Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Graham Potter (2022-2023, trener)

Prognoze forumskih stučnjaka 28 članova je glasalo

1. 1. Koliko ostaje na klupi

• Do Božića 2023
      8%
      2
    • Do Februara 2023
      16%
      4
    • Do ljeta 2023
      20%
      5
    • 2 sezone
      29%
      7
    • 3 sezone +
      25%
      6

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,1 hilj.
  • Pregledi 47,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nisam dugo pisao, ali moram napisati bar jedan post na ovoj temi.  Narocito sada kad sam procitao twit od Jacoba Steinberga u kojem kaze da majmun nece dobiti otkaz cak i ako izgubimo i od Leedsa

• Da ne bude da hejtam Pottera evo ovdje pred svima da kazem da po prvi put zelim stati iza trenera pa da vidimo na sta ce to liciti kada bude imao potrebno vrijeme. Slazem se Spaha s tobom, prerano je

• Sretno mu bilo!  Ovakav ugovor nuzno znaci i vecu obavezu odgovornost i pritisak koji je sanim tim sto je Celsi svakako prisutan.  I ja bih voleo da ovo bude projekat na duze staze ali sam i

Objavljene slike

On 9/9/2022 at 10:23 AM, drogba 11 said:

Bit će ovo sve fijasko samo takav. Zadnji moj post u ovoj u temi s malom nadom da ću pojesti govno i posuti se pepelom kad cjelokupna priča uspije, ali bojim se da neću.

Sretno mu/nam

HERE WE GO

Ovaj je vjerujem vanjska u toku ova dva slobodna dana. Pitanje je samo tko će doći.

31 minutes ago, drogba 11 said:

HERE WE GO

Ovaj je vjerujem vanjska u toku ova dva slobodna dana. Pitanje je samo tko će doći.

Da bar😀 ali nece to tako lako i brzo, jos uvjek ima podporu boehlya, nece on otici

38 minutes ago, drogba 11 said:

HERE WE GO

kad sam pročito mislio da smo ga šutnili a nema od toga ništa :( 

1 hour ago, apeiron said:

Ispadanje u Championship?

Ma kad otkaz dobije proigrat ce celsi  vidis kako je brajton jos bolji kako je napustio 

Brzo ce to eskalirati ako nastavi istim tempom. A ne vidim kako taj lik bilo sta promijeniti moze. 

Nisu vlasnici budale, samo su novi u ovom sportu. Oni dolaze i gledaju treninge pa im ovaj tu neku filozofiju prodaje. No, nece to dugo potrajati. Cim krene finansijski pad letice on ko tetka.

34 minutes ago, Wisey said:

Brzo ce to eskalirati ako nastavi istim tempom. A ne vidim kako taj lik bilo sta promijeniti moze. 

Nisu vlasnici budale, samo su novi u ovom sportu. Oni dolaze i gledaju treninge pa im ovaj tu neku filozofiju prodaje. No, nece to dugo potrajati. Cim krene finansijski pad letice on ko tetka.

Samo sto ce ovog puta izgleda stvarno prvo pokusati da se rese viska igraca. 

11 hours ago, Igi said:

Isto kao celu ovu sezonu, izbegavacu utakmice, citacu komentare i smejati se 🤣

i ja po prvi put posle neznam koliko godina ču svesno ne gledati utakmicu i sačuvati svoje živce 🙂

• Popularna objava

Mi smo kroz sezone, kroz trenere, imali i uspona i padova, što je sasvim normalno, ali smo i tokom padova imali tipove protivnika koji nam odgovaraju ili nam manje odgovaraju, pa si onda znao npr. da ćemo na Goodisonu tesko do bodova bez obzira na formu ali da cemo taj isti Everton nekako rijesiti na Bridgeu. Međutim ovo sada je nesto novo jer nama vise ne odgovara ni jedan tip protivnika, da li protivnik nama prepustio loptu ili protivnik težio nekoj inicijativi, mi smo u svakom slučaju donji. U posljednjih 10 utakmica pobjedit samo Palace 1-0 je stvarno za respekt, treba i to znati, da te posljednja ekipa na tabeli onako dobije je bukvalno za otkaza. Sposobnost da ne daj boże preokrenemo rezultat smo totalno izgubili, ja ne znam vise ni kakav je to osjećaj, sad ako smo primili gol piši i poraz ili eventualno neki jadni remi.

Evo sljedeci je Tottenham, ja ne znam na koji način mi njih mozemo trenutno pobjediti, ono doslo se do toga da je pobjedit neki jači tim u ligi nemoguca misija. Samo povlačim paralelu, kako su se nekad igrale te derbi utakmice, covjece da se naježiš, pobjeđivalo se i na Old Traffordu i na Etihadu i na Anfieldu, utakmice protiv Arsenala i Tottenhama da i ne spominjem, na Bridgeu se nismo plašili nikoga, evo samo se sjetim npr. onog gola Torresa protiv Citya u posljednjim minutama na Bridgeu za pobjedu, toliko emocije, toliko truda, a to je samo jedan od milion primjera. Toliko europskih velikih noći, evo opet jedan od milion primjera, onaj gol Ivanovića protiv Napolia ili Demba Ba protiv PSG, fali to sve, fali skok do plafona, jebote gdje je nestalo sve to, koji se kurac dešava..

