Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Graham Potter (2022-2023, trener)

Prognoze forumskih stučnjaka 28 članova je glasalo

1. 1. Koliko ostaje na klupi

• Do Božića 2023
      8%
      2
    • Do Februara 2023
      16%
      4
    • Do ljeta 2023
      20%
      5
    • 2 sezone
      29%
      7
    • 3 sezone +
      25%
      6

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,1 hilj.
  • Pregledi 47,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nisam dugo pisao, ali moram napisati bar jedan post na ovoj temi.  Narocito sada kad sam procitao twit od Jacoba Steinberga u kojem kaze da majmun nece dobiti otkaz cak i ako izgubimo i od Leedsa

• Da ne bude da hejtam Pottera evo ovdje pred svima da kazem da po prvi put zelim stati iza trenera pa da vidimo na sta ce to liciti kada bude imao potrebno vrijeme. Slazem se Spaha s tobom, prerano je

• Sretno mu bilo!  Ovakav ugovor nuzno znaci i vecu obavezu odgovornost i pritisak koji je sanim tim sto je Celsi svakako prisutan.  I ja bih voleo da ovo bude projekat na duze staze ali sam i

Objavljene slike

Dobice otkaz ali moraju navijaci da dignu glas i to javno. Cak i Twitter mora da gori jer Boehly ocito prati Twitter barem po lajkovima koje dijeli, a kamoli ispred Bridza i na tribinama moraju da lokalni navijaci dignu pobunu i glas protiv Pottera. Kada svi navijaci i novinari budu protiv Pottera, dace Boehly otkaz. 100% sam uvjeren, poraz od Leedsa i ispadanje od Dortmunda nece prezivjeti. 

Kakav trener takvi i igraci. Energetski nula bodova. Koliko je on aktivan pored aut linije i tokom cijelog svog angažmana toliko su i oni na terenu. Slika i prilika svog trenera. 

Koliki je taj ponos ljudi u upravi da ne mogu priznati sebi pogresku i otpustiti Pottera. Njega da sad otpustimo taj ne bi dobio bolji angažman od Southamptona, toliko je dobar. 

Od septembra on nije nista popravio, nikakav takticki napredak, nikakve uigrane akcije. Nemoj samo da mi neko kaže nije imao igrača, povrede i slicne isprike. Svaki trener koji dodje u unaprijedi minimalno dva, tri igrača. Kod njega imamo kontra efekat. Igraci igraju i gore nego sto su igrali. Felix, Enzo, izgledaju ko prosjecni igraci. Klupiranje Maduekea, Badiashilea, guranje Ziyecha, favoriziranje Havertza i tako u nedogled.

Katastrofa od trenera i nikako ono sto Chelseaju treba. Samo se bojim da ce biti prekasno kad konacno predju preko svog ponosa.

450min bez golova. Sa ovim rezultatima i igrom bi treneri najgorih timova u PL leteli (racunajuci poslednjih 10 god) ali mi pravimo projekat. Tezak cirkus od kluba su napravili.

1 minute ago, cobinho said:

450min bez golova. Sa ovim rezultatima i igrom bi treneri najgorih timova u PL leteli (racunajuci poslednjih 10 god) ali mi pravimo projekat. Tezak cirkus od kluba su napravili.

Napadac kad ne zabije tolike minute se gubi strpljenje a kamo li klub

Mrzi me da trazim al zivo me zanima da li je neki klub u PL imao takvu seriju. Da stavis najgoru ekipu iz srpske, bosanske hrvarske  lige pa umuvali bi ga nekom nekako.

• Popularna objava
1 hour ago, apeiron said:

Kakav trener takvi i igraci. Energetski nula bodova. Koliko je on aktivan pored aut linije i tokom cijelog svog angažmana toliko su i oni na terenu. Slika i prilika svog trenera. 

Koliki je taj ponos ljudi u upravi da ne mogu priznati sebi pogresku i otpustiti Pottera. Njega da sad otpustimo taj ne bi dobio bolji angažman od Southamptona, toliko je dobar. 

Od septembra on nije nista popravio, nikakav takticki napredak, nikakve uigrane akcije. Nemoj samo da mi neko kaže nije imao igrača, povrede i slicne isprike. Svaki trener koji dodje u unaprijedi minimalno dva, tri igrača. Kod njega imamo kontra efekat. Igraci igraju i gore nego sto su igrali. Felix, Enzo, izgledaju ko prosjecni igraci. Klupiranje Maduekea, Badiashilea, guranje Ziyecha, favoriziranje Havertza i tako u nedogled.

Katastrofa od trenera i nikako ono sto Chelseaju treba. Samo se bojim da ce biti prekasno kad konacno predju preko svog ponosa.

Upropastio je Jamesa i Mounta, upropastit ce i ostale novajlije.

Niko ali niko u ekipi ne zna sta treba da radi, nema nikakvih akcija, protrcavanja l, duplih pasova. Igraci igraju po osjecaju i zato naravno protiv organizovanih ekipa kao sto je to Tottenham ne mozes ni sutnuti u gol a kamoli sta drugo.

Nema ni jedne jedine stavke u kojoj ga mozemo pohvaliti. 

Pokusat cu sumirati njegov ucinak do sada.

Ne postoji sistem igre, nikakav. 

Protivnici nas takticki prelako dobijaju.

Igraci su psihicki dotakli dno i on ne zna kako da ih vrati na pravi put.

Ni jednog jedinog igraca nije unaprijedio, mnoge je unazadio.

Izbor igraca los. Igranje Ziyecha i Aube mu ne mogu oprostiti da mi je otac rodjeni. 

Prestao je forsirati mlade igrace.

Losi smo defanzivno, najlosiji smo ofanzivno u ligi.

