Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Graham Potter (2022-2023, trener)

Prognoze forumskih stučnjaka 28 članova je glasalo

1. 1. Koliko ostaje na klupi

• Do Božića 2023
      8%
      2
    • Do Februara 2023
      16%
      4
    • Do ljeta 2023
      20%
      5
    • 2 sezone
      29%
      7
    • 3 sezone +
      25%
      6

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,1 hilj.
  • Pregledi 47,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nisam dugo pisao, ali moram napisati bar jedan post na ovoj temi.  Narocito sada kad sam procitao twit od Jacoba Steinberga u kojem kaze da majmun nece dobiti otkaz cak i ako izgubimo i od Leedsa

• Da ne bude da hejtam Pottera evo ovdje pred svima da kazem da po prvi put zelim stati iza trenera pa da vidimo na sta ce to liciti kada bude imao potrebno vrijeme. Slazem se Spaha s tobom, prerano je

• Sretno mu bilo!  Ovakav ugovor nuzno znaci i vecu obavezu odgovornost i pritisak koji je sanim tim sto je Celsi svakako prisutan.  I ja bih voleo da ovo bude projekat na duze staze ali sam i

Objavljene slike

11 minutes ago, hamco said:

Imal ko kakvu statistiku kada je u pitanju igra sa trojicom stopera kod Pottera za vrijeme Chelsea? Znam da je u Brightonu to igrao, bilo je i par utakmica kod nas , pa me zivi zanima kakva je statistika?

https://www.transfermarkt.com/graham-potter/leistungsdatenDetail/trainer/23954/saison_id//verein_id/631/liga//wettbewerb_id//datum_zu/2022-09-08/datum_ab/2023-02-24/gegner_id//trainer_id//plus/1

Sa 3 nazad: 4 pobjede, 2 remija i 4 poraza

Sa 4 nazad: 5 pobjeda, 5 remija i 5 poraza

Sve mogu shvatiti, nervoza, jebes mu mater, razocarenje, ushicenje, prizemljenje... ali zeljeti nekome smrt i to cak djeci? Zbog cega, sporta? Jebeni sport, zabava na kraju krajeva a ti zelis nekome smrt i njegovoj djeci i prijetis mu?

Potter kolika god neznalica da je, djeluje da je fin covjek, kulturan i lijepo odgojen.

Pa meni je ovo 100x gore nego rasizam.

Volio bih samo da mi diablo objasni zasto i dalje zeli da Potter bude trener Chelsea? Konkretno evo da mi objasni sta vidi dobro? Ne zanimaju me odgovori u smislu bio je dobar u Brightonu(iako je i to upitno), zanime me sad u Chelsea? Imal ista dobro u ovome sto on radi, bilo sta, jedna jedina stvar. 

Molim te navedi mi makar jednu stvar koja je dobra i vrijedi pohvale i ja cu prestati da ga pljujem.

Ja zaista ne mogu da vjerujem da jedan trener sa ovako kvalitetnim rosterom moze biti toliko los. Pa jebemu nemam neki privatni razlog da ne volim Pottera nego pricam realno. Ovo je najgori Chelsea od kad navijam za njih.

Nisi mi odgovorio diablo, daj mi jednu, eyo ne trazim nekoliko stvari nego jednu jedinu stvar koja je dobra kod Pottera i vrijedna pohvale i toga da ga podrzimo.

• Popularna objava

Hajde Hamčo boga ti i ti si navalio ko sivonja, šta hoćeš da ti diablo kaže?

Kome do sad nije jasno da ovaj ne treba da bude trener treba da se zapita. Razumijem projekat i sve to, ali ne može se do projekta ići tako da se raspadamo po šavovima. Dostigli smo dno i to sve do sljedeće utakmice kada ćemo otkriti novo dno.

Just now, ker said:

Hajde Hamčo boga ti i ti si navalio ko sivonja, šta hoćeš da ti diablo kaže?

Kome do sad nije jasno da ovaj ne treba da bude trener treba da se zapita. Razumijem projekat i sve to, ali ne može se do projekta ići tako da se raspadamo po šavovima. Dostigli smo novo dno i to sve do sljedeće utakmice kada ćemo otkriti novo dno.

Pa zanima me jer ga brani upravo on. Nisam siguran jel nas trola ili zaista misli da ima nesto dobro. Ne mogu da se pomirim sa cinjenicom da ga neko moze braniti.

Nema veze jel to diablo ili ker ili kun, pitao bi i vas isto da ga branite.

16 minutes ago, hamco said:

Pa zanima me jer ga brani upravo on. Nisam siguran jel nas trola ili zaista misli da ima nesto dobro. Ne mogu da se pomirim sa cinjenicom da ga neko moze braniti.

Nema veze jel to diablo ili ker ili kun, pitao bi i vas isto da ga branite.

Ma šta god da kaže u odbranu ne računa se. Ovdje se nema šta braniti. Bukvalno me nervira dok slušam izgovore.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.