Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Graham Potter (2022-2023, trener)

Prognoze forumskih stučnjaka 28 članova je glasalo

1. 1. Koliko ostaje na klupi

• Do Božića 2023
      8%
      2
    • Do Februara 2023
      16%
      4
    • Do ljeta 2023
      20%
      5
    • 2 sezone
      29%
      7
    • 3 sezone +
      25%
      6

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Popularna objava
52 minutes ago, reLo said:

Nije Boehly od juče da u ugovor ne stavi klauzulu o raskidu. 

Uostalom, kad potpisujete ugovor s firmom tamo stoji da se isti može raskinuti usljed povrede nekog člana. A taj član može biti npr. određen broj pobjeda u određenom broju utakmica. 

Ne znam kako ne shvatate da mu Boehly vjeruje. Neće mu dati otkaz jer ne želi instant uspjeh. Previše smo navikli na Abramoviča. 

Ne bi se složio, jer ako je neko transfer politikom pokazao da mu instant uspjeh i nije baš mrzak onda je to Boehly, doveo je sve što hoda i eto izvinite nisam ja ljubitelj instant uspjeha. Zasto onda nismo čekali na određene mlade igrače koji su vec bili u klubu ako nam se ne žuri, jer ako čekamo Pottera mogli smo u paketu onda čekati i neke naše klince, ne govorim to kao neki veliki poštovalac tih mladih igrača vec kao argument, puno je kontradiktornosti u svemu ovome. Transfer politikom smo pokazali ambiciju ali sa druge strane dali smo da nam sa tim ambicijama upravlja Potter koji ne zna ni gdje je lijevo, sve to što smo doveli mozemo zaboraviti jer će opet Ziyech i kompanija biti nosioci, opet dolazimo do onog straha i pritiska koji ima Potter.

Sad ti meni mozes da kazes "jesmo mi doveli puno igrača ali su to sve mladi igrači koji su buducnost" i to stoji, ali moras dati tim igracima da igraju iz sedmice u sedmicu da se stvori ta neka nova energija, plus su to papreno placeni igraci.

Tako da nasa transfer politika, taj neki dugogodisnji projekat, ambicija, rezultati, Potter, stanje na terenu, to nista ne paše kao cijelina, taman što uspiješ povezati dvije stavke demantujete treća.

• Odgovori 1,1 hilj.
  • Pregledi 47,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nisam dugo pisao, ali moram napisati bar jedan post na ovoj temi.  Narocito sada kad sam procitao twit od Jacoba Steinberga u kojem kaze da majmun nece dobiti otkaz cak i ako izgubimo i od Leedsa

• Da ne bude da hejtam Pottera evo ovdje pred svima da kazem da po prvi put zelim stati iza trenera pa da vidimo na sta ce to liciti kada bude imao potrebno vrijeme. Slazem se Spaha s tobom, prerano je

• Sretno mu bilo!  Ovakav ugovor nuzno znaci i vecu obavezu odgovornost i pritisak koji je sanim tim sto je Celsi svakako prisutan.  I ja bih voleo da ovo bude projekat na duze staze ali sam i

Objavljene slike

Mislim da je broj slobodnih dana povecan zbog silnih povreda koje nasi igraci dozivljavaju. Niko u klubu ne zna kako da se izbori sa time, i verovatno je odmor jedino sto mogu da urade trenutno. 

Ma otišli su u kurac oni psihički, rdjavom kurcu i dlaka smeta, narodski rečeno

Ne može niko da me ubedi da pored savremene dijagnostike, koja je na raspolaganju, ti ne možeš da utvrdiš i ispravno postaviš, utvrdiš dijagnozu

Drugo je onaj subjektivni/lični faktor, kada menadzment donosi odluku kada da igrača forsira, u to već lekar ne može da se meša

1 hour ago, chiba said:

Ma otišli su u kurac oni psihički, rdjavom kurcu i dlaka smeta, narodski rečeno

Ne može niko da me ubedi da pored savremene dijagnostike, koja je na raspolaganju, ti ne možeš da utvrdiš i ispravno postaviš, utvrdiš dijagnozu

Drugo je onaj subjektivni/lični faktor, kada menadzment donosi odluku kada da igrača forsira, u to već lekar ne može da se meša

Dzaba sva tehnika ovog sveta ako ljudi nisu dovoljno strucni da je koriste.  