Tokom utakmice ne postoji nikakva korekcija ako je krenulo lose.

Rezultati su katastrofalni i blize smo ispadanju nego top 4.

Pored rezultata igra nam je jos gora pa se niko ne moze nadati da ce nam se to uskoro vratiti bodovima.

Energija pored aut linije ravna nuli.

Izjave poslije utakmica kao da nas trola pa mu je svaki rezultat dobar.

Nema karizmu, stila i onaj x faktor sto cini nekog trenera wau. Pogotovo ne ono sto treba Chelseau.

Evo trudim se u svojoj glavi naci barem nesto pozitivno, bilo sta, ne uspijevam. 

Kunem se da nikad nismo bili losiji ni pod jednim trenerom kao pod Potterom.

Cak smo i sa Benitezom i Villas Boasom igrali bolje. 

Sramota je porediti Pottera i druge trenera ovog kluba. Sramota.

Dobio bi otkaz do sada, da postoji pravo resenje za zamenu, osim ako Boehly ne pojede govna i ne pozove Tuhela, sto se nece desiti. 

Nijedan drugi ozbiljan trener nas sada ne bi preuzeo. 

Da imaju koga ozbiljnog da dovedu vec bi ovaj bio bivsi. 

Mozda se neko zajebe samo sto ce to skupo da nam naplati. Al genrralno niko normalan nece da se zajebava sa nama i nasim gazdama.

@diablo_bih ne navijam ja nikada da mi izgubimo, uvijek samo uz klub ali nisam uz ovog trenera. To je od danas i definitivno, ovo mi je bila utakmica koja me je uvjerila 100% da želim da ide. Naravno, ne želim da ispadnemo od Dortmunda ili da gubimo od Leedsa...

Ovo što smo gledali na terenu je kriminalno, kako igrači stoje, kako igraju, majke mi ovo kao neki termin da gledaš i to prosječni kad dođe neka raja pa se podjele čisto onako da se zabave i istrče.

Igrači su očajno pozicionirani, akcija uopšte nema, neke proste pasove odigraju, nešto se pokuša predriblati i to je to, zaista dno dna i to sa ovoliko mogućnosti i ovoliko igrača na raspolaganju.

331514602_863271534741372_86536330604611

Ali ovaj izgovor, ovo ako je izašlo iz njegovih usta onda je sramotno. Nešto što je bilo 7 mjeseci se prožima kao izgovor za ovo što gledamo...

Pa druže da nisu imali pre-season da postojao nije, svaki nedostatak se za ovaj period koji si ti tu mogao nadoknaditi. Od fizičke pa do taktičke spreme

Priprema je bila katastrofalna i ona jeste kumovala mnogo cemu. Ali reci to posle WC a je smesno i iritirajuce. Ako hoces da sipas so na ranu onda slobodno.

Neka dovedu Terryija do kraja sezone ali mislim da Boehly ni ne zna ko je Terry. 😂😂😂

Meni je ovo sve smiješno šta se dešava. Da je drugačije bilo bi monotono. 🤣🤣🤣🤣

Ali definitivno je da nismo imali goreg trenera.

Ostaće Potter, na ljeto dobiva novi štapić. 

Kao slijedimo putanju Klopp-Arteta... Pa drugovi dragi u upravi, ova dvojica su barem pokazivala nesto u tim svojim prvim sezonama, neke znakove dobrog fudbala. Arteta osvojio Fa Cup, Klopp igrao otvoreno, prstalo na sve strane sa Lovrenima, Milnerima, Skrtelima i ostalom klapom. Znali su i izgubiti ali nikad nisu igrali ovako bezidejno, monotono, amaterski da ne kazem. Pa mi imamo tri puta jacu ekipu nego sto su oni imali u tom periodu. 

Ne mogu da vjerujem da sa ovakvim igracima ne mozes zabiti jedan gol Southamptonu, Fulhamu... Ako nista natjeraj ih da trče da to energetski lici na nesto. Barem to ocekujes od njih nakon sedam dana pauze i u toj sedmici su imali dva dana slobodno haha. Tottenham danas nista specijalno, imam utisak da su se vise oznojilo na zagrijavanju nego na utakmici i opet su nas dobili. 

5 hours ago, reLo said:

Čak i ja nakon ove tekme dižem ruke od njega. 

Ali neću navijati da gubimo. Navijat ću kao i do sada i nadati se. 

Isti sam volio bih da promijeni neke stvari Potter i da bolje igramo ali nisam siguran da je to u stanju. 

Ako mu daju otkaz, MORAJU to da urade pre revansa sa Dortmundom, jer ako izgubimo taj mec onda je vec prekasno za promenu. 

Zapravo ako imaju spremnu zamenu odmah to zavrsavaj, da taj neko moze koliko toliko da stekne uvid u stanje stvari, jer nam je LS jedina nada da kolko tolko spasimo klub daljeg blamiranja, makar da ne ispadnemo u prvoj rundi. 

Ove dileje na celu kluba rade sve mimo sveta. Ovaj treba da leti jos januara meseca, oni mu daju fore kao da je Anceloti. Mogao bi igracima da da 5 dana placemog, jbg u streesu su.

Pravicemo Cara Romana od blata.

59 minutes ago, Whisper said:

Ako mu daju otkaz, MORAJU to da urade pre revansa sa Dortmundom, jer ako izgubimo taj mec onda je vec prekasno za promenu. 

Zapravo ako imaju spremnu zamenu odmah to zavrsavaj, da taj neko moze koliko toliko da stekne uvid u stanje stvari, jer nam je LS jedina nada da kolko tolko spasimo klub daljeg blamiranja, makar da ne ispadnemo u prvoj rundi. 

Bukvalno izjava nekog pundita. Nema ništa od ovog.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.