Nabijem ga na kurac onda (Pocha) 

@King Chelsea upravo to, nekad si znao da je problem igra na postavljenu odbranu recimo, kad nam blokiraju bekove ostaje se bez ideje, to je bilo recimo kod Tuchela pred sami kraj, međutim ako se da gol na vrijeme onda se druga igra gleda, lakše se prave šanse samo što je i Tuhica ziherao :D 

Al kod ovog genija protivnik kako god da izađe mi meda ne možemo i onda dođe irfan i priča o neke dvije jadne šanse što su se stvorile

Ljudi koji brane Pottera ne nude nikakve argumente u njegovu korist, nego samo izgovore zašto nije uspio. Nisam nigdje vidio da je neko spomenuo ijednu stvar u kojoj je ekipa napredovala. Samo priče kako nije imao pripreme, kako za njegovu igru treba vremena, kako nije imao sreće, kako je teško voditi veliku svlačionicu i kako ima povrijeđenih igrača. Sve mi to znamo, ali mora se barem nešto vidjeti.

Ja još nikad nisam vidio da neko okupi mladu ekipu i igra stil igre "tušenje lopte". Grehota je imati Mudryka, Felixa, Sterlinga, Mounta, Kovačića, Gallaghera, Fernandeza, Kantea (kad bude zdrav), brze bekove i ne igrati nikakav pressing. Čak i Silva u ovim godinama može to da isprati. Svaka mlada ekipa leti po terenu: Salzburg, Leipzig, Bayer, Borussia D., Arsenal, Monaco, Leeds, Southampton. Sve takve ekipe su sklone oscilacijama, puno daju, puno primaju. Nekoga natrpaju, pa izgube. Vode pa ispuste prednost kad se umore, gube pa preokrenu. Mi smo baš atipični.

Konferencijska liga se mora izboriti. Imaš ogroman roster igrača, moraš ih negdje koristiti. Mogu te opet zapasti najjači protivnici u prvim rundama kupova i da ti se sezona svede na 40 utakmica, umjesto normalnih 60-ak. Da su nama konkurencija jaki Leicester i West Ham iz prethodnih sezona ili Wolvesi i Everton iz nekih ranijih, shvatio bih da nije lako doći ni do sedme pozicije, ali nama su konkurencija dvije ekipe sa najmanjim budžetom i klub koji je sad ušao iz Championshipa. Čak je i Lampard bez prava na transfere, sa 6 u21 igrača, sa ekipom koja je ostala bez kapitena i najboljeg igrača i koja je igrala Ligu Prvaka i dogurala daleko u kupovima uspio da bude četvrti.

25 minutes ago, Bari said:

Odlično, kad naš trener nije sposoban da radi to sam.

Sve me naš klub podseča na neku koorperaciju. Svako ko je radio u nekoj zna da šefovi vole samo one koje nemaju svoje JA i neče jih kontrirati.

Sad su se upetljali u tim i to što se upetljali opet pada respekt trenera ispred igrača. Ko što kad si bio mali pa te neke tuče pa dovedeš starog da te brani ispred ostalih hahaha

Nije ovo nikako dobro ali vidjet čemo 🙂 

• Autor
48 minutes ago, Chelsea_fan said:

Odlično, kad naš trener nije sposoban da radi to sam.

Sve me naš klub podseča na neku koorperaciju. Svako ko je radio u nekoj zna da šefovi vole samo one koje nemaju svoje JA i neče jih kontrirati.

Sad su se upetljali u tim i to što se upetljali opet pada respekt trenera ispred igrača. Ko što kad si bio mali pa te neke tuče pa dovedeš starog da te brani ispred ostalih hahaha

Nije ovo nikako dobro ali vidjet čemo 🙂 

sta nije dobro, sto je sportski direktor sazvao sastanak da dobije objasnjenje lose forme u kojoj smo upali?

1 hour ago, Spaha said:

sta nije dobro, sto je sportski direktor sazvao sastanak da dobije objasnjenje lose forme u kojoj smo upali?

Pa kazem dobro je toliko koliko nije 🙂

treba da se odrzi sastanak.. nekad je i abramovic dolazio na teren.

Ali mi smeta to zato sto stim pokazuje trener nemoc. Znaci nemozes sam resit krizu onda dolazi bigger boss. 

to kad se desi je vreme za otkaz ako se mene pita.

Imal ko kakvu statistiku kada je u pitanju igra sa trojicom stopera kod Pottera za vrijeme Chelsea? Znam da je u Brightonu to igrao, bilo je i par utakmica kod nas , pa me zivi zanima kakva je statistika?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.