Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Graham Potter (2022-2023, trener)

Prognoze forumskih stučnjaka 28 članova je glasalo

1. 1. Koliko ostaje na klupi

• Do Božića 2023
      8%
      2
    • Do Februara 2023
      16%
      4
    • Do ljeta 2023
      20%
      5
    • 2 sezone
      29%
      7
    • 3 sezone +
      25%
      6

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,1 hilj.
  • Pregledi 47,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nisam dugo pisao, ali moram napisati bar jedan post na ovoj temi.  Narocito sada kad sam procitao twit od Jacoba Steinberga u kojem kaze da majmun nece dobiti otkaz cak i ako izgubimo i od Leedsa

• Da ne bude da hejtam Pottera evo ovdje pred svima da kazem da po prvi put zelim stati iza trenera pa da vidimo na sta ce to liciti kada bude imao potrebno vrijeme. Slazem se Spaha s tobom, prerano je

• Sretno mu bilo!  Ovakav ugovor nuzno znaci i vecu obavezu odgovornost i pritisak koji je sanim tim sto je Celsi svakako prisutan.  I ja bih voleo da ovo bude projekat na duze staze ali sam i

Objavljene slike

1 minute ago, Whisper said:

Najveca zamerka danas je lose koriscenje Mudrika. Od trojke u napadu on je bio apsolutno najgori izbor za tu centralnu poziciju. 

To i čuvanje rezultata mu se jedino može zamjeriti. Ne znam što smo investirali toliko u napad kad ne koristimo te igrače. I ne znam otkud sad Pulišić prva izmjena.

Ja donekle i razumijem rano zatvaranje utakmica. Potrebne su mu/nam pobjede pod svaku cijenu jer je samopouzdanje ekipe i moral bio u debelom minusu. Tako da svaka pobjeda je dobrodosla i nekako razumijem da, kada imamo rezultat da covjek to zeli i zadrzati. Svi znamo ko nas je pobjedjivao i kako smo nestabilni i nesigurni bili nazad tako da dodatni igrac pri pozitivnom rezultatu je okej. 

Ako i nakon 2 3 utakmice koje pobjedimo i nakon sto 'stanemo' na noge bude pickast zasluzit ce kritike i da mu jebemo mater. Ovako i ne bas. 

A što bi on mijenjao, ako mu ide ovako? Ide i nema logičnog razloga da se mijenja i uživa punu podršku uprave. Ali ako su htjeli takvog taktizera onda su mogli naći puno bolje na tržištu. 

Dobili smo dve ekipe na jedvite jade koje se bore za opstanak i osakaceni Dortmund

Vrh, ispunjava se goli minimum nakon pola godine. :D

Do godine mozda se uzme bod nekome iz vrha.

Dok se vrati još Kante i dovede dobar napadač, ova ekipa će bez trenera sve mljeti.

Nije humano kakve igrače imamo, Potter će to sigurno uštimati, ima da aBd meljemo.

Ovo sad što imamo je ogroman napredak u odnosu na prije samo 10 dana. Jebte kontra napad nismo znali izvesti, sad je svaka kontra - šansa za gol.

1 hour ago, reLo said:

Prije se to nikada nije moglo desiti, jer ni jedan trener nije mogao preživjeti ovakav niz, ali bit će zanimljivo koliko će se govana kroz godinu dana pojesti na ovom forumu od strane velike većine forumaša. :D

De relo prvo si pisao potteru dajes sansu, pa do neki dan je bilo potter out  sad opet potter dobar,  sutra kad ispadne iz LP nemoj opet mijenjat misljenje.

Nadam se da cemo pojest sva govna no vidjet cemo

• Autor

Mozda se cudo desi. Trener koji je trenutno po svim parametrima najgori trener, s kojim smo trenutno u krizi izadjemo iz iste bez da dajemo otakaz.

Ovo se do sada jos ni jednom nije desilo.

Pričamo o nekom samopouzdanju koje nastaje iz dobrih rezultata a čovjek izbaci Felixa ni krivog ni dužnog na kraju poluvremena i to nakon što je momak zasrao situaciju kod gola i vidjelo se da mu je teško palo, baš mu je pomogao i podržao ga.

Izmjene i ovo ziheranje su mu za kurac, nije da imamo utakmicu sredinom sedmice i nije da smo neka kurčeva ekipa pa da se protiv svakog moraš zatvarati čim povedeš, izveo je najboljeg tehničara sa terena

Sve ste već rekli, pisao sam i i ja vec o tome, shvatam ga spasava covjek vlastitu kožu svaka pobjeda mu je sada kao praznik, ali opet to neko taktiziranje ničim izazvan mi nije jasno. Vadiš Felixa na poluvremenu protiv jebenog Leicestera, nemam pojma to mi je toliko losa odluka jer pod jedan dajes svima na znanje da se opet povlacis i to posle 45 minuta a pod dva "hladis" igrača koji ti donosi mnogo toga u igri i kojem treba da samo poentira da bi od njega dobio jos vise.

Mora dozirati to zatvaranje utakmice, mora i iz tog zatvaranja stvoriti oružije na koje se mozemo osloniti, naravno to su kontre. Uvijek je fino vidjeti dobro odrađenu kontru, ne mora se napadati 90 minuta niko to ne kaze, samo daj da se nesto desava da to nije suho zatvaranje trpanjem sastava veznjacima i defanzivnim igračima. 

Ja to gledam ovako, ono prije Leedsa je bio horor, Leeds je onda bio mucenje level pro bukvalno tesko za gledati, onda ovo posle Leedsa je ok, tako da vidjet cemo sta ce dalje biti.

Što prije ode bolje po nas, gubljenje vremena ove sezone a i svake sledeće, nadamo se bezveze ali ne vidim kako nas on moze dovesti do bilo kojeg trofeja pogotovo u ovako jakoj konkurenciji sto u prvenstvu sto u evropski takmičenjima...od njega samo očekujem da nam priredi neku jebačinu, da nas neko naguzi ko sanske koze i osramoti. Halalit pare koje mu treba isplatiti i protjerati do Kine.

Mislim da ga od Leedsa nose igraci. I dalje nema nikakve uigrane akcije, nema lijepe igre, nema nista posebno da bi mu covjek vjerovao.

golove zabijamo na osnovu magije pojedinaca i to je to. I dalje nam protivnici stvaraju ogroman broj sansi. Pobjedili smo pa su mnogi zaboravili, ali Leicester je imao 3 mrtva zicera koje su promasili. Da su zabili, katastrofa bi bila.

Dakle ubjedjen sam da ga igraci vode i to je to, doduse i srece ima u zadnjim utakmicama (penali protiv Dortmunda, fulanje zicera od strane protivnika itd).

Sad zamislite ove igrace s trenerom koji gaji ofanzivan fudbal i koji bi ih znao uigrati, pa bar 3 razlicite akcije. Samljeli bi mnoge protivnike, al hajd, nek se pobjedjuje pa vidjet cemo do kad.

Ma ja, a fulanje prilika nevjerovatnih, svi golovi izgradjeni prelijepo osim eto tog penala nista. Sto ga ti isti igraci nisu nosili prije, nego tek kada je promijenio, onda ga nosaju. Felix svaki mec fuli 2 strasne prilike, kao i Havertz, a do ovog meca i Sterling. Sve to nista. Svaki mec napravimo bukvalno 5 strasnih prilika, ali jbg, Potter na klupi pa se ocigledno zazmiri kada budu.

Nezadovoljan sam i ja sa svim ovim viđenim u prethodnih par mjeseci, ali zar ima smisla gledati u zube pobjedi protiv Leicestera u gostima gdje smo im dali 3 gola? Mogli su oni dati još koji, ali mogli smo i mi. I ovo da smo se povukli takođe ne mogu uzeti u ovoj utakmici kao argument (protiv Leedsa da, jer je ono bilo sramotno kao i protiv Palacea) jer smo upravo zbog te taktičke odluke imali šanse za još koji gol.

Ma jebes ga, samo nek nije Real il City.

Real je user, najbolje bi bilo da ih izvuku skupa. 

City bi bio zeznut u dvomecu, a i ne leze nam ove sezone nikako.

Inter, Milan i Benfica bi idealno bilo.

Real - City

Bayern - Napoli

Chelsea - Inter

Milan - Benfica

Ako moze ovako ikako 😁

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.