Za ljudski faktor si u pravu potpuno. Recimo Dzejms je zurio s oporavkom da bi igrao na SP. Nije se nasao na spisku, a povredio se opet cim je krocio na teren. Nedavno je Malo Gusto povredio zadnju lozu, jer je kako je neko iz Liona objavio igrao duze vreme pod bolovima. 

Takve stvari skracuju i unazadjuju karijere, ne razumem poentu.. 

Ma daj Whisp nemoj me zajebavat čuj ne treniramo da se ne bi povrijedili, nikad nisam čuo za tako nešto, to je isto da neko od nas ne ide na posao da ga ne bi auto pokupilo na pjesackom, jesmo li to sami smislili ili nam je neko pomogao 🙂

Sve ovo skupa mi je apsolutna jasna situacija a opet toliko je nelogičnosti za komentarisat. Meni u principu jedino smeta ovo srozavanje Chelseaja kao kluba u rezultatskom smislu, znači samo to jebeno srozavanje to sramoćenje. Većina nas ovdje koja je pratila Premiership od doba "velike četvorke" zna kako Premiership funkcionise od tog prelaza iz velike četvorke u veliku šestorku, a to je da od formiranja te velike šestorke Premiership počeo da funkcionise na na način dok jednom ne smrkne drugom ne svane. Sve to iz razloga što titilu moze osvojiti samo jedan klub, što u LP mogu "samo" 4 ekipe, što znači 2 člana velike šestorke moraju izvisit, nema vise mjesta za sve. Sad pričam svima poznate činjenice, svaka od 6 najjačih ekipa je u nekom razdoblju patila, što rezultatski, što samom igrom.

City mozda najmanje ali i oni su imali ako nista neke mini padove, plus nisu uspjeli uzeti LP što im je i najveća rana, United se mucio bukvalno od kada je Ferguson otisao, Arsenal takođe jedva da se sastavio nakon odlaska Wengera, Liverpool isto mucenje dok nije Klopp dosao i poslozio stvari i to ne odmah evo sada su opet pali, Tottenham isto od ozbiljne ekipe do totalnih luzera i nazad, mi takođe nekad ovako nekad onako. Znači usponi, padovi, i sve je to  normalno, nikada nije bilo sezone da svaka od ovih 6 ekipa melje. Uglavnom su to bile trke u dvoje, znači normala je da se podbaci, da se izvisi za LP itd, ali nekao mi je ovo nase trenutno stanje neka nova dimenzija samouništavanja, jer je sve ravna linija apsolutno sve, od rezultata preko igre do nekih sitnica, nista ne funkcionise. Uvijek je bilo situacija kada odigras dobru utakmicu a prospes bodove, odigras katastrofalno a ipak pobjediš, to je ta ljepota fudbala, ali ovo sada mi je teški kanal. Ne znam da li se ja ne sjecam da je neko od ovih jačih imao ovakve periode da se gubi tako lagano, tako automatski, da se gol ne moze dati na kraju krajeva, mislim da sam takve osobine vidio samo kod ekipa koje zalutaju u PL, tipa Norwich kad uleti pa se ne sastavi cijelu sezonu. Mislim mi smo klub koji je osvajao trofeje i ne patimo mi kao navijači za npr. igranjem LP, sve smo mi to gledali i osjetili, znači nije plasman u LP sve, ali daj nam malo safta, necega, mi da smo sada 5-6 mjesto, da se tu nesto krčka da se tu nesto događa, da nekog otresemo pa kiksamo, riječ mu ne bi rekao.

Otkrit cu vam sada jednu svoju mracnu tajnu, vjerovali vi meni ili ne, ja sam do skoro vjerovao da se mi mozemo umjesat u borbu za TOP 4, znači vjerovao sam da mozemo zaredat par dobrih rezultata i vratiti se u borbu za plasman u LP, međutim ovo je horor.

Ne bih bio u koži Potteru sutra. Eghbali i Boehly na tribinama, Stamford Bridge pun ljutih navijača, ekipa ne zna za način kako dobiti utakmicu...

Sve vodi ka katastrofi. 

5 hours ago, King Chelsea said:

Ma daj Whisp nemoj me zajebavat čuj ne treniramo da se ne bi povrijedili, nikad nisam čuo za tako nešto, to je isto da neko od nas ne ide na posao da ga ne bi auto pokupilo na pjesackom, jesmo li to sami smislili ili nam je neko pomogao 🙂

Sve ovo skupa mi je apsolutna jasna situacija a opet toliko je nelogičnosti za komentarisat. Meni u principu jedino smeta ovo srozavanje Chelseaja kao kluba u rezultatskom smislu, znači samo to jebeno srozavanje to sramoćenje. Većina nas ovdje koja je pratila Premiership od doba "velike četvorke" zna kako Premiership funkcionise od tog prelaza iz velike četvorke u veliku šestorku, a to je da od formiranja te velike šestorke Premiership počeo da funkcionise na na način dok jednom ne smrkne drugom ne svane. Sve to iz razloga što titilu moze osvojiti samo jedan klub, što u LP mogu "samo" 4 ekipe, što znači 2 člana velike šestorke moraju izvisit, nema vise mjesta za sve. Sad pričam svima poznate činjenice, svaka od 6 najjačih ekipa je u nekom razdoblju patila, što rezultatski, što samom igrom.

City mozda najmanje ali i oni su imali ako nista neke mini padove, plus nisu uspjeli uzeti LP što im je i najveća rana, United se mucio bukvalno od kada je Ferguson otisao, Arsenal takođe jedva da se sastavio nakon odlaska Wengera, Liverpool isto mucenje dok nije Klopp dosao i poslozio stvari i to ne odmah evo sada su opet pali, Tottenham isto od ozbiljne ekipe do totalnih luzera i nazad, mi takođe nekad ovako nekad onako. Znači usponi, padovi, i sve je to  normalno, nikada nije bilo sezone da svaka od ovih 6 ekipa melje. Uglavnom su to bile trke u dvoje, znači normala je da se podbaci, da se izvisi za LP itd, ali nekao mi je ovo nase trenutno stanje neka nova dimenzija samouništavanja, jer je sve ravna linija apsolutno sve, od rezultata preko igre do nekih sitnica, nista ne funkcionise. Uvijek je bilo situacija kada odigras dobru utakmicu a prospes bodove, odigras katastrofalno a ipak pobjediš, to je ta ljepota fudbala, ali ovo sada mi je teški kanal. Ne znam da li se ja ne sjecam da je neko od ovih jačih imao ovakve periode da se gubi tako lagano, tako automatski, da se gol ne moze dati na kraju krajeva, mislim da sam takve osobine vidio samo kod ekipa koje zalutaju u PL, tipa Norwich kad uleti pa se ne sastavi cijelu sezonu. Mislim mi smo klub koji je osvajao trofeje i ne patimo mi kao navijači za npr. igranjem LP, sve smo mi to gledali i osjetili, znači nije plasman u LP sve, ali daj nam malo safta, necega, mi da smo sada 5-6 mjesto, da se tu nesto krčka da se tu nesto događa, da nekog otresemo pa kiksamo, riječ mu ne bi rekao.

Otkrit cu vam sada jednu svoju mracnu tajnu, vjerovali vi meni ili ne, ja sam do skoro vjerovao da se mi mozemo umjesat u borbu za TOP 4, znači vjerovao sam da mozemo zaredat par dobrih rezultata i vratiti se u borbu za plasman u LP, međutim ovo je horor.

Nisi ti razocaran, ti si gladan brate..ajde do ZG na sarmu😉 

53 minutes ago, apeiron said:

Ne bih bio u koži Potteru sutra. Eghbali i Boehly na tribinama, Stamford Bridge pun ljutih navijača, ekipa ne zna za način kako dobiti utakmicu...

Sve vodi ka katastrofi. 

Ako je istina onda se nadam pobjedi leedsa. 

Ovu utakmicu protiv Leedsa nije vodio Potter nego Tuchel. 

Tuchel ga je nazvao i rekao, stavi tri stopera (jer on uvijek igra tako), RLC na desnog WBa (to je Tuchel skontao) i opleti. Solidan fudbal se igrao nekih 25 minuta u prvom poluvremenu, napravljene dvije stopostotne šanse, naravno obje promašene (što je i kod Tuchelovih igrača bila veoma iritirajuća pojava).

Nakon zabijenog gola, čuvanje lopte i ziheraj, to je to, nemoj da ste po drugi gol krenuli.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.