Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Graham Potter (2022-2023, trener)

Prognoze forumskih stučnjaka 28 članova je glasalo

1. 1. Koliko ostaje na klupi

• Do Božića 2023
      8%
      2
    • Do Februara 2023
      16%
      4
    • Do ljeta 2023
      20%
      5
    • 2 sezone
      29%
      7
    • 3 sezone +
      25%
      6

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,1 hilj.
  • Pregledi 47,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nisam dugo pisao, ali moram napisati bar jedan post na ovoj temi.  Narocito sada kad sam procitao twit od Jacoba Steinberga u kojem kaze da majmun nece dobiti otkaz cak i ako izgubimo i od Leedsa

• Da ne bude da hejtam Pottera evo ovdje pred svima da kazem da po prvi put zelim stati iza trenera pa da vidimo na sta ce to liciti kada bude imao potrebno vrijeme. Slazem se Spaha s tobom, prerano je

• Sretno mu bilo!  Ovakav ugovor nuzno znaci i vecu obavezu odgovornost i pritisak koji je sanim tim sto je Celsi svakako prisutan.  I ja bih voleo da ovo bude projekat na duze staze ali sam i

Objavljene slike

Lako je Ancelottiju i Zidaneu da osvoje LS kad su imali prime Ronalda, Balea, Modrica, Di Mariju, Casilliasa, Courtoisu i ostale

Lako je Kloppu da uzme trofeje kad je imao prime Van Dijka, Salaha, Manea, Alissona.

Smesno je ono osporavanje nekoga zato sto je, pazi ovo, imao na raspolaganju dobre igrace.

PSG ima istog Messija i Neymara i Mbappea, i Verattija, pa im se omakne ponekad i da osvoje onu farmersku ligu.

1 hour ago, Igi said:

Lako je Ancelottiju i Zidaneu da osvoje LS kad su imali prime Ronalda, Balea, Modrica, Di Mariju, Casilliasa, Courtoisu i ostale

Lako je Kloppu da uzme trofeje kad je imao prime Van Dijka, Salaha, Manea, Alissona.

Smesno je ono osporavanje nekoga zato sto je, pazi ovo, imao na raspolaganju dobre igrace.

PSG ima istog Messija i Neymara i Mbappea, i Verattija, pa im se omakne ponekad i da osvoje onu farmersku ligu.

Zidane nije osvojio jednu već tri lige šampiona,za Ancelottija  znamo kakvu biografiju ima.

Klopp je napravio ovu ekipu Liverpoola onako kako on najbolje zna. 

Enriqe je došao u Barcu u kojoj se generalni principi igre poznaju i ne smije puno da se osciluje od toga. Većinski dio ekipe je tu bio mnogo prije Enriquea i igrao tu istu igru. Nije Enrique duduk kao Potter, ali da je on neki čudotvorac koji će nas,ekipu koja nema ni glavu ni rep, pretvoriti u konkurenta za titulu u to me ne može niko ubijediti. 

PSG je ekipa koja nema nikakve generalne ideje igranja fudbala na nivou kluba. Oni samo žele osvojiti trofeje.Kao kad pitaš nekog klinju šta želi u životu, a on ti kaže pare, a nema ideje nikakve o finansijama, niti čime bi se bavio. 

Zna da sere sa izjavala i lupa gluposti ali s ovim se apsolutno slazem. 

We played good, players gave their best.... bla bla enough is enough. 

35 minutes ago, BT14 said:

Zidane nije osvojio jednu već tri lige šampiona,za Ancelottija  znamo kakvu biografiju ima.

Pa lako im je bilo da osvajaju sve kad su imali najbolje igrace uvek :D

"Ako pogledate statistiku utakmice, osim onog segmenta koji je najvažniji, sve govori da smo bili jako dobri", rekao je Potter. 

"Ali kad pogledamo iskorištene prilike, vidimo da smo tu bili jako kratki. Mislim da je ekipa dala sve od sebe, njihova namjera da ostvare dobar rezultat je bila očita."

Ja jednostavno ne bi isao dalje od ovoga, pa ja ne znam kako bi ovo opisao, mislim da bi i u vrtiću ovo ismijali, pa sta je ovo dragi Potter jesi li ti zdrav, jbt zivot pa ko da kulturno umjetnicko drustvo vodis.

Reći u ovoj situaciji "da smo bili jako dobri" je za zatvora, pogledajte vi taj miks gluposti i bezobrazluka da nastavljaš tupiti jedno te isto, čuj bili bolji statistički, pa "namjera da se ostvari dobar rezultat je bila očita", znači mi smo spali na to da mi naglasavamo da smo statistički bolji i da smo mi pazi sad, imali namjeru da ostvarimo dobar rezultat, bože uzmi me..

• Popularna objava

Zelio sam zaista da uspije, ali ovo je bilo ocajno. Nista covjek nije pokusao, a sto je i pokusao vec je u sljedecem mecu mijenjao. 

Jednostavno izgledalo kao da je covjek zalutao u sve ovo. Nije nametnuo autoritet, nije uveo nikakve novosti u igru. Slag na tortu je bio vracanje na Tuchelove postavke. Tu mu je kraj dosao.

Sljedeci potez ce biti krucijalan. Ameri ne smiju promasiti s novim trenerom. 10ak utakmica je do kraja sezone, gotovo bez ikakvog pritiska i to je idealna situacija za dobrog, motiviranog strucnjaka da vec pocne nametati svoje ideje.

Idemo Plavci !

E ovo je fakat kao grom iz vedra neba bilo. 

Za Abramoviča se znalo kako daje otkaze. Ovaj je i njega premašio. 

Prvo Tuchel, pa sad Potter. Treneri su prije znali kad zaredaju par poraza da je to to. 

Sad se ništa ne zna hahahah. Ali opravdan otkaz. Očito je skontao da se Real može proći. Imamo ekipu za to, samo trener treba da to posloži. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.