sta ce to liciti kada bude imao potrebno vrijeme. Slazem se Spaha s tobom, prerano je

• Sretno mu bilo!  Ovakav ugovor nuzno znaci i vecu obavezu odgovornost i pritisak koji je sanim tim sto je Celsi svakako prisutan.  I ja bih voleo da ovo bude projekat na duze staze ali sam i

Objavljene slike

55 minutes ago, Spaha said:

lampardov tim nije nista imao. tu je tukel dosta stvari popravio, ali kasnije se desilo ono sto se desi svakom nasem treneru

ovo sa potterom je vec pocelo da lici na nesto, jos samo da izbije iz glave ovaj bunker u drugom i da popravi izmjene.

U pravu si, počelo je da liči na nešto. Stvaraju prilike, imaju tu neku tečnost u igri, ima neke akcije, čak se i lijepo rjesavaju presinga i krecu u kontre. 

Međutim to sve padne u vodu kad trener krene da zihera i kad na ovako spore i nepokretne bekove i stopere on zatvara utakmicu pola sata do kraja. Haj protiv Dortmunds u nokaut fazi pa razumijes ali protiv jebenog Evertona... more bodova je bacio protiv timova koji se bore za opstanak.

Gledaj Pepa i Citya danas, jak sastav, niko se ne štedi, trpaju do kraja...

• Popularna objava
4 hours ago, Corto Maltese said:

Logicno se postavlja sledece pitanje. Koji mu kurac sluze pomocnici? Nije valjda da samo imaju ekskluzivu, da gledaju utakmicu iz prvog reda.

Onaj debeli mu služi da proba hranu prije njega kako ga ne bi otrovali, za ostale ne znam.

• Popularna objava

Ma ovom loli mozes dovesti koga hoces, mozes imati ne znam kakve igrače on će se povlačiti, on će se sklanjati, protiv bilo koga, bilo kada. Sve to je posljedica sudar dva potpuno različita nivoa, najviseg nivoa kojem pripada Chelsea i osrednjeg nivoa kojem pripada Potter, nije on za ovoga. Znači naš najveći protivnik nam je postalo vodstvo, ako povedemo to je to već se kuje plan kako zatvoriti utakmicu, mislim ne kuje se vec se zna trpaj veznjake u sastav, to jeste ok za West Ham ali ne za Chelsea. Moze se objasnjavati iz hiljadu uglova, dođe se na isto, Potter nije za Chelsea.

Na ovaj način i ovaj pristup ne bi izbacili ni Hull City iz Carabao Cupa a ne Real Madrid iz Lige Prvaka, mislim četvrtfinale LP, Chelsea, Real Madrid, Carlo Ancelotti, Potter je sa ovim kukavickim mentalitetom tu najblaże receno zalutao. Zamislite situaciju da mi povedemo protiv Reala, pa da stanemo igrati kao sto to konstantno radimo, pa bukvalno ce nas Benzema sam ojaditi kao zadnje luzere, umjesto da igramo fudbal, a imamo ekipu da igramo fudbal.

• Popularna objava

Ma smijesni klaun. Frajer dobije jednom jednog ozbiljnijeg protivnika (a i tu su ga vile pronosale jer je zabunkerisao od 55. minute) i pocne se nesto kurciti. 

Usran je ko grlica jer sto @cobinho pise, svaki mec ulazi da osigura sebe, da ostane na klupi. To se moze tolerisati 1-2 utakmicu kad bas gori pod nogama, sve dalje je mentalitet Brajtona. Ovo dosad sto smo pobijedili, treba posteno reci, je na konto Tuchelove taktike i formacije. S tim da sad imas dosta boljih igraca. 

Sinoc mi nismo kiksali, ovo je nivo na koji nas je srozao klaun. Da prihvatamo ovakvu igru i rezultate. Sramota za sve ono sto Celzi predstavlja u novijoj historiji.

Dobro receno wisey

On sve radi sada samo da sebe sacuva na klupi, zna da s pobjedama bilo kakvim, osigurava svoj posao. On jos nije shvatio da ima vrhunske igrace, da se MORA postaviti kao jaci u svakoj utakmici, jer za to ima materijala. Ali ne, on kao da je preuzeo Bristol city, pa polahko, uspjeh je svaki bod sto se skupi.

Da bar nismo pobjedili protiv Dortmunda, vec bi bio bivsi, a mi bi vec napredovali s drugim trenerom, ovako pisaj ga.

Citam, kako je kritikovao Havertza sto je slavio gol ruganjem Pickfordu hahaha, jos malo trazit ce od igraca da skidaju gace na terenu, da ih guze protivnici

Tjerajte govno dok nismo otisli u 100 p m

• 2 sedmice kasnije...

Ovdje ce najveca steta ispasti sto je klaun nekim cudom dobio Dortmunda jer je kupio vrijeme i sad tvrdoglavi Ameri nece da priznaju gresku. 

Nevjerovatno koliko lose covjek vodi ekipu. Pa jbt koliko mi pravo dobrih igraca imamo a 11. na tabeli. Halo, 11.!!! Sramota na sta se srozao ovaj klub za samo jednu sezonu.

Prvo mi nije jasno zasto formacija s 5 nazad? Ajde razumio sam kad je trebalo par nekih pobjeda i da se dobije na sigurnosti, tada je to imalo smisla ali zasto danas? Drugo ajde nek je i formacija s 5 nazad ali kakav izbor igraca? Badiashile pokazao da je veoma dobar i siguran ovaj je klupirao i nepotrebno zapostavio iako nema Fofane i Silve. Gura Jamesa na stopera, naseg najopasnijeg ofanzivnog igraca, gdje se pogubio i nije ni blijeda sijenka Jamesa s beka. Dok beka igra RLC. 

Smijesna selekcija igraca. Istini za volju igra nije bila goli kurac, stvorili smo 4 5 maestralnih prilika ali dzaba, kad ne ide ne ide. